Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πληροφοριες?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Phoenix
    Η πρόβλεψη λέει καλό καιρό για Σάββατο
    Sorry λάθος. Αναφερόμουν σε αυτό το Σάββατο (18/3/) ενώ εσύ μιλάς για 25/3

Comment

THANXS PHOENIX!
      Οντως για 25/3 ενδιαφερομαι.Ο,τι κατσει, το πολυ πολυ 1 μερα σκι χαλαρο και 1 τουρισμο, αλλωστε το μερος ειναι απιθανο"

Comment

SKI PAN έχω καλό προαίσθημα για 25 και μετά ."
        ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
        Skigr.org

Comment

παιδια εχει δικιο ο μακης! εγω κοντα 6 μερες που φυγανε 1000 αστα να πανε και με δικα μου σκι και οχι ποτα και ξενυχτια και φαγητο οσο ετρωγα με την ξαδερφη μου 2 κοπελες!!! ειναι ακριβα εχει δικιο!!!

Comment

Kelly πιστεύω πως όλα παίζονται" στη διαμονή. Δεν γνωρίζω που έχουν πάει οι τιμές γιατί έχω δικό μου χώρο, αλλά ακούω όντως κουφά νούμερα. Πραγματικά ο Μάκης έχει δίκιο που λέει για Αυστρία. Μακάρι να είχα τη πολυτέλεια του χρόνου να τη κάνω συχνότερα γιά έξω απο δω. But...Θα βολευτώ με τι νησί.It's not bud any way."
            ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
            Skigr.org

Comment

Originally posted by akis39
              Kelly πιστεύω πως όλα παίζονται" στη διαμονή. Δεν γνωρίζω που έχουν πάει οι τιμές γιατί έχω δικό μου χώρο, αλλά ακούω όντως κουφά νούμερα. Πραγματικά ο Μάκης έχει δίκιο που λέει για Αυστρία. Μακάρι να είχα τη πολυτέλεια του χρόνου να τη κάνω συχνότερα γιά έξω απο δω. But...Θα βολευτώ με τι νησί.It's not bad any way.
              "
              ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
              Skigr.org

Comment

Originally posted by Phoenix
                Τον μαύρο" Ηρακλή δεν τον δοκίμασα καν, αλλά τον κόκκινο τον κατέβηκα με ευχαρίστηση.
                δεν έχει μαύρο Ηρακλή, από τη μία είναι κόκκινος και από την άλλη μπλε. Αυτό που αξίζει στο Καρπενήσι είναι το απάτητο. Αν το πετύχεις με φρέσκο χιόνι, ειναι όλα τα λεφτά!"
                if 6 was 9...

Comment

@ satan: Αναφερομαστε σε μαυρο" Ηρακλη γιατι ετσι τον δειχνει το διαγραμμα πιστων. Σιγα μην ηταν αραπης... Τωρα αν ο αλλος ειναι κοκκινος η μπλε, δεν θα τσακωθουμε για την πολιτικη του τοποθετηση... Εξαρταται απο αυτον που τον βλεπει.

@ Akis39 Απο αλλο ποστ, τι ειναι τα πορτοκαλια σου πεδιλα Ακη; (εκτος απο ασσορτι με το μπουφαν )

Φιλικα

ΜακηςΜ"
                  Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Καλημέρα Mάκη.Όλα καλά εύχομαι. Λοιπόν εκτός απ' το ασορτί της υπόθεσης, τα πορτοκαλί πέδιλα είναι Fischer RX8.Καλό πεδιλακι . Θα τα πούμε την 1 του μηνός επάνω? Καλή μέρα όοοοολη μέρα. ’κης."
                    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                    Skigr.org

Comment

Α ξέχασα να πω ακόμα πως η κατάταξη των πιστών σε μπλέ, κόκκινες, μαύρες κτλ, είναι πονεμένη ιστορία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Όλα είναι θέμα ορισμού τόσο του εκάστοτε χκ, όσο και του ίδιου το σκιέρ.Συμφωνήτε?
                      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                      Skigr.org

Comment

Καλημέρα Mάκη.Όλα καλά εύχομαι. Λοιπόν εκτός απ' το ασορτί της υπόθεσης, τα πορτοκαλί πέδιλα είναι Fischer RX8.Καλό πεδιλακι . Θα τα πούμε την 1 του μηνός επάνω? Καλή μέρα όοοοολη μέρα. ’κης.
                        Το υποψιαστηκα Και εγω αυτα εχω! Εδω και ενα χρονο...και παιδευομαι να τα αξιοποιησω οπως τους αξιζει Φοβερη πεδιλαρα θα ελεγα! Η ακλονητη ευσταθεια τους ειναι κατι αλλο.

Για το νησι. Μμμ δεν θα ελεγα οτι με συγκινει ιδιαιτερα η συναλλαγη με εκατονταδες αλλους σκιερ και σανιδιαρηδες στις ουρες του Παρνασσου (δεν μπορω να πω δηλαδη οτι δεν ψηνομαι για Καρπενησι ) απο Λαμια ποση ωρα ειναι μεχρι το ΧΚΚ; Το σκεφτομαι σαν πιθανη μονοημερη.

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ Για το ασσορτι της υποθεσης, εγω προτιμησα το μαυρο (μπουφαν/σαλοπετα/καπελλο) αν και στις λιγοτερο φιγουρινατες μερες το μπουφαν υπαρχει και σε γκρι... "

Safety is no accident!!

Comment

καλημέρα Μάκη!!!! απο Λαμία ειναι περίπου 1 με μιαμιση ώρα! εξαρτάται τι ωρα θα κανεις την διαδρομή και πως θα διασχίσεις τον Τυμφρηστό! εχει στροφες αρκετες και δεν μπορεις να τρεξεις! θελει προσοχή αλλα μολις βγεις απο το Τουνελ ειναι ΜΑΓΕΙΑ!!!!!!!! το κοιταζω για να έρθω πάντως! "

Comment

Nαι Μάκη, το πέδιλο είναι αλλού!Έίχα πριν Rossignol νέας γεννιάς και αυτό, αλλά το Fischer-άκι δεν παίζετε. Πολύ σταθερό και στις ταχύτητες, αν και το έχω 165cm.Από Λαμία είναι περίπου 1 ώρα χωρίς να πηγαίνεις με τα πνευμόνια στη πλάτη" .
                            "
                            ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                            Skigr.org

Comment

Λοιπόν βάλε 1:30-1:40 από Λαμία μέχρι ΧΚ να είσαι μέσα.
                              Ενημερωτικά πάντως το χιόνι πάνω είναι σούπερ! χιονίζει από λίγο κάθε μέρα και έχει ωραιότατο φρέσκο χιονάκι. Σήμερα άνοιξε ο καιρός και όσοι τυχεροί ανεβήκαμε πάθαμε!
                              Η πρόβλεψη είναι καλή για το σάββατο, δίνει βόρειους ανέμους και αραιή συννεφιά. I'll keep my fingers crossed!
                              if 6 was 9...

Comment

Nαι Μάκη, το πέδιλο είναι αλλού!Έίχα πριν Rossignol νέας γεννιάς και αυτό, αλλά το Fischer-άκι δεν παίζετε. Πολύ σταθερό και στις ταχύτητες, αν και το έχω 165cm.Από Λαμία είναι περίπου 1 ώρα χωρίς να πηγαίνεις με τα πνευμόνια στη πλάτη" .
                                @Ακη: και εγω τα 1,65 εχω..οση ταχυτητα μπορω να του δωσω αυτο παει!

@ Κελλυ: Γεια σου Κελλυ, το παλουκι ειναι οτι πρεπει να προσθεσω και το Τιθορεα-Λαμια. Θα το ψαξω ομως

Φιλικα

ΜακηςΜ"

Safety is no accident!!

Comment

Working...
                                X