Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πληροφοριες?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πληροφοριες?

Θα ηθελα να μου πει καποιος μερικες γενικες πληροφοριες για το χ.κ. στο καρπενησι.Αν αξιζει για μετριο-καλο επιπεδο σκι και γενικα αν κανουν καλο στρωσιμο στις πιστες.Βλεπω πολλους εναεριους και μου κανει εντυπωση.
    ευχαριστω! "

Κάνε κράτηση. Όλα είναι super. Καλά πατημένες πίστες και ό,τι τραβάει η όρεξή σου.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
    Skigr.org

Comment

Originally posted by skipan
      Θα ηθελα να μου πει καποιος μερικες γενικες πληροφοριες για το χ.κ. στο καρπενησι.Αν αξιζει για μετριο-καλο επιπεδο σκι και γενικα αν κανουν καλο στρωσιμο στις πιστες.Βλεπω πολλους εναεριους και μου κανει εντυπωση.
      ευχαριστω!
      Είχα πάει πριν από μερικά Σ/Κ και η εντύπωσή μου ήταν πολύ θετική (ήμουν τυχερός βέβαια και είχε και απίθανο καιρό). Λίγος κόσμος. Καλές πίστες, ειδικά για μέτριο επίπεδο, αν και λίγο μικρές. Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις.

’ντε και καλές καταβάσεις"

Comment

Να υποθεσω δλδ φιλε φοινιξ οτι για καλο επιπεδο σκι θα βαρεθω γρηγορα?Τον καιρο φοβαμαι και εγω οπως και την ποιοτητα χιονιου οταν παω(25/3).
        thanks anyway "

Comment

Ριξε μια ματια στο διαγραμμα πιστων. Ο Ηρακλης 2 δεν αναφερεται καν...Ο Ανεμος 2 εχει 2 χρονια να λειτουργησει και προ τριετιας και τετραετιας φερεται να εχει δουλεψει 5 και 2 μερες αντιστοιχα ακομη και αν τον ανοιγανε, θα ειχες εμπιστοσυνη να πας;;

Ο Ηρακλης 1 εχει δυο κοκινες μετριου μεγεθους και δυσκολιας, αυτη που καταληγει στον Φλεγκα την εκανα περσι με συνθηκες μετριο προς σουπα. Σαν σουπα δεν ελεγε... η αλλη ηταν αστρωτη. Η μαυρη που δειχνει αριστερα του Ηρακλη 1 ειναι απλως στενη κοκινη.

Και γω περσι 25 Μαρτιου πηγα, με καταπληκτικη ηλιοφανεια, αλλα μειναμε απο χιονι. Την τελευταια μερα κλεισανε και τον Ανεμο 1 γιατι δεν μπορουσαν να συνδεσουν τις χιονουρες μεταξυ τους και να το λενε πιστα

Για τριημερο, παρε και ενα καλο βιβλιο αν σ'αρεσει το διαβασμα κοσμο πολυ δεν θα βρεις, το Καρπενησι καλο αλλα ακριβο, αλλα ειπαμε, Ευρυτανια ειναι η Ελβετια της Ελλαδας, οσο να'ναι κοστιζει. Τα περιξ πολυ ομορφα! Ο γυρισμος 8ωρο ελεω τριημερου. Απο Παρνασσο το τριημερο καλυτερο σιγουρα!

Φιλικα

ΜακηςΜ"
          Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Γι αυτον ακριβως τον λογο δεν παω παρνασσο φιλε makism.
            Παρολο που δεν συγκρινεται ο παρνασσος με το καρπενησι, προτιμω να παω να κανω χαλαρο σκι σε μικρες και μετριες πιστες παρα να παω παρνασσο να περιμενω στις απιστευτες ουρες και να σπασω τα νευρα μου για να κανω σε καλυτερες, μεγαλυτερες και πιο δυσκολες πιστες.Το ιδιο ισχυει και για τα καλαβρυτα.
            Αν ισχυει η ενδειξη για 1,7-2 μετρα χιονι, δεν πιστευω να λιωσει σε 1μιση βδομαδα,εκτος και αν αρχισουν τιποτα βροχες "

Comment

Ποιά θεωρείς αξιόλογη πίστα στο Παρνασσό, που αξίζει να κατεβένεις?
              ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
              Skigr.org

Comment

Ρε παιδιά μη κρίνουμε ένα ολόκληρο χκ από μία μόνο πίστα και ένα λίφτ. Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Φίλε MAKIS M δεν πρέπει να έχεις ανέβει φέτος στο βουνό για να είσαι τόσο αρνητικός. Δοκίμασέ το. Θα δεις πως έχω δίκιο. Στο κάτω κάτω και στο Παρνασσό πόσες φορές δεν λειτουργεί ο Οδυσσέας και πολές άλλες? Φιλικά πάντα προς τους συμφοπουμίτες,
                ’κης.
                ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                Skigr.org

Comment

Φιλε akis39, επειδη δεν εχω ξαναπαει καρπ. και επειδη κουραστηκα με αρκετα πραγματα σε παρνασσο και καλαβρυτα, σκεφτηκα να το δοκιμασω για αλλαγη.Αλλωστε η διαφορα αποστασης δεν με απασχολει τοσο.Ο παρνασσος ειναι αξιολογο βουνο, το χιονοδρομικο ομως καθολου.Σε μεγεθος δεν συγκρινεται με καρπενησι.Απλα ρωταω καποιους να μου πουν γενικες πληροφοριες για το χ.κ. και οταν διαβαζω οτι ο αναβατηρας ταδε δεν ανοιγει, ο καιρος ειναι ασχημος συχνα κλπ... τοτε ανησυχω μην παω εκει και κανω σκι σε 2 πιστες. "

Comment

Ακη, δεν ειμαι αρνητικος για το νησι... Απλα ο skipan ζητησε την αποψη μας για καποιον προχωρημενο. Ο προχωρημενος εναν Ηρακλη εχει. Εγω μετριος ειμαι, και τον Ανεμο διασκεδασα οσο ηταν ανοιχτος (μπλε) και τον Ηρακλη 1 καμαρωσα οταν τον κατεβηκα την πρωτη μερα (η πρωτη μου κοκινη). Απλα, για καποιον advanced/expert δεν εχει κι'αλλα...

Les deux Parnasses απο την αλλη, για μετριους εχει μεσαιες του Αιολου, Περικλη, Τηλεμαχο, αριστερη Βακχου, Ερμη, Φτερολακκα 14 αν ανοιξει ξανα . Για πιο φιλοδοξους, αριστερη Ηρακλη, δεξια Βακχου, Οδυσσεας, Φτερολακκα 6 (τις δυο τελευταιες δεν τις εχω κανει προσωπικα ).

Θα ηθελα να ξαναπαω Καρπενησι, αλλα περσι το τριημερο μου στοιχησε κοντα στο χιλιαρικο οποτε, αν με τρωει το χιλιαρικο, θα το βαλω διπλα στο αδελφακι του και θα παω Αυστρια για 7ημερο.

Φιλικα

ΜακηςΜ"
                    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Που τα ξοδεψες τοσα πολλα φιλε μακη ?"

Comment

Τα λεφτά τρώγοντε εύκολα τα άτιμα. Από θέμα κόστους το έξω από δώ, δεν έχει και τρελές διαφορές (όχι βέβαια για κλασσάτα χκ). Αν κάποιος έχει διαθέσιμο χρόνο τότε τέλεια. Είμαι μαζί σου για εξωτερικό. Αλλά και το δόλιο το νησί έχει και αυτό να προσφέρει στο χιονοδρόμο. Όλα αυτά είναι βέβαια προσωπικές εκτιμήσεις. Πάντος θα χαρώ να τα πούμε επάνω εντός της σεζόν. ’κης.
                        ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                        Skigr.org

Comment

Φίλε skipan το βουνό το πιάνουν κακοκαιρίες. Έχει όμως κάτι διαφορετικό να προσφέρει.Και για αλλαγή όπως λες αξίζει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΡΕΣ! Αυτό νομίζω φτάνει. Τι λες "
                          ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
                          Skigr.org

Comment

Συμφωνω απολυτα ακη "

Comment

Originally posted by skipan
                              Να υποθεσω δλδ φιλε φοινιξ οτι για καλο επιπεδο σκι θα βαρεθω γρηγορα?
                              Φίλε skipan, εγώ ως αρχάριος προς μεσαίος σκιερ πέρασα καλά. Τον μαύρο" Ηρακλή δεν τον δοκίμασα καν, αλλά τον κόκκινο τον κατέβηκα με ευχαρίστηση. Το συρόμενο μου φάνηκε όντως κάπως light. Οι πίστες μου φαίνονται οκ απλά λίγο μικρές, που σημαίνει ότι αν μπορείς να πηγαίνεις αρκετά γρήγορα, σύντομα το fun τελειώνει. Το θετικό είναι ότι υπήρχε ελάχιστος κόσμος οπότε με το που κατέβαινες ξανανέβαινες χωρίς αναμονή. Επίσης ήμουν τυχερός γιατί μου έκατσε απίθανη λιακάδα. Η πρόβλεψη λέει καλό καιρό για Σάββατο, μη σε παρω όμως στο λαιμό μου γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
                              "

Comment

Working...
                              X