Auto pali re paidia me to xartaki kai to tilefono ti moda exei ginei pia. eilikrina tin epomeni fora pou 8a me klisi kapoios 8a toy ksefouskoso ta lastixa. Ma eoitelous pou nomizoun oti pane orismenoi sta mpouzoukia? Malista merikoi einai toso zoa pou kleinoun tin kentriki eisodo tou X/K kai afinoun xartaki me tilefono, diladi an ginei kanena atixima kai prepei na er8ei to ekab ti 8a ginei?
Kai mena persi me kleisane kai to kinito tou typou then epiane...
Then tha sas po ti egine....Fantasteite...Tora pou to skeftome
...ntrepomai...alla xereis sthn orgi...
Apo tote...then to vazo sto asflaltino..h ston thromo h sto xomatino
Εντάξει, και από την άλλη που να παρκάρουν...? Ας μην είχε έρθει βέβαια σε 5 λεπτά ο άνθρωπος και θα έβλεπε...Πάντως τόσος κόσμος το σάββατο στο πάρκινγκ και οι πίστες άδειες μου έκανε εντύπωση..Τι θέλουν και ανεβαίνουν? "
8eloun na to paiksoun moures...pws kai kala kanane kai ski kai einai ptwmata oloi,kommatia! kai etsi ksapostenoun ston platitsa... parnassos exoume ginei!!"
Φίλε μου μπουζούκια είναι οι ίδιοι αυτοί που αφήνουν στο αμάξι χαρτάκι.Το λίγότερo που μπορεί κανείς να πει για αυτούς τα όντα είναι ότι πάσχουν από παντελή έλλειψη σεβασμού. Και οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από χειμερινά σπορ. Απλά ανεβαίνουν για να τους δούν. Anyway δεν αλλάζει τίποτα.
Φιλικά, KonstantinosV
Χεχεχ τον θάψαμε τον άνθρωπο..Κι εγώ σπάζομαι που τους βλέπω να ανεβαίνουν σάββατο π.χ. κατά τις 12..Τι έρχονται να κάνουν τέτοια ώρα? Θέλω ερημιά στις πίστεεεςς
Υ.Γ. Καμία βοήθεια περί νέου εξοπλισμού μου? Δείτε στο αρμόδιο section του forum "
και αντε να αφησεις και χαρτακι κατι γινεται.. ειναι
ορισμενοι που ειναι τελειως στον κοσμο τους! Παρατανε
το αυτοκινητο οπου τους αρεσει και βουρ για τις πιστες!
Δε θα ξεχασω πριν 2-3 εβδομαδες που μαζι με δυο τρια
παλικαρια ακομα ειχαμε σηκωσει ενα τζιπ το οποιο εκλεινε
τρια αυτοκινητα παρακαλω!! Τι ενημερωσεις εκανε ο
ανθρωπος απο τα μεγαφωνα τι εψαξε ολη τη παιδικη...
Και εντάξει ας πούμε οτί προωθείτε ο χειμερινός τουρισμός -κάτι αναγκαίο για την Ελλάδα- αλλά μπαίνουν μεσα στα όρια των πιστών και άμα γίνει κανένα ατύχημα διαμαρτύρονται και απο πάνω... Και ο μέτριος/καλός skier θα τους αποφύγει. Ο αρχάριος όμως...
Θεωρούν ότι πάνε βόλτα στην παραλιακή...
Προς Θεού δεν λέω να μην κάνουν την βόλτα τους οι άνθρωποι... Αλλά λίγο προσοχή και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει."
Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...
Comment