Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΟ SNOWREPORT ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΕΩΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΟ SNOWREPORT ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΕΩΣ

Σόλωνα πιστεύω ότι ήσουν κάπως υπερβολικός με τον ’γγελο, δεν σου κρύβω ότι και εγώ είχα πολλές φορές σκεφτεί να γράψω σε προσωπικό μέιλ στον Αγγελο τις κάθετα αντίθετες προς αυτόν απόψεις μου οσ΄αναφορά τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, αλλά δεν το έκανα,γιατί πάνω από όλα σέβομαι την ελεύθερη βούληση του καθ' ενός.

Φυσικά τώρα είναι η στιγμή της δικαίωσης για όλους όσους από πέρυσι έδιναν αυτήν την, σχεδόν, μοναχική μάχη ενάντια σε αυτόν τον ψυχοπαθή, τοτε που πολλοι τον ειχαν σαν Θεό,μα από τοτε όμως ,ήξερα πολύ καλά ότι αυτός ο τύπος χρηζει, τουλάχισστον, φαρμακευτικής βοήθειας.

Το Φαινόμενον Παπαγεωργίου" μπορει να γινει ένα χρήσιμο παράδειγμα για μελλοντικές παρομοιες περιπτώσεις.Αποδείχθησαν πολλά....

1)Αποδείχτηκε το πόσο υγιής λίστα είναι η Hellasweather η οποία συνθλίβει τέτοια ανόητα καρκινώματα πρωτού γίνουν επιθετικά και καοήθη, κάτι που συνέβει ΕΔΩ

2)Αποδείχθηκε ότι κανεις δεν μπορει να μιλά εξ΄ονόματος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,κανείς δεν μπορεί να κοροϊδεύει πολλούς για πολύ...

3)Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο που δεν δεχθηκα να γινω
    moderator σε αυτην ειδικά την λίστα, υπάρχει ΧΑΟΣ με τον έλεγχο των νέων μελών( και δεν ευθύνεται εδώ ο
    moderator), υπάρχουν- εκ των πραγμάτων- αδυναμίες ελέγχου των παρόντων μηνυμάτων, υπήρχαν άσκοπες διαγραφές σε ανώδυνα posts ενώ όι κακοήθειες του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ αλώνιζαν ανενόχλητες....

ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Υπάρχει γενικά ένα ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ το οποιο κανεις δεν μπορει να το αρνηθει εφοσον ολοι το βιωνουμε, με λίγα λόγια το Snowreport νοσεί πολύ άσχημα, και αν δεν γίνει κάτι το πρόβλημα θα το έχει το snowreport και οι διαχειριστες του, όχι πάντως εγώ και οι καθημερινοι αδολοι φιλοι του , δοξα τω Θεω τα νεκροταφεια ειναι γεμάτα απο αναντικαταστατους "
    Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Οχι και μαχη ρε Δημητρη...σιγα! Εγω το φαινομενο Παπαγεωργιου το γνωρισα στα τελη Νοεμβριου! Ειδα την προσωπικη του σελιδα και μου εκανε εντυπωση που εδωσε καποιες ημερομηνιες για τον χειμωνα. Ειδα πως σε πολλες απο τις προβλεψεις του, επεφτε μεσα και αναρωτηθηκα...πως κατι κανει ο τυπος, οπως και αλλοι πολλοι...ποτε ομως δεν εδωσα μαχη για να γινει γνωστος...

Δυστυχως-ευτυχως, ο χαρακτηρας του...αποδειχτηκε σκαρτος.
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Τελος καλο "
      Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORYM!"

Ας μπει επιτελους καποιος στον κοπο...να διαγραψει τα χιλια προσωπα του αγροτη!...παρακληση!"
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

όταν ζορίζουν τα πράγματα και τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι γιαγραφές ε? ναι καλά μου παιδύλια γλύψτε κιάλλο τον Φάνη για να με διαγράψει, Φάνη δε σε έχω γνωρίσει αλλά μπράβο σου είσαι πολύ εντάξει τύπος, και οι προγνώσεις σου είναι από τις πιο σοβαρές εδώ μέσα, μόνο εσύ και αυτός ο μυστήριος παπαγεωργίου που δεν τον έχω γνωρίσει αλλά ασπάζομαι τις προγνώσεις του κάνετε καλές προγνώσεις εδώ μέσα. χωρίς τους 2 εδώ θα ήταν χάβρα ιουδαίων, και θα ήταν κάτι τύποι σαν τον νικηταρά και τον άλλον που όλο μιλάνε μεταξύ τους στο φορθμ λες και είναι τηλέφωνο το φορουμ. νικηταρά δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου γιαυτό σταμάτα να τρίβεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη, γιατί με εμένα δεν τα βγάζει κανείς εύκολα πέρα. λοιπόν πολύ ασχολήθηκα με άτομα που δεν το αξίζουν, πολύ βρόχα εδώ κάτι στο σούνιο, καταιγίδα χτες και ποτιστική σήμερα, όλα πάνε ρολόι όπως τα πρόβλεψα,όύτε χλιοστό δεν πέφτω έξω, κοιτάτε να μάθετε κάτι από μένα και από τον παπαγεωργίου και μην μου πάτε και πολύ κόντρα παιδύλια
          ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Comment

Ζητώ συγγνώμη από τον ’γγελο, δεν εννοούσα ότι έκανε κάτι από δόλο, είναι σπαθίο ’γγελος.
            <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
            Pilio

Comment

είναι σπαθί? σιγά να μην είναι και κούπα
              ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Comment

Snowmad-Weather1967-ψευτοTeometeo2 ειστε ολα τα λεφτα...Απλως respect
                Αλλά αρκετα διασκεδασαμε μαζι σας...Απο τοτε που μπηκατε στο φορουμ το 80% των θεματων ειναι τελειως ασχετο...
                Τι λετε να αρχισετε να μπαινετε μετα τον Απριλιο για να μας ανεβαζετε λιγο τη διαθεση για τις εξετασεις??"
                ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
                Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
                http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Working...
                X