Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σώου Αγρότη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σώου Αγρότη

Τέτοιο άτομο δεν ξανάγινε ποτέ στην ιστορία έχω δεί φαινόμενα για φαινόμενα,καταιγίδες,χιονοχάλαζα,χιονοκαταιγίδες,μ πουρίνια κλπ.
    Αλλα΄το φαινόμενο της μετεωπαραψυχολογίας δεν το έχω ξαναδεί τί σκαρφίστηκε το νούμερο της αγροτιάς για να καταπραύνει τον πόνο της αιώνιας μούφας που τρώει καθυμερινώς.Εδώ έδινε πρόγνωση καμουφλαρισμένη μιά μίλαγε ότι μέχρι τις 23 του μηνός δεν θα έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο,μία ότι είδε κάτι βραχυπρόθεσμα σημάδια,και τώρα πετάει μία ασθενή καταιγίδα,να δείτε που αύριο θα βγεί να πανηγυρίζει ότι πάλι έπεσε μέσα
    Είναι ο αρχιερέας της μούφας!!!
    Ξέρει τι κάνει και το κόλπο του για να ψαρώσει και τους τελευταίους που πιστευουν τις προγνώσεις τους πχ ΑΖΟΡ 2
    Δίρφυς,είναι το συνεχής καμουφλάζ που μπερδεύει τα χαζά μυαλά έτσι ώστε να εμπεδώσει την επιτυχία του σε αυτού του τύπου άτομα.
    Ο hengeo ευτυχώς κατάλαβε πόσο αγρότης είναι ο Παπαγεωργίου.
    Τώρα πλέον φάνηκαν τα σκατά!
    [b]ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙ[b]"
    <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
    Pilio

Αγρότης ή Αλαν "

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Συγνωμη, οταν αναφερεις το ονομα Διρφυς...αναφερεσαι σε εμενα;; Δεν καταλαβα και πολυ καλα τις δυο τελευταιες γραμμες, ειμαι και απο ξενυχτι...εξηγησε λιγο καλυτερα αν μπορεις...
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Οχι και χαζα μυαλα ρε Σολωνα...γιατι ετσι ρε φιλε;;; Τι ειδους δηλαδη ατομο ειμαι;;; Με γνωρισες, σε γνωρισα...δεν νομιζω να εβγαλες ασχημη εικονα για το προσωπο μου! Πολλοι ειναι αυτοι που διαβαζουν τις προβλεψεις του...ναι την πατησα, τον ακουσα...ειδα οτι τα πηγαινε καλα...στις προβλεψεις του...αλλα...κανουμε λαθη! Και καταλαβα το λαθος μου, εδω και καιρο...και εχω κοψει καθε παρτιδα!

Προσεχε σε παρακαλω λιγο τα λογια σου...
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

ΑΖΟΡ 2 μήν ασχολείσε ρεε ,εγώ στά λεγα σέ προσωπικό γιά τόν αγροτάκο αλλά εσύ πάταγες στίς λάσπες του, δώστε του ξυστρίιίί ρέεε τού αγροτάκουυυ ,είδες τί έπαθες τώρα ΑΖΟΡ 2 Aggele άντε τώρα νά σού φύγει η ρετσινιά τού σαινιού καί τού αστροπελεκιού ,Σόλωνα τά ειπαμε καί από τό τέλεφων κόλ ,πάμε βόλο μία ρέέε επιτόπου σέ παίρνω τηλέφωνο

Comment

Χέρομαι που κατάλαβες το λάθος σου,ρε ’γγελε όμως πώς να μην σε θεωρήσουν χαζό,όταν κάποιοι την λέγανε στον κλώνο του Παπαγεωργίου στην λίστα Ράπτη και κρούανε τον κόδωνα του κινδύνου και εσύ υποστήριζες τον Ράπτη είχες βγάλει χαζό τον teometeo και τον Λέανδρο,που κοντραρίστηκαν και με τους moderators της λίστας τότε για το θέμα,άν θυμάσε και είχες στηρίξει με πάθος τον αγρότη,γιατί οι άνθρωποι επέμεναν σε κάτι λογικό,και τους βγάλατε τρελούς εσύ όμως τους την είχες πεί τότε και υποστήριξες τα λεγόμενα του Αγρότη.
            Απο την στιγμή που αναγνώρισες το λάθος σου,σου ζητώ συγνώμη ’γγελε αλλά δεν μα αρέσει η κοροίδία το ΄εβλεπα αρκετό καιρό αυτό αλλά άν σου την έλεγα μπορεί να το παρεξηγούσες γι'αυτ'ο που είχες κάνει.
            Και πιό πολύ στην είπα γιατί ο άνθρωπος τέτοια θύματα ψάχνει,θέλει τσιράκια και οπαδούς και να ζητοκραυγάζουν ζήτω Ο ΠΑΠΑΓΚΕΥ
            Originally posted by Dirfis
            Οχι και χαζα μυαλα ρε Σολωνα...γιατι ετσι ρε φιλε;;; Τι ειδους δηλαδη ατομο ειμαι;;; Με γνωρισες, σε γνωρισα...δεν νομιζω να εβγαλες ασχημη εικονα για το προσωπο μου! Πολλοι ειναι αυτοι που διαβαζουν τις προβλεψεις του...ναι την πατησα, τον ακουσα...ειδα οτι τα πηγαινε καλα...στις προβλεψεις του...αλλα...κανουμε λαθη! Και καταλαβα το λαθος μου, εδω και καιρο...και εχω κοψει καθε παρτιδα!

Προσεχε σε παρακαλω λιγο τα λογια σου...

<a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
            Pilio

Comment

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ"

Σολωνα...αν δεν κανω λαθος, μιλαγαμε προχθες στο τηλεφνο! Και το μονο που ηθελες να κανεις με την ολη ιστορια εδω μεσα, ηταν πλακιτσα! Ετσι...μωρε να γελασουμε λιγο με τον Παπαγεβργιου...θα μπορουσες καν μου πεις κατι και οχι να βγαινεις στο forum και να κανεις ανακοινωσεις! Κρατα τις αποψεις σου, για τον εαυτο σου ή πες τες σε μενα...μην τις ανακοινωνεις σαν να ειναι μεσσιας...και εφερες την δικαιωση!

Για ελα σε παρακαλω...που θα βγουμε και κατηγορουμενοι τωρα! Ελα αηδιες... "
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
              X