Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρασινάδα + χιονοεκπλήξεις να καραδοκούν.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρασινάδα + χιονοεκπλήξεις να καραδοκούν.

Αυτή είναι η σύντομη άποψή μου - εκτίμηση για τον υπόλοιπο Μάρτιο. Τα τρεξίματα των μοντέλων δείχνουν μια τάση ψυχρής εισβολής αρχικά για την ερχόμενη Δευτέρα κι ένας εγκλωβισμός, που θα κρατήσει φαινόμενα και αρκετή ψύχρα, για πολλές ημέρες. Στην εξέλιξη αχνοφαίνεται μια δυνατή εμποδιστική κίνηση στην Β.Δ. Ευρώπη που θα φτάσει ως ψηλά στη Νορβηγία, με αποτέλεσμα κι άλλες ψυχρές αέριες μάζες να ελευθερωθούν και να κατέβουν προς τα Βαλκάνια και μας. Τα χαμηλά μας ευνοούν και δεν αποκλείω κάποια τρομερή έκπληξη, ακόμη και τύπου 2004 για να συγκρίνουμε καταστάσεις. Υπάρχει μια τέτοια τάση η οποία ακόμη είναι μόνο στα λόγια, αλλά επειδή πάει να διαγραφεί, έκρινα σκόπιμο να την συζητήσουμε. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μάρτιος θα συνεχίσει ψυχρός μετά τους πρόσκαιρους νοτιάδες από αύριο, αν και η φοβερή δυσκολία της εποχής μετατρέπει τις εκτιμήσεις ίσως και σε απλές...οδοντόκρεμες. Θα δούμε!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Το αρνι στην Πανω Στενη...μην το ξεχνας...εεεε !!!!!"
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Να καταβροχθίσουμε πρώτα τα κοψιδάκια και βλέπουμε για το αρνί. Δεν ξέρω πότε ευκαιρείς την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί υπάρχει μια περίπτωση να κάνω μια βόλτα από τα μέρη σου Αγγελε.

Comment

Υπαρχει μια πιθανοτητα να ανεβω Παπαδες, στο χωριο μου, αλλα δεν ξερω ποτε...αν ειναι πες μου ποτε ακριβως μπορεις και τα κανονιζουμε! "
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Εγώ δεν συμφωνώ ότι θα είναι κακοκαιρία ανατολική καθαρά αυτή.Σε τέτοια φαίνεται να μετατρέπεται μόνο απο Δευτέρα μεσημέρι και μετά.Και επιπλέον δεν φαίνεται στα ανατολικά τα χιόνια να πάνε τόσο χαμηλά.Εμένα η κίνηση των συστημάτων μου μοιάζει με κακοκαιρία Δεκέμβρη 88,χωρίς τόσο κρύο όσο εκέίνη βέβαια. Τι κρίμα που πέφτει Μάρτη και όχι Φλεβάρη.Νομίζω ότι την ευνοεί την περιοχή μου.Να είναι όντως έτσι ή αυτοί είναι ευσεβείς πόθοι ενός χιονοστερημένου?Τι λετε? "
          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Τι ειχε γινει τον Δκεμβριο του 88;;;;;;;;;;
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αληθεια τι ειχε γινει; "
              καιρομανια!!!!!

Comment

Σαφώς ευνοεί την περιοχή σου αυτή η χιονοκαιρία, αλλά εγώ δεν είπα μόνο γι αυτή σε αυτό το θέμα αλλά περιληπτικά για την εξέλιξη του καιρού σε όλο το Μάρτιο.
                Αγγελε μέσα στην εβδομάδα θα πας; Ποιά μέρα υπολογίζεις;

Comment

Την Τεταρτη με Πεμπτη μαλλον...αναλογος τον καιρο! Αλλα δεν ειναι σιγουρο...εσυ ποτε μπορεις...παντως μεσα στην εβδομαδα...δεν σου προτεινω να παμε για παιδακια Στενη! Οι περισσοτερες ταβερνες ειναι κλειστες...
                  Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Θάφτηκε όλη η βόρεια Ελλάδα και τα Γιάννενα μαζί σε έναν σαρωτικό χιονιά.Αποκλείεται να ρωτήσεις παλιό Θεσσαλονικέα ειδικά και να μην το θυμάται.Μετα βαρεσε -20 Λαρισα και -10 Γιάννενα με 30 cm χιόνι στρωμένο "
                    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Δεν πάμε στο τσατ Αγγελε για λίγο να συννενοηθούμε και επιστρέφουμε;

Comment

Παιδιά θα σας φανεί περίεργο αλλά είναι το πρώτο χαμηλό φέτος που περνώντας και ενώ θα εντείνονται τα φαινόμενα θα στρεψει τους ανέμους σε βοριάδες...τόσο δύσκολο είναι για εμάς εδώ...συγκίνηση "

Comment

Αντε να δειτε και εσεις κατι...το αξιζετε! "
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Δεν μου λες Δίρφυ,εχεις MSN ?’μα είναι να τα λέμε κι εκει

Comment

Εχω φιλε...αν θες στειλε μου το δικο σου...στο aggelosvlachos1981@yahoo.co.uk
                              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                              X