να ρωτησω και κατι για οσους αθηναιους ειναι μεσα τωρα...κυριως στα β.π.τωρα θα πρεπει να εχετε αρκετα χαμηλες τ ετσι..εγω βλεπω πυκνη συνεφια τωρα...απο φαινομενα τιποτα; "
ρε παιδια δεν ειναι μονο το τζιφος ,που να βγαζει προγνοσεις τ και υετους,χαμηλα και τετοια ηρεμηστε,ειπα τι βλεπω τωρα και χωρις να εχω δει το τζιφος!
να συνεχισω και να πω κατι...την παρασκευη την προηγουμενη...η πεμπτη δεν θυμαμαι εβλεπα στο τζιφος απο ενα δυο ραν η και τρια ραν το -10 να φλερταρει με την αθηνα...τι απο αυτο εγινε...τιποτα,την βγαλαμε με -5 και κοντεψε να χιονισει και στο κεντρο!ενα ραν ειναι μην επηρεαζεστε...θα αλλαξει και θα ξανααλαξει μεχρι το σαββατο να δουμε τι θα γινει "
allo -5 kai allo -2 kai -3 pou dinei twra...xioni panw apo ta 700..
ισως...θα δουμε εχουμε δρομο ακομα,παντως επαναλαμβανω,το χιονι στον διονυσο το εχω σιγουρο,και γενικα πανω απο τα 300-350μ τωρα ομως αυριο δεν ξερω ισως αλλαξουν τα δεδομενα...και με διαρκεια ετσι εως τεταρτη!ΕΙΔΩΜΕΝ "
ολα παιζουνε...σιγουρα θα ερθει ζεστη αλλα δεν θα τελειωσει εδω οχειμωνας αυτο ειναι το μονο σιγουρο...παντως αγγελε εδω εχουμε νοτια με 6β και κατα τις 8-9 και για 10-15 λεπτα περιπου εριξε χιονονερο και χιονι λογικα στον υμηττο αφου για μια στιγμη καλυφθηκε το μεγαλυτερο μερος του απο χιονοκουρτινες...και τωρα στην κορυφη εχει ομιχλη!
Comment