Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενοικίαση εξοπλισμού ;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ενοικίαση εξοπλισμού ;

Που θα μπορούσα να ενοικιάσω καλά πέδιλα για 3 ημέρες; Στο ΧΚ της Βασιλίτσας, στα Γρεβενά ή κάπου αλλού ;

alpine zone . nomizo.an anebis bouno tha sou poun "

Comment

Πανω στο χιονοδρομικο εχει μονο να νοικιασεις...Στο τριπλο υπαρχει μια σχολη που εχει ski test τα BLIZZARD ολα τα καινουρα μοντελα και μαλλον θα μπορεις να τα νοικιασεις για ολη την μερα
      the beauty is more enough...

Comment

Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. John_S το alpine zone είναι sto XK ; Έχεις τηλέφωνο του ;
        Dynastar μήπως θα μπορούσες να μου βρεις το τηλέφωνο της σχολής; Ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα νέα Blizzard.
        Ανεβαίνω 25,26,27 Μαρτίου κι ελπίζω οι συνθήκες να είναι καλές.

Comment

Γεια σε όλους ....
          Σκέφτομαι και εγώ να ανέβω 24, 25, 26 Μαρτίου στο ΧΚ, λέτε να έχει πολύ κόσμο? Ελπίζω και εγώ να είναι καλά από άποψη καιρού για να ευχαριστηθούμε σκι... "
          ’ζωτο

Comment

gia sas paidia!!24, 25, 26 Μαρτίου 8a anebw kai egw..twra 8a anebw tin Kuriaki.Gia enoikiaseis ekei pou eipan ta paidia alla exei alles enoikiaseis stin tri8esia kai alles stin Elimeia!!!
            John_S 8elw tis pic apo tin proigoumeni pempti pou anebikame mazi!!!!
            Just Do It Like Me -2010-

Comment

Θα σου το δωσω αυριο το τηλ. για να κρατησεις καποια σκι γιατι 25 Μαρτιου θα γινεται χαμος

Comment

Για να κρατησεις ενα καλο πεδιλο BLIZZARD αν γινεται φυσικα παρε τηλεφωνο στο 6936749117 και περιμενω την απαντηση

Comment

Originally posted by Dynastar
                  Για να κρατησεις ενα καλο πεδιλο BLIZZARD αν γινεται φυσικα παρε τηλεφωνο στο 6936749117 και περιμενω την απαντηση
                  Μίλησα με τον Αποστόλη και μου είπε οτί υπάρχει ποικιλία, για λεπτομέρειες θα επικοινωνήσω μαζί του πριν ανέβω, ευχαριστώ και πάλι.

Comment

Working...
                  X