Announcement

Collapse
No announcement yet.

BELTIWSI DEDOMENWN I MOU FAINETAI?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BELTIWSI DEDOMENWN I MOU FAINETAI?

kalispera se oli tin parea..molis gyrisa apo to sxoleio kai exw na dw dedomena apo to xthesino gfs 12z...nomizw pws ta pragmata bainoun kalytera..i -5 sta teleutaia run (06z) katebainei arketa pio xamila apo tin attiki kai den fainetai na apeilei ta bp thermokrasiaka..auksimenos yetos kai i emy dinei tin euxi tis gia xionoptwseis akoma kai sta boreia proasteia...giwrgo,kabman,kai oi ypoloipoi ti pisteuete gia attiki,pame kalytera?

Roma, ολα καλα αυτα, και εγω ειμαι αισιοδοξος για κατι καλο απο την στιγμη που στα υπερ θα εβαζα και την υγρασια στα 700hPa. Ειναι παρα πολυ καλες οι ενδειξεις και μπορουμε να ελπιζουμε σε καποια χιονοκατασταση απο αυτες που θυμαμαι και εγω μικροτερος. Να ξυπνας το πρωι με 10-20 ποντους χιονι και το μεσημερι να εχει...15 βαθμους Κελσιου. Δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα Μαρτης ειναι! Μην ζηταμε και πολλα!
    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

dimitri pisteueis oti mporw na exw kryfes elpides gia ypopsia xionostrwsis stin anoiksi (380m) i zitaw polla? "

Comment

Πιστευω πως θα εχεις καλη χιονοστρωση αυριο. "
        www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Στο θέμα της ΕΜΥ σου έχω απαντήσει R., αλλά έβαλες την πολύ καλή λέξη...υποψία χιονόσστρωσης...μάλλον θα την έχεις οριακά, με 55-45 τις πιθανότητες.

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

roma αν ενοείς εμένα ,ότι έχω γράψει,αν συνηπολογίσεις ότι σε περιοχές της Β.Ελλάδος όπως του Ν.Θεσσαλονίκης χιονίζει είδη και το gfs έδινε ούτε καν -1 αυτή την ώρα στα 850mb τότε υπάρχουν πολλές ελπίδες.
            Πραγματικά ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθεί στην Β.Ελλάδα πρώτα και ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη που δεν είναι από τις πιο εύκολες περιοχές για να χιονίσει και το είχαμε δει στις προυγούμενες χιονοκακοκαιρίες.’λλα αυτός είναι ο Μάρτιος και το είχαμε πει.
            Πάνω κάτω η προεκτίμιση που είχα κάνει από το Σάββατο φαίνεται να είναι μια καλή αρχική εικόνα.Ίσως με κάποια επιπλέων στοιχεία πια που θα είναι και γεγονότα να τα συνηπολογίσω και το απόγευμα να κάνω μία πιο λεπτομερής για Αττική.

Comment

Στην εικόνα αποτύπωσης των ηλεκτρικών φαινομένων πάντως φαινέται ότι στην περιοχή κοντα στην Ευβοια ή λίγο Ανατολικότερα υπήρχε εκδήλωση ηλεκτρικού φαινομένου την τελευταία ώρα.

Comment

Εχουμε βροχοκουρτινες προς την περιοχη της Διρφυς και Ξεροβουνιου...αλλα και πολυ μαυριλα! Κατι πρεπει να γινεται πισω απο τα βουνα...προς την θαλασσα! Επισης συννεφα βορια, εχουν αρχισει και εμφανιζονται κατα μικος της ορεινης ζωνης! Θερμοκρασια σε σταδιακη πτωση...13c τωρα με 3 μποφορ βοριαδακι! "
                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Για να λυθεί και η απορία του wandley είναι πολύ δύσκολο στην περιοχή να χιονίσει από πολύ νωρίτερα πριν από άυριο το μεσημέρι δηλ. αφού το συνεσφιγμένο ή στάσιμο δεν θα έχει περάσει από την περιοχή μας μέχρι εκείνη την στιγμή.Έτσι μπορεί να εμφανιστεί χιονόνερο σε μη ορεινές περιοχές άλλα καθαρό χιόνι είναι πολύ δύσκολο wandley.Η Δυτική και Κεντρική Μακεδωνία βρίσκονται είδη μετά το πέρασμα του συμπλεγματικού στην ουσία μετώπου.

Comment

Βάση των υπαρχόντων στοιχείων πάντα.

Comment

Sta Giannena aplonontai vrohokourtines apo edo kai apo ekei kai hionizei apo ta 1200 m kai pano mehri tora.Yparhei megali astatheia kai erikse hionohalazo gia ligo mesa stin poli prin misi ora.Perimenoume ti nyhta mpas kai doume kati apo hioni kai hamila "
                      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Working...
                      X