Announcement

Collapse
No announcement yet.

sobaroths mhden(0)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sobaroths mhden(0)

eftiaxe leei o fanhs 3 topic kai mesa tha grafane mono oti leei o titlos den perasan 5 lepta kai oi gnostoi poltopiites ton post edrasan !!!etsi opios tora ta anoixi diabazei kriseis nees protaseis kai proeklogikes omilies!!les kai zitithike apo ayta ta topic!!!!eleos
    sobaroths 0 apo merikous pou den einai kai paidakia,,,"
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

1. ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.......

2. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΗΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΑΙ

3. ΞΑΝΑΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΣΑΝΑ ΤΑ ΗΔΗΑ

Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ

WWW.TSOMP.1AFM.COM TSOMPANIS@USA.COM

Comment

Το παραπάνω θέμα που έχει γράψει ο Γιάννης δεν με φωτογραφίζει απλά άλλα κάνει έμεση αναφορά στο προσωπό μου αφού είχα γράψει μέσα σε αυτό το θέμα του Φάνη που αναφέρει(όπως και άλλα παιδιά), κάνωντας κάποιες επισημάνσεις που δεν είχαμε την ευκαιρία να τις κάνουμε πριν βγουν τα θέματα αυτά.
      ΘΕΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΓΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ τίποτα άλλο.

Comment

ma re giwrgo afoy leei na grapsoume mono sxetika me to 8ema kai pas kai ton symvouleveis mes sto 8ema kai arxizeis kouventoyla ..afou eipe mono sxetika ...steiltoy e-mail ,parton thlefwno ...gia na kanei thn douleia tou o mod prepei na thn kanoume kai meis prwta etsi den einai ? kala re giannh kai sy twra ti pas kai skalizeis,2 posts ekane to paidi den ekane dialogo "

Comment

ΓΙΑΝΝΗΣ + erythreabeach

ΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ POST ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ FORUM

ΔΙΑΤΑΥΣΤΑΥΡΩΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ

WWW.TSOMP.1AFM.COM TSOMPANIS@USA.COM

Comment

Πάνο το θέμα είναι οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί για άνεφ σοβαρότητος δηλαδή και όχι η παρατήρηση ως παρατήρηση.
            Και εξειγώ γιατί τα έγραψα εκεί,ούτε έχω την όρεξη να πέρνω τηλέφωνα κάθε φορά για να κάνω επισημάνσεις.
            Για εμένα ο τίτλος τουλάχιστον ήταν άστοχος κάπως και το είπα εκεί που αναρτήθηκε που να το έλεγα στον γείτωνα?

Comment

ok egw den eipa tipota ..2 posts htane kai htan ontws amesws meta thn dhmiourgia toy thread.borei kallista na ta svhsei o fanhs

Comment

Ακριβώς Πάνο έτσι είναι.
                και επειδή είπες για τηλέφωνα και e-mail νομίζω πιο σωστό είναι να τα λέμε μέσα εδώ.

Comment

Μηπως δεν θελετε moderator? Πηρε καποιες αποφασεις και αμεσως πεσατε να τον φατε!

Ουσιαστικα ειναι σαν να λες στον μαεστρο πως να διευθυνει την ορχηστρα...

Νομιζω οτι ο ρολος του ειναι να παιρνει αποφασεις. Αν ειναι να ακουει αντικρουομενες αποψεις δεν θα κανει ΠΟΤΕ του τιποτα.

Comment

Λοιπόν κοίτα φίλε μου explorer το θέμα μου εμένα εδώ ήταν άλλο ,κάποιο προσβλητικό κείμενο,αλλά μια και κάνεις κουβέντα για moderator η πλειοψηφία των μελών το ξέρεις πολύ καλά ότι είχε επιλέξει moderator μη μέλους αλλά άνθρωπο του snowreport.Επειδή δεν υπήρξε αυτή η δυνατότητα ορίστηκε ένα μέλος και πολύ καλά έγινε που θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε άλλο μέλος από εδώ.Αυτό τι σημένει ότι θα μπορούσε να πέρνει και όποιος άλλος ήταν προσωπικές αποφάσεις χωρίς να σηζυτηθούν με μία ανοιπόγραφη λευκή επιταγή δηλάδή?Δεν το κατάλαβα αυτό,έγινε μία πρόταση για moderator σε μια δεδομένη στιγμή γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα υβριστικών παρεμβάσεων δεν έγινε γιατί υπήρχε γενικότερο πρόβλημα λειτουργίας ώστε ξαφνικά να πούμε έ ας βάλουμε ένα κέντρο αποφάσεων να αποφασίζει τι θα κάνουμε οι υπόλοιποι".
                    Κατά την γνώμη σου δεν θα πρέπει να σχολειάζουμε γιατί για να σου πω να ερωτιόμαστε κι όλας για μερικά πράγματα μάλλον βαρύ θα σου πέσει τις προσωπικές αποφάσεις οποιουδήποτε moderator κατά την δική μου και βέβαια όχι.
                    Αν τελικά είναι διαφορετικά τα πράγματα οι υπεύθυνοι ας μας το πουν, ας το διευκρινίσουν για να δούμε και εμείς τι θα κάνουμε στην πορεία."

Comment

και βέβαια ναι" ήθελα να γράψω συγνώμη."

Comment

Originally posted by erythreabeach
                        και βέβαια ναι" ήθελα να γράψω συγνώμη.
                        Πες μου ειλικρινα, αν ησουν εσυ ο Φανης και ανοιγες καποια ποστς και ειχες ολη αυτην την κριτικη τι θα εκανες
                        γι΄αυτο?

Ελα στη θεση του να δεις οτι δεν ειναι ευκολο να τους εχεις ολους ικανοποιημενους και να κανεις και τη δουλεια που νομιζεις οτι πρεπει να γινει..."

Comment

Καταρχήν εγώ δεν άκανα κριτική το διευκρίνισα ότι η ενέργεια για δύο οι τρις θεματικές κατηγορίες δεν είναι κακό ίσα ίσα.Διαφώνησα με τον τίτλο της μίας όπως έχω κάνει και στο παρελθόν περί προγνώσεων δηλαδή και είπα ότι είμαι αντίθετος για την δημιουργία πολών κατηγοριών.Στο θέμα τώρα που ρωτάς αν άνοιγα κάποια post όπως λες τα οποία όμως θα επηρέαζαν στην λειτουργία του forum όπως είναι οι θεματικές κατηγορίες (για τις οποίες και πάλι σου λέω δεν διαφονώ απεναντίας συμφωνώ)θα είχα ενημερώσει νωρίτερα για αυτή μου την κίνηση αν δεν ήθελα να παρεμβαίνουν στο θέμα,αλιώς δεν θα είχα πρόβλημα στην παρέμβση.Ο καθένας μας έχει μία προσωπική άποψη και επιθυμία για το πως θα ήθελε να λειτουργεί το forum και σίγουρα θα είχε και κάποιες ιδέες σκευτεί,αυτό δεν σημένει ότι αν οριζόταν moderator θα έπρεπε να εφαρμόσει αυτές τις συγκεκριμένες απόψεις άνεφ κρίσεως από τα άλλα μέλη.
                          ΄Λλωστε η ανάγκη για moderator όπως είπα πριν προήλθε από κάποιους άλλους λόγους,αν στην συνέχεια προκύπτουν και άλλες ανάγκες συζητιώνται πρώτα νομίζω.
                          Και σου ξανά λέω ότι δεν διαφώνησα με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Φάνη και το διευκρίνισα 10φορές στην συνέχεια,την αποψή μου είπα (για τον τίτλο της μίας ο οποίος είναι άστοχος)και όταν μου στερήσουν αυτό το δικαίομα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΉΝΩ ’ΛΛΟ.

Comment

na se kapso giannh na se aloipso ladi ..gia alli mia fora....ayto arkei.
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                            X