Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΡΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τρελες καταιγιδες στην ευρυτερη περιοχη της Ευβοιας και κυριως κεντρικης και βορειας! Καταιγιδες και ανατολικη Στερεα! Προσοχη σε οσους θα κινηθουν με το αυτοκινητο!
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ 17:30 ΚΑΙ 19:00 ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΒΟΡΙΑΣ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ +6,2C ΠΙΕΣΗ 1003hPa ΥΓΡΑΣΙΑ 67%. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800m. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΑΝΩ "
      Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
      Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
      www.meteo.gr
      www.meteovolos.gr

Comment

Πρωτη φορα βλεπω τον Βολο να εχει πιο χαμηλη Θ απο εμας. Εδω εδω επικρατει μουχλα 7.9 και δεν κουνιεται φυλλο. ντυπωση μου κανει και η Ευβοια που το χιονι κατεβηκε πολυ χαμηλοτερα απο οτι ειχε προβλεφθει και χαμηλοτερα και απο τα ορεινα της περιοχης μου. Λογικα δεν αποκλειεται ακομα και η Χαλκιδα να εχει χαμηλοτερη Θ απο εμας. Τι να πω μενω εκπληκτος. Αγγελε τι Θ εχεις τωρα;

Comment

Originally posted by sotos4
          Πρωτη φορα βλεπω τον Βολο να εχει πιο χαμηλη Θ απο εμας. Εδω εδω επικρατει μουχλα 7.9 και δεν κουνιεται φυλλο. ντυπωση μου κανει και η Ευβοια που το χιονι κατεβηκε πολυ χαμηλοτερα απο οτι ειχε προβλεφθει και χαμηλοτερα και απο τα ορεινα της περιοχης μου. Λογικα δεν αποκλειεται ακομα και η Χαλκιδα να εχει χαμηλοτερη Θ απο εμας. Τι να πω μενω εκπληκτος. Αγγελε τι Θ εχεις τωρα;
          Σωτήρη έχει καταντήσει γελίο το θέμα. Σε λίγο θα δούμε χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Καστελόριζο...... Θα σταματήσω να ασχολούμαι για λιγο διάστημα με τον καιρό γιατί μας έχει ξεχάσει εδώ στην Θεσσαλία... 7,6 έχω εγώ τώρα φίλε. Για κλάματα μιλάμε...
          http://www.meteorameteo.com/

Comment

Mας έχει ξεχάσει στην Δυτική ΒΔ Θεσσαλία για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις..........
            http://www.meteorameteo.com/

Comment

Συννεφια στην Χαλκιδα...ΒΔ ανεμοι και 8.8c. Βρεχει στα βουνα και χιονιζει μαλλον πανω αποτα 900μ και πανω.
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αγγελε εσυ ανεφερες χιονι απο κατω Στενη ηδη απο το απογευμα. Λογω προσανατολισμου λογικα εχει τοσο μεγαλη διαφορα αλλα και παλι ειναι εντυπωσιακο.

Comment

Απεσταλμένο: 08/3/2006 7:45μμ

Τρομερη χιονοθυελλα απο Καθενους και πανω...Αλυσιδες απο Κατω Στενη και πανω! Το εχει στρωσει στον δρομο και ριχνει τρελη στουπα!

Αν θες κοιτα λιγο την ημερομηνια..."

Απεσταλμένο: 08/3/2006 7:45μμ"
                  Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Ωχ sorry. Αλλα και παλι καλα πατε. Τα ορεινα σας βλεπουν χιονι ενω δεν ειχε προβλεφθει. Πιστευω οτι γενικα μας χρωσταει ενα τελευταιο γενικευμενο ξεσπασμα που ειναι και πολυ οψιμο. Για να δουμε.

Comment

που ισως ειναι" οχι "που ειναι"."

Comment

Λιγα πραγματα φιλε...οτι εκανε ο χειμωνας το εκανε τον Γεναρη και στις αρχες του Φλεβαρη-αλλα εκανε πολλααααααααααα! Απο κει και περα, αν εξαιρεσουμε τους λιγους ποντους της προηγουμενης Τριτης-Τεταρτης...τιποτα το ιδιαιτερο! "
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!!! ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 8c"
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

peite mou pls pou na vrw doruforikh mono gia ellada

Comment

Ή αυτή???

[i]"

Comment

Αλλιώς η άλλη λύση είναι Google Earth ( Get Google Earth (Free Version)

Comment

Working...
                                X