Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αρναουτογλου ΤΩΡΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αρναουτογλου ΤΩΡΑ

Μολις ακουσα την προγνωση του Σακη. Για αυριο Πεμπτη λοιπον βελτιωμενος καιρος (λες και ειχαμε κακο καιρο τις προηγουμενες ημερες) με καποιες λιγες βροχες στα ανοιχτα του Ιονιου το πρωι.Ανεμοι Βοριαδες μετριοι.Ελαχιστες 3-4 στην Βορεια Ελλαδα με 16-18 μεγιστες.Παρασκευη και Σαββατο καθαρος καιρός χωρις φαινόμενα με πτωση θερμοκρασιας (Σαββατο και Κυρικαη)στην Β και Α Ελλαδα κατα 5-6 βαθμους απο σημερα.Πολλες βροχες στην Δυτικη Ευρωπη (Ισπανια) οι οποιες δεν θα μας επηρεασουν ομως.Απο 14-16 περισσοτερες βροχες στην χωρα μας με νοτιαδεσ.Αυτα ανεφερε.
    ΟΥΦ.....παλιοκαιρος....με κουραζει αφανταστα!!!

Εχει ζησει κανεις απο εσας παιδια τυφωνα στην ζωη του?Θα θελα πολυ να ζησω εναν.Να δω πως ειναι....

Ναι, τρεις....Παραγνωρισμενη εμπειρια, καθεσαι μεσα και ολο βρεχει... το μονο καλο οτι δεν πας δουλεια.

Τωρα αν εισαι μεσα και βρεχει...μεσα τοτε εχεις προβλημα, δεν... εχεις σκεπη (γιατι στην πηρε ο ανεμοστροβιλος που συνηθως παει παρεα με τον τυφωνα). Την τελευταια φορα δεν μ'αρεσε γιατι ειχα συμφωνησει να πουλησω το σπιτι μου (σε 4 μερες καναμε συμβολαια) και ηθελα να εχω σπιτι να πουλησω.

Απο τους σεισμους ειναι καλυτερο σαν θεομηνια παντως.

Φιλικα

ΜακηςΜ
    Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Φίλοι του forum καλημέρα
      Ρε DIMENIO είσαι και μακριά ρε γαμώτο....
      Απ΄ ότι έχω καταλάβει μοιραζόμαστε πολλά κοινά σε ότι αφορά την τρέλα του καιρού.
      Μία εμπειρία που θα ήθελα πολύ να ζήσω είναι και αυτή του τυφώνα...όπως και εσύ...καθώς και των severe thunderstorms όπως αποκαλούνται,που εκδηλώνονται στις μεσοδυτικές Η.Π.Α κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι και είναι υπεύθυνες για τους ανεμοστρόβιλους..
      Φανταστικός ουρανός πραγματικό υπερθέαμα....βέβαια για να είμαι και ειλικρινής θα προτιμούσα να το βλέπω εκ του ασφαλούς.....
      Βλέπεις το πάθος μου για τον καιρό δεν περιορίζεται μόνο στα χιόνια του χειμώνα και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
      Λατρεύω ότι έχει να κάνει με τις εκδηλώσεις του καιρού...
      Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι παρατεταμένες καλοκαιρίες και ανομβρίες ιδιαίτερα το φθινόπωρο και το χειμώνα
      (καλή ώρα αυτή τη περίοδο είμαι όλο νεύρα... )
      Τέλος πάντων τι να κάνουμε τα μέρη μας έχουν άλλο κλίμα και τουλάχιστον ας έχουμε αυτά τα φαινόμενα που ταιριάζουν σε αυτό....ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ...γιατί μέχρι τώρα...άστα βράστα.....
      αλλά να μου πεις και αυτά μέσα στις εκδηλώσεις του κλίματός μας είναι...
      .
      Καλημέρα
      Απόστολος-Νέα Ερυθραία"

Comment

Και αν εμενες στα Αραβικα Εμιρατα;;; Τι θα εκανες φιλε Erithrea;; "
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αν έμενα στα Αραβικά Εμιράτα κανείς δεν ξέρει τι θα έκανα.
          Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει μπορεί να μην είχα τρέλα με τον καιρό μπορεί....μπορεί...χίλια δυό.
          Μπορεί να ήμουν και πάμπλουτος και να είχα τη δυνατότητα να δώσω με άνεση κάποιοιες χίλιάδες euro προκειμένου να <<πεταχτώ>> σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου οποιαδήποτε εποχή προκειμένου να δω όποια καιρικά φαινόμενα θέλω όποτε θέλω.
          Εξ άλλου υπάρχουν ομάδες κυνηγών καταιγίδων στις ΗΠΑ οι οποίες οργανώνουν κάθε χρόνο την περίοδο Μαϊου-Ιουνίου εκδρομές στις περιοχές που συνήθως δημιουργούνται οι ανεμοστρόβιλοι.Στις εκδρομές αυτές μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει αρκεί να έχει κλείσει θέση έγκαιρα και να έχει φυσικά πληρώσει τα περίπου 3000 με 4000 euro που κοστίζει το όλο θέμα.
          Σε παίρνουν μαζί τους στις εξορμήσεις προς αναζήτηση ανεμοστροβίλων οργώνοντας όλη μέρα με αυτοκίνητο τις πιθανές περιοχές εκδήλωσής των,διανυκτερεύεις σε διάφορους κοντινούς ξενώνες,...κλπ
          .
          Έτσι λοιπόν φίλε ’γγελε....
          .
          Α......!!!!!!!!!!!!!!
          και κάτι τελευταίο......!!!!!
          Έτσι που πάμε φέτος μάλλον σε κάτι από Αραβικά Εμιράτα ή Σαχάρα μοιάζουμε.... Τα πετρέλαια και τα λεφτά μας λείπουνε....
          Οπότε ’γγελε μάλλον θα μάθεις τι θα έκανα.....στην έρημο... .............!!!!!
          Εσύ να δούμε τι θα κάνεις.....αν δεν δεις την Δίρφυ σου άσπρη έγκαιρα......
          .
          ’ντε βρε μη σε στεναχωρώ κιόλας...μικρό παιδί...θα πας και φαντάρος όπου ναναι.... .....και θα σε χάσουμε....
          .
          Εννοείται ότι κάνω πλακίτσα μη θυμώσεις....
          .
          Φιλικά
          Απόστολος-Νέα Ερυθραία
          "

Comment

Φιλε ERITHREA ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕς ΑΚΡΙΒΩς ΟΠΩς ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΦΩΤΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ.ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΡΕ ΠΩς ΤΟ ΛΕΝΕ?

Comment

Απο αυτα που διαβασα λιγο πιο πανω, δεν αντεξα να μην γραψω ενα μικρο σχολιο οσο αφορα το τυφωνα ..
              ηθελα να γνωριζα αν 8α συνεχιζε να σας τρελαινε" η εικονα του τυφωνα αν περνουσε διπλα σας, ετσι οπως ξεδιπλω8ηκε της κατρινας και στην περιοχη της νεα ορλεανης, τη στιγμη που εκατονταδες πτωματα φελοπλεαν στη πλυμμηρισμενη περιοχη .. και που ισως θα μπορουσε να ηταν καποιος δικος σας η ακομη και εσεις οι ιδιοι !! .. ελεος !! ..
              "

Comment

ΠΡΟΣ SNOWILY και λοιπούς......
                Αγαπητέ φίλε snowily μάλλον μας παρεξήγησες λιγάκι..
                Σε κανέναν δε νομίζω να αρέσουν οι εικόνες που περιέγραψες παραπάνω.
                Στην ίδια λογική είναι και αυτό που όλοι παρακαλάνε εδώ στο forum και περιγράφεται με φοβερή ανυπομονησία στα post των φίλων δηλαδή η αλλαγή του καιρού με χιόνια,χαμηλές θερμοκρασίες κλπ....
                Για να δεις τι έχει να γίνει αν για παράδειγμα φτιαχτεί ένα σκηνικό καιρού με τρομερές χιονοπτώσεις και πολικό ψύχος στη χώρα μας...
                Από την στιγμή που θα φανεί η πιθανότητα έστω και στο GFS θα δεις ότι όλοι σαν τρελοί θα γράφουν συνέχεια για το θέμα άσε δε που δεν περιγράφεται η χαρά που θα βγαίνει από τα post των μελών του forum από τη στιγμή που θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τα υποτιθέμενα φαινόμενα....
                Κανείς εκείνη την ώρα δεν θα σκεφτεί τις όποιες συνέπειες όσο τραγικές και αν είναι αυτές...
                Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος ενθουσιάζεται σκεπτόμενος τον ανθρώπινο πόνο......
                Το μόνο που θα κυριαρχεί στα post θα είναι ο ενθουσιασμός για τις επερχόμενες χιονοθύελλες....
                Προφανώς δεν έχεις τρέλα με τον καιρό αυτόν καθ΄αυτόν
                αλλά ασχολείσαι με τα <<παρακαιρικά>> θέματα το οποία επηρεάζονται από αυτόν(σπορ κλπ....).
                Αν είχες τη μανία με τον καιρό είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβαινες...τι εννοούμε γράφοντας αυτά που ίσως και δικαιολογημένα σχολίασες.
                Αυτό που αυθόρμητα πηγάζει στους καιροτρελαμένους δεν άπτεται των συνεπιών γιατί είναι ανεξέλεγκτο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και όχι λογική,και όπως όλοι γνωρίζουμε τα συναισθήματα δεν μπλέκονται με την λογική.
                Πες το τρέλα,πες το μανία,πές το όπως θες η αγάπη για τον καιρό είναι κάτι πηγαίο που βγαίνει μέσα από την ψυχή σου,το οποίο σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα εκείνη την ώρα,είναι μία αγωνιώδης μανία για το τι θα γίνει,σε τρώει τα σαράκι της εξέλιξης,είναι ένα δέος,ένας θαυμασμός,για αυτό που βλέπεις να ξεδιπλώνεται μπροστά σου στην αρένα του ουρανού,βλέποντας στην πράξη να γίνονται όλα αυτά που έχεις μάθει αφιερώνοντας ώρες διαβάσματος και παρατηρήσεων,και βλέποντας όλα αυτά τα οποία αναμένεις καθημερινά, βιώνεις και ξεπερνάς την διαφορετικότητά σου,κατανοείς γιατί οι άλλοι σε έχουν κατά καιρούς θεωρήσει UFO,και εν τέλη δικαιώνεσαι όταν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν κι άλλοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος με ΄σένα.
                Γι αυτό μην μας κατηγορείς άδικα.......
                Νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ......ελπίζω και εσύ.....
                .
                Φιλικά
                Ο καιροτρελαμένος......
                Απόστολος-Νέα Ερυθραία
                "

Comment

Exeis apoluto dikio file snowily.Apla ayta poy eipa itan kathara metewrologikoy endiaferontos kai apla ena paralirima yperbolis.Den diafwnw se tipota me ayta poy les.Apla gia na ksekatharisoume tin katastasi

Comment

Originally posted by ERITHREA
                    ΠΡΟΣ SNOWILY και λοιπούς......
                    Αγαπητέ φίλε snowily μάλλον μας παρεξήγησες λιγάκι..
                    Σε κανέναν δε νομίζω να αρέσουν οι εικόνες που περιέγραψες παραπάνω.
                    Στην ίδια λογική είναι και αυτό που όλοι παρακαλάνε εδώ στο forum και περιγράφεται με φοβερή ανυπομονησία στα post των φίλων δηλαδή η αλλαγή του καιρού με χιόνια,χαμηλές θερμοκρασίες κλπ....
                    Για να δεις τι έχει να γίνει αν για παράδειγμα φτιαχτεί ένα σκηνικό καιρού με τρομερές χιονοπτώσεις και πολικό ψύχος στη χώρα μας...
                    Από την στιγμή που θα φανεί η πιθανότητα έστω και στο GFS θα δεις ότι όλοι σαν τρελοί θα γράφουν συνέχεια για το θέμα άσε δε που δεν περιγράφεται η χαρά που θα βγαίνει από τα post των μελών του forum από τη στιγμή που θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τα υποτιθέμενα φαινόμενα....
                    Κανείς εκείνη την ώρα δεν θα σκεφτεί τις όποιες συνέπειες όσο τραγικές και αν είναι αυτές...
                    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιος ενθουσιάζεται σκεπτόμενος τον ανθρώπινο πόνο......
                    Το μόνο που θα κυριαρχεί στα post θα είναι ο ενθουσιασμός για τις επερχόμενες χιονοθύελλες....
                    Προφανώς δεν έχεις τρέλα με τον καιρό αυτόν καθ΄αυτόν
                    αλλά ασχολείσαι με τα <<παρακαιρικά>> θέματα το οποία επηρεάζονται από αυτόν(σπορ κλπ....).
                    Αν είχες τη μανία με τον καιρό είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβαινες...τι εννοούμε γράφοντας αυτά που ίσως και δικαιολογημένα σχολίασες.
                    Αυτό που αυθόρμητα πηγάζει στους καιροτρελαμένους δεν άπτεται των συνεπιών γιατί είναι ανεξέλεγκτο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και όχι λογική,και όπως όλοι γνωρίζουμε τα συναισθήματα δεν μπλέκονται με την λογική.
                    Πες το τρέλα,πες το μανία,πές το όπως θες η αγάπη για τον καιρό είναι κάτι πηγαίο που βγαίνει μέσα από την ψυχή σου,το οποίο σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα εκείνη την ώρα,είναι μία αγωνιώδης μανία για το τι θα γίνει,σε τρώει τα σαράκι της εξέλιξης,είναι ένα δέος,ένας θαυμασμός,για αυτό που βλέπεις να ξεδιπλώνεται μπροστά σου στην αρένα του ουρανού,βλέποντας στην πράξη να γίνονται όλα αυτά που έχεις μάθει αφιερώνοντας ώρες διαβάσματος και παρατηρήσεων,και βλέποντας όλα αυτά τα οποία αναμένεις καθημερινά, βιώνεις και ξεπερνάς την διαφορετικότητά σου,κατανοείς γιατί οι άλλοι σε έχουν κατά καιρούς θεωρήσει UFO,και εν τέλη δικαιώνεσαι όταν αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν κι άλλοι που μοιράζονται το ίδιο πάθος με ΄σένα.
                    Γι αυτό μην μας κατηγορείς άδικα.......
                    Νομίζω ότι κάποιοι εδώ μέσα μπορούν να καταλάβουν τι εννοώ......ελπίζω και εσύ.....
                    .
                    Φιλικά
                    Ο καιροτρελαμένος......
                    Απόστολος-Νέα Ερυθραία
                    Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε καιροτρελαμενε .. Aποστολε , δεν αντιλεγω για τις χαμηλες θερμοκρασιες τις χιονοπτωσεις .. αλιμονο!! .. μονον τον τυφωνα σχολιασα καπως αρνιτικα, διοτι ειναι ακραιο καιρικο φαινομενο και καπως νωπο..θαυμαζω τη δυναμη της φυσης οπως και αν αυτη θελησει να την εκφρασει.. και απολαμβανω καθε ζωντανη εικονα της. Φυσικα οταν εχεις σπαταλησει ατελειωτες ωρες διαβασματος και εχεις κατακτησει ενα μεγαλο μερος γνωσεων, σε εκπλησει και σε τρελαινει το ακραιο σκηνικο.. αλλωστε η διαφορετικοτητα και η μανια ανηκει πρωτα απ'ολα στο περιβαλλον .. !

Φιλικα snowily .. &nbs p; "

Comment

Working...
                    X