ti agenes exei to savvato ston parnasso? kserei kanenas?? apo oti exw dei se mia afisa sth 8essalonikh einmai twra arxizei kata tis 11 kai exei meta kai kati events pros meshmeri..apo oso proseksa prokeitai gia race me 1 vraveio 2000 euro 2 vraveio 1000 kai 3o 500.. den prosaksa omws ti akrivws einai katavash h freestyle? oxi pws me apasxwlei k poly alla 8elw na dw poso kosmo ta exei...opws eipa se pio katw 8ema...twra gia katavash an yksera to voyno 8a epairna meros standar..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
agones..
Collapse
X
-
nai kai egw to eida ....tha eimaste ekei na doume ti tha paixei...nomizw pws tha einai katavasi ..kala den pairnw kai orko....opws kai na xei ,,pame gia to brabeio..dimit.etsi???
loooooooooooool
dilwse symmetoxi mwre siga .....an einai katabasi mporei na dilwsw kai egw na gelasoume kai ligo...
tsp cu there,,,tha/nai zyper pisteyw..
"
-
f**k! nasoy pw exw katevasei kai to kranaki apo salonika ekai twra APAZW kai to koitaw.les dld pa pame savvato?? 8a to skeftw!! alla monos 8a mai re c kai 8a zoristw na poyme.an pas pes moy na se vrw na ta poume apo konta.an den eisai me filous kai tetoia vevaia
Comment

kala den lew?"
Comment