Announcement

Collapse
No announcement yet.

plhrofories...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αν ήξερα τυφλό και εγώ ελληνικά θα έγραφα ,τώρα κάνω δοκιμή και που πήρε διπλάσιο χρόνο,,δεν θέλω να κάνω λάθη

Comment

αν ήξερα τυφλό και εγώ ελληνικά θα έγραφα δοκίμασα τώρα και άργησα περισσότερο..οπότε.? "

Comment

+καλύτερα να μην αναφέρεστε σε θέμα μόρφωσης γιατί αποκλείεται στην ηλικία μου να είχες περισσότερα πτυχία από μένα..EINAI APLA THEMA HLIKIAS....!!!!!!!!!!!!!!(TO GREEKLISH)

Comment

as poume se enan daktylografo..i se kapoion poy grafei synexws epistoles tha toy fainetai ontws KOYLO TA GREEKLISH se mas omws.. seem JUST FINE.!!!!

Comment

Originally posted by snowboard
            +καλύτερα να μην αναφέρεστε σε θέμα μόρφωσης γιατί αποκλείεται στην ηλικία μου να είχες περισσότερα πτυχία από μένα..EINAI APLA THEMA HLIKIAS....!!!!!!!!!!!!!!(TO GREEKLISH)
            Δηλαδη; Εχεις πολλα πτυχια σε μικρη ηλικια η εισαι πολυ μεγαλος και θα στραμπουληξεις το μυαλο σου γραφοντας με Ελληνικους χαρακτηρες;

Ασε μας ρε παλληκαρι...

Φιλικα

ΜακηςΜ"
            Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Ξεκίνα να τους απαριθμείς τα πτυχία σου να ψαρώσουν οι άσχετοι...

Comment

αν ήξερα τυφλό και εγώ ελληνικά θα έγραφα δοκίμασα τώρα και άργησα περισσότερο..οπότε.?
                Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Καλή συνέχεια. Μπορεί να αργείς λίγο στην αρχή, αλλά αν θες να διαβάζουν όλοι το μήνυμα σου θα κάνεις λίγο υπομονή και στο τέλος θα γράφεις αυθεντικά Ελληνικά πιο γρήγορα."

Comment

αν ήξερα τυφλό και εγώ ελληνικά θα έγραφα δοκίμασα τώρα και άργησα περισσότερο..οπότε.?
                  Πάντως καλοσορίζω την προσπάθεια σου.
                  ’σε που αν μπερδεύεσαι ανοίγεις κανένα λεξικό να ξαναθυμηθείς ορθογραφία (παρεπιπτώντος εγώ είμαι από τις κορυφές ανορθογραφίας)."

Comment

Η δικιά μου η άποψη είναι πως τα Ελληνικά σαν γραφή έπρεπε να περάσουν ως υποχρεωτικά στο foroum. Την συγκεκριμένη άποψη την εκδήλωσα μέσω δημοσκόπησης για να δω αν είμαι ο μόνος.
                    Δεν ήμουν.
                    Και ξαφνικά η δημοσκόπηση ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ.
                    "
                    το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Εμεινε πολυ καιρο ειπαν στο forum...ουτε 1 μερα!! Και δυστυχως δεν ρωτηθηκε και κανεις, για φυγει η δημοσκοπηση...αλλα ουτε και ενοχλουσε κανεναν νομιζω! "
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Οι ψήφοι καθώς και οι επισκέψεις ήταν πολύ περισσότερες μέσα σε αυτήν την μια ημέρα, από κάτι άλλες ανούσιες που κυκλοφορούν.
                        Κάνεις βέβαια και ένα μεγάλο λάθος Dirfis. Ενοχλούσε έναν.
                        το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Παιδιά ότι και να προσπαθούμε , εάν δε μπει σαν κανονισμός λειτουργίας του φόρουμ, το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι στην καλή προαίρεση των φίλων που γράφουν greeklish.

Comment

[QUOTE=nlambrop] Στη δουλειά μου προίσταμαι μία ομάδας 65 ατόμων. Κάποιοι (ευτυχώς λίγοι), στα mail τους γράφουν greeklish. Εκανα μία έρευνα του προφίλ τους, πρόκειται για παιδιά που δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά στην πορεία κατάφεραν να αποκτήσουν μία θέση team leader και ξαφνικά ένιωσαν κάποιοι.QUOTE]
                            ρε σεις, ο τύπος είναι σπουδαγμένος...

ένα 8ερμό χειροκρώτημα παρακαλώ......
                            αλή8εια,νομίζεις πως μόνο εσύ σπούδασες;"

Comment

Αν ήξερα τυφλό και εγώ ελληνικά θα έγραφα ,τώρα κάνω δοκιμή και που πήρε διπλάσιο χρόνο,,δεν θέλω να κάνω λάθη
                              Δε γενήθηκα με τη γνώση του τυφλού συστήματος,ούτε σε κάποια σχολή πήγα.Απλώς με τη συνεχή εξάσκηση και τα πολλά posts και mails κατάφερα να γράφω με αρκετή ταχύτητα.Πολλές φορές κάνω και λάθη,αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό.Στην αρχή μπορεί να κάνεις αρκετή ώρα,αλλά μετά θα γράφεις πολύ γρήγορα.
                              ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

το 8έμα παντως δεν ηταν το πτυχιο σου αλλα οι πληροφοριες σχετικα με τον παρνασσο.

Comment

Working...
                                X