η γλωσσα δεν εχει ορια.Ο καθενας γραφει οπως θελει.Οι αλλοι απλα δεν ειναι υποχρεομενοι να απαντανε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
plhrofories...
Collapse
X
-
tis kath/nes SYNITHWS=SXEDON PANTAOriginally posted by dimittis ka8hmerines leitoyrgun oles oi pistes h oxi? an eisai mporei na s dwsw k th nidecker(einai 157 omws) na th dokimaseis
...den anoigoun ton irakli ,,,pou einai to tetraplo..to opoio paei kai pio grigora apo ola ta lift..kai etsi sto diplo k triplo..exei poly oyra..
nai ..nai ,,na to dokimasw..!elpizw na tin koumantarw"
Comment
-
Κάνεις μεγάλο λάθος.Τα greeklish δεν είναι γλώσσα.Αν θες γράψε Αραβικά,Σουαχίλι,Γαλλικά κλπ,αν δεν ξέρω τη γλώσσα προφανώς δε θα σού απαντήσω.Τα greeklish όμως δεν είναι γλώσσα.Originally posted by Anemossη γλωσσα δεν εχει ορια.Ο καθενας γραφει οπως θελει.Οι αλλοι απλα δεν ειναι υποχρεομενοι να απαντανε.ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Comment
-
...Όταν γράψεις Ελληνικά και όχι greeklish...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Originally posted by snowboardayta ta ayga" + ta kareklakia ston parnasso ...pote tha ta allaxoun ...EPITELOUS?????
(τίποτα προσωπικό,να εξηγούμαστε...)"ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Comment
-
Εκτός από το θέμα της ίδιας της παραποίησης της γλώσσας (ο καθένας βέβαια μπορεί να γράφει όπως θέλει ελέυθερη η χώρα είμαστε) υπάρχει και το θέμα το πως για να μπορούμε να διαβάσουμε τα greeklish (μιλάω προσωπικά) κάνω 3πλάσιο χρόνο και πολλές φορές απλά δεν διαβάζω το post. Αν λοιπόν θέλουμε να διευκολύνουμε το forum και όλοι να μπορούν να διαβάζουν τις απαντήσεις μας και τα σχόλια μας, και αν δεν είναι αντίθετο με τις αρχές μας καλό θα είναι να γράφουμε Ελλήνικά.
Τα πααπάνω γράφονται με κάθε σεβασμό για τα μέλη του Forum.
Comment
-
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxOriginally posted by sp...Όταν γράψεις Ελληνικά και όχι greeklish...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Originally posted by snowboardayta ta ayga" + ta kareklakia ston parnasso ...pote tha ta allaxoun ...EPITELOUS?????
(τίποτα προσωπικό,να εξηγούμαστε...)
"
Comment
-
paidia einai aplo to thema ....grafoume me greeklish giati apla mas pairnei polu ligotero xrono apo oti me ellhnika ,,tonous,,,swsti orthografia....an kai egw proswpika prosexw kai sta greeklish akoma tin orthografia....
kleinontas ,,,,aporw pws den mporeite na ta diabasete??
allo bebaia to na min sas aresei na ta grafete ,,alla na min mporeite na ta diabasete?
"
Comment
-
Μα είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτό διαβάζεται ευκολότερα;
Υποτίθεται ότι γράφεται 1 φορά, αλλά διαβάζεται πάρα πολλές φορές και μένει για πολύ καιρό.
Με αυτό τον τρόπο δεν σέβεσαι τον αναγνώστη.
Όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, για εμένα όποιος γράφει έτσι μου φαίνεται ότι ντρέπεται γιατί είναι αγράμματος γιατί δεν μπορεί να γράψει μια αράδα Ελληνικά.
Μην το πάρεις προσωπικά.
Εγώ ζήτημα είναι αν διαβάζω τα μισά μηνύματα σε greeklish.
Comment
-
sp και alexism, ό,τι και να γράψετε και εσείς και εγώ και τόσοι άλλοι, κάποιοι μοντέρνοι νέοι της εποχής" επιμένουν πιστεύοντας πως έτσι γίνονται ξεχωριστοί. Στη δουλειά μου προίσταμαι μία ομάδας 65 ατόμων. Κάποιοι (ευτυχώς λίγοι), στα mail τους γράφουν greeklish. Εκανα μία έρευνα του προφίλ τους, πρόκειται για παιδιά που δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά στην πορεία κατάφεραν να αποκτήσουν μία θέση team leader και ξαφνικά ένιωσαν κάποιοι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν σημαίνει πως μόνο οι άνθρωποι που πέρασαν από ένα πανεπιστήμιο έχουν σωστή "παιδεία". Η παιδεία για όσους δεν το καταλαβαίνουν, ειναι κάτι τελείως διαφορετικό από τη μόρφωση. Και εγώ πάντως από εδώ και στο εξής δεν θα βγάζω τα μάτια μου να διαβάζω μηνύματα γραμμένα έτσι."Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!
Comment
-
Μέχρι 5 σειρές μπορώ να διαβάσω,περισότερες αδυνατώ.Κι εγώ όταν απέκτησαν τον πρώτο Η/Υ το 1999 greeklish έγραφα,κυρίως σε κάποια chatrooms με Έλληνες απο το εξωτερικό,επειδή δεν μπορούσαν να διαβάσουν Ελληνικά.Τώρα ο καθένας μπορεί να βρει δωρεάν τα fonts για να έχει Ελληνικά.ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!
Comment
-
kalimera.sp ti fonts einai auta pou les?
pali klistos o parnassos?!!ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ
http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/
http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage
http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
:weather_17:
Comment

"
Comment