Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μειωμένο καιρικό ενδιαφέρον????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μειωμένο καιρικό ενδιαφέρον????

Είναι εμφανής η πτωτική πορεία της προσδοκίας(μέσα στο forum) για κάτι καλό στην υπόλοιπη και τελική πορεία του χειμώνα τις τελευταίες μέρες καθώς και η αίσθηση που βγαίνει ότι ο χειμώνας έχει ουσιαστικά τελειώσει.
    Αν είναι δικαιολογιμένη ή όχι θα την δείξει η ίδια η εξέλιξη.Σίγουρα οι συνθίκες πλέον για κάτι εντυποσιακό ή για μη πρόσκαιρο φαίνεται να μην υπάρχουν.
    Οι συνθίκες όμως για μία σύντομη μεταβολή που η ίδια η προχορημένη εποχή την κάνουν εντυποσιακή σίγουρα δεν την αποκλείουν.Η πιστεύεται ότι τελικά την αποκλείουν??

ένα γενικό ερώτημα για μία γενική συζήτηση και τίποτα άλλο.

Καλημερα Γιωργο...εχω την εντυπωση, οτι τα περισσοτερα μελη του συγκεκριμενου forum, για τον καιρο, κουραστηκαν να περιμενουν! Απογοητευτηκαν ας το πουμε...εχει περασει μισος μηνας και μαλλον θα περασει και ολοκληρος και ακομα θα περιμενουμε! Οτι ψυχρη εισβολη και αν εδειναν τα μοντελα, μετα απο λιγες μερες την επαιρναν πισω και εδειναν αντι αυτης, ζεστη και νοτιαδες!

Ο Μαρτης μπαινει δυναμικα και μαζι του και η αυξηση των ωρων της ημερας, αλλα και η ενταση της δυναμης του ηλιου! Για τα πεδινα...εχω την εντυπωση οτι ολα, εχουν τελειωσει πια. Για τα ορεινα...ειναι αλλο θεμα!

Δυστυχως το run που βγηκε τωρα...μας καιει με 20αρια προς την Παρασκευη! Αν κανει κατι τωρα την αλλη εβδομαδα...εγω δεν ελπιζω πια! Το πηρα αποφαση και εχω ηρεμησει, η ανοιξη ειναι εδω! "
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Poses meres tha kratisoune pia oi notiades? Exoume varethei tous notiades.. kai tin ygrasia "

Comment

Είναι αλήθεια ότι πραγματικά η πορεία των τελευταίων 2 εβδομάδων δημιουργεί αυτή την αίσθηση καθώς μετά την αλλάγή της κυκλοφορίας στην ατμόσφαιρα στα μέσα του μήνα φαίνεται να μην υπάρχει διάθεση επαναφοράς έστω και μερικής.Τα αρνητικά σενάρια συνεχώς κερδίζουν τις μάχες από τα θετικά.Νομίζω όμως ότι μία ευκαιρία για μία έστω και πρόσκαιρη αλλαγή θα υπάρξει,το αν θα βγει είναι άλλο θέμα.

Comment

thess/niki metrias entashs vroxh m exarseis k se epikoinwnia p eixa m to xwrio m polu entonh vroxh opote kaimak prepei n rixnei trelo xioni...kalhnuxta!!
          http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Με συγχωρείς αλλά εσύ δεν ανοίκεις σε αυτό το forum ,δεν είσαι μέλος του?Δεν κατάλαβα τι ενοείς λέγοντας forum σας.Μπορείς να κάνεις μία επεξήγιση?

Comment

Καιγομαι...καιγομαι...καιγομαι!!! 21c προς την Καθαρα Δευτερα!!! Μας βλεπω να κανουμε τα 1α μπανια στην θαλασσα!!! Την ιδια στιγμη που την Χαλκιδα, χτυπαει παλι η αμμοθυελλα, στα Χ.Κ. της βορειας Ελλαδας, αλλα και μεσα σε πολεις, οπως η Καστορια, ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!! Ποσες χιλιαδες μιλια ειναι μακρυα ρε παιδια, αυτες οι περιοχες;;;

Αλλος θεος εκει πανω...

Ειδε κανεις τα Καλαβρυτα σημερα, με το κοκκινο χιονι;; Μαυρο χαλι!!!

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
              "
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
              X