Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μιλησε κανεις για ψυχρη εισβολη;;;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μιλησε κανεις για ψυχρη εισβολη;;;

Καλημερα σε ολη την παρεα...αν ειχατε μελετησει τους χαρτες του GFS το Σαββατοκυριακο, θα ειχατε παρατηρησει πως προς την καθαρα Δευτερα, κατι φαινοταν για μια ψυχρη εισβολουλα! Εεε...με τα σημερινα πρωινα στοιχεια παει και αυτη...ολη αυτη η εβδομαδα θα παει με νοτιαδες και ζεστη την Πεμπτη-Παρασκευη...πεφτει ελαχιστα Σαββατοκυριακο και τα ιδια παντελακι μου...τα ιδια παντελη μου.

Οι μονοι ευνοημενοι οι της ΒΔ χωρας...με πολλες βροχες και χιονια στα ορεινοτερα τμηματα μαλλον...Ας ελπισουμε να αλλαξει κατι μετα, αλλα δεν το βλεπω. Οδευομεν ολοταχως προς την ανοιξη-καλοκαιρακι!

Απο την αλλη...κατι βροχουλες που περιμεναμε αυριο, περιοριζονται στα δυτικα και βορεια και οι των ανατολικων περνουν ψιχουλα, με ζεστη και νοτια. 19c αυριο Αθηνα... "
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

ποσο?????????????????????/ 19?????????? να βαλω και σαγιοναρα να παω γραφείο???
    για το τριήμερο τι προβλέπεται Αγγελάκο????? ο παρνασσός θα γίνει παραλία ή θα μείνει χιονοδρομικό κέντρο? για δώσε καμιά πρόβλεψη αν έχεις φυσικά???
    πάντως το 19 δεν μου αρέσει......"

Comment

Καλημερα Κελλυ...τι εγινε τελικα στο Μαιναλο;; Πως τα περασες;; Ο καιρος;; Για το τριημερο...μονο ο θεος ξερει και οι μαντεις! Συνεχεια αλλαζουν τα παντα...βεβαια τα Χ.Κ. μην τα φοβασαι! Ειδες τι εγινε το Σαββατοκυριακο πανω...1μ Καιμακτσαλαν...50 ποντους Καλαβρυτα! Αδικημενο το Πηλιο, με τους νοτιαδες!

Αλλα και τα 20αρια+ απο Πεμπτη, μην τα αποκλειεις... "
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Στο έλατοχώρι είχαμε φρέσκο χιονάκι - από Σάββατο βράδυ και Κυριακή σχεδό όλη μέρα χιόνιζε - η αλήθεια είναι πως το χιόνι είναι ανοιξάκιατικο, άλλα λόγω συννεφιάς είχε θερμοκρασία όλη μέρα από -1 έως +1 και δεν σούπιασε παρά μόνο προς το τέλος κατά τις 1.00 το μεσημέρι. Καλά είναι σε σχέση με τους νοτιάδες που μας τρώνε αυτόν τον καιρό "

Comment

Καλημέρα σε όπους και από εμένα.. "

Comment

όλους " "

Comment

Γι'αυτο λεω τα Χ.Κ. μην τα φοβαστε!! Θα αργησουν να παρουσιαστουν προβληματα! Και το καλο ειναι...οτι τα περισσοτερα Χ.Κ ευνοουνται απο τους νοτιαδες, με οτι αυτ συνεπαγεται! Τελικα πηγες Ελατοχωρι Λαρα;;...ετσι...να μην αφηνουμε να φευγει ο χειμωνας, χωρι να προσπαθουμε να τον νοιωσουμε, εστω και την τελευταια στιγμη!
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Πάω επάνω κάθε Σαββατοκύριακο.. τις Κυριακές συνήθως δουλεύω στο σαλέ "

Comment

LARA;;; ΑΠΟ ΚΟΥΚ-LARA;;

Comment

Kalimera sas.
                    Ptolemaida tora 7.6C
                    Ta xorafia meta apo toses meres arxisan na fernoun xortaraki... isa pou fenete diladi.
                    Oso gia tin prooptiki tou kairou.
                    Pote mi les pote.
                    Martis xoris xioni den ginete toulaxiston edo.
                    Xthes oi xionokourtines katevenan mexri kato sto kampo."
                    http://www.meteo.gr/stations/ptolemaida/
                    http://www.meteo.gr/stations/vlasti

Comment

lara από lara "

Comment

Καλημέρα!!!!’γγελε εγώ προσωπικά είχα μιλήσει αλλά όχι για ψυχρή εισβολή αλλά ότι δεν μπορεί να αποκλεισθεί πιθανότητα ψυχρής εισβολή και μάλιστα τις μέρες που τα run έδιναν άνοιξη για εκείνο το διάστημα(το ίδιο λέω και τώρα) τονίζωντας ότι υπάρχουν απλά οι συνθίκες για να δημιουργιθεί κάτι όχι όμως ότι θα γίνει ντε και καλά και μάλιστα με την ένταση που προσμένουν όλοι.Τά 2-3 τελευταία run πάλι δεν είναι θετικά αλλά αυτό ακόμα δεν λέει τίποτα αφού ο βαθμός προβλεψιμότητας την συγκεκριμένη εποχή είναι αρκετά μικρός.

Comment

Geia sas kai apo emena.O nomos Ioanninon ehei tin timitiki tou tha elega, idiaitera me tis htesines hionoptoseis pou eftasan mehri ta oria tis polis. O idios kairos tha synehistei gia polles meres me vrohes kai hiona sta oreinotera tmimata. Ego den apokleio kai ena gero katevasma tou hioniou hamilotera alla me ta mehri tora stoiheia tha einai poly proskairo,an ginei.O dytikos hionias ksanahtypaei,o Martis einai o minas mas !"
                          Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Τελικα οι μονοι που θα μπορουν να χαιρονται νομιζω εδω...ειναι οσοι ασχολουνται με τον καιρο και μενουν στην Ηπειρο και στην Δυτικη Μακεδονια...

Κατι αχνοφαινεται παλι...αλλα... "
                            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αγγελε εγώ δεν πιστεύω οτι ο χειμώνας τελείωσε μαχαίρι στις 12 φλεβάρη (για εδώ τουλάχιστον) Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει γίνει ποτέ αυτό. Αλλά όσο πίσω μας πάει για μια καλή ψυχρή εισβολή τόσο περισσότερες ζημιές σε αγροτικές καλιέργειες θα έχουμε........
                              Εγώ μια δυνατή ψυχρή εισβολή την έχω δεδομένη. Αν δεν γίνει θα είναι για πρώτη φορά στα χρονικά ο χειμώνας να φεύγει έτσι στις 12 Φεβρουαρίου.
                              Από την αλλη σε όλα υπάρχει η πρώτη φορά..........Εγώ σε αυτό όμως δεν δίνω πάνω από 10% να γίνει φέτος.
                              http://www.meteorameteo.com/

Comment

Working...
                              X