Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ολόλευκη βασιλίτσα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Να ρωτήσω.... με 30/35/40 αέρα που δίνει το snow-forecast για το 3ήμερο, λειτουργούν οι πίστες?

Σκέφτομαι να ανέβω, αλλα δεν θέλω να απογοητευτώ.... "

Comment

logika!!nai...20-25 einai to polu suxno nomizw alla den eimai kai o eidikos gia na sou pw 100% kserw oti me 2mpofor douleuoun sigoura mporei kai me 3mpofor alla einai arketa duskolo gia olla ta lift.
      Just Do It Like Me -2010-

Comment

Βρε παιδια τα λιφτ κλεινουν οταν εχει μπολικο αερα.Δλδ πρεπει να πιανει πανω απο 60 χιλ/ωρα για να κλεισει το διπλο.Το συρομενο δεν κλεινει ποτε και θυελλα να εχει.Πολλες ειναι οι φορες που στην κορυφη με παιρνει και ειναι ανοιχτα.Τα ανεμομετρα εκεινη την ωρα δειχνουν 70 και 80 και 90 χιλιομετρα την ωρα .Αχχχχ.....χαλια θα ειναι στην βασιλιτσα το Σ/Κ ολη η θεσνικη και γενικοτερα η ελλαδα θα ειναι πανω Θα γινεται χαμος!!!δυστυχως.Δημητρη ετοιμος για τα ανακατωσαρια;;;!!! "

Comment

Dustixos Vasilitsa gia ton kairo alla den leei na paei xameno to triimero....Egw aurio Anebenw Vasilitsa....ti aurio se 5 writses 8a exw fugei kai 8a eimai ston dromo gia Vasilos me john_S kai profetza..elpizw na exei kati kalo aurio panw alla kai na min mas ta xalasei mexri to sabbato.Nai etoimos gia ANAKATOSARIA 2006.. "

Comment

DimisZ, ισχύει το e-mail που μου έδωσες παραπάνω? Εδώ και 2 βδομάδες σου έστειλα μήνυμα. Το 'λαβες?
            Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
            Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!

Comment

Αμαδρυάδες στην Αλατόπετρα στα 140. Μεγάλα δίχωρα διαμερίσματα (υπνοδωμάτιο, σαλονάκι με τζάκι), είχα μείνει πριν 3 χρόνια (με 90 τότε), Τυμφαία στην Αλατόπετρα στα 80 ευρώ (δεν έχω μείνει), Pindos Palace (στα 100), το επισκέφθηκε φίλος και μου είπε ότι είναι καλό (είναι φετινό).

Comment

Καλησπέρα! Εγώ σχεδιάζω να ανέβω στις 23 Μαρτίου και θα μείνω στη Λάβδα. Οι τιμές είναι πολύ πιο χαμηλές από αυτές που γράφει ο evank65 (60 ευρώ το δίκλινο) αλλά μην περιμένεις να δεις τζάκι στο δωμάτιο. Πάντως είναι πολύ καθαρά και αξιοπρεπή δωμάτια.

Comment

Πρώτον, μία διόρθωση, ΑΜΑΔΡΥΑΔΕΣ 120.
                  Καταλύμματα μπορείς να βρείς σε διάφορες τιμές. Ο korn ρώτησε για ΚΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, και περί αυτού τον ενημέρωσα. Εάν θέλεις φθηνότερα, Λεωνίδας (24620-80260) στους Φιλλιπαίους, φετινό στα 50 ευρώ, καθαρό ,συμπαθητικό. Εχω μία πληροφόρηση ότι του χρόνου θα γίνει 80 ευρώ.

Comment

Εγώ άκουσα ότι στο Λεωνίδας έχει και dvd player στα δωμάτια.Για το τζάκι δεν είμαι σίγουρος αλλά σε κάποια σίγουρα έχει.

Comment

Originally posted by penlidus
                      Εγώ άκουσα ότι στο Λεωνίδας έχει και dvd player στα δωμάτια.Για το τζάκι δεν είμαι σίγουρος αλλά σε κάποια σίγουρα έχει.
                      Σωστά έχεις ακούσει, πολύ έξυπνο και πρακτικό. Προσωπικά δεν έχω μείνει στο Λεωνίδα, αλλά ένας φίλος μου έχει πάει ήδη 5 φορές και είναι ευχαριστημένος. Οσον αφορά το τζάκι, στα μονόχωρα δωμάτια μπορεί να δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα εάν καπνίσει, επιφέροντας έτσι το αντίθετο αποτέλεσμα.

Comment

PINDOS PALACE φετινο και ειναι ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια του νομου Γρεβενων
                        the beauty is more enough...

Comment

Το Pindos πρέπει να είναι πολύ χλιδάτο.Πριν λίγο καιρό μου έδωσαν ένα διαφημιστικό φυλλάδιο και εντυπωσιάστηκα, ωστόσο δεν έχω πάει ακόμα και δεν ξέρω ούτε πως είναι η γύρω περιοχή.

Comment

Originally posted by Dynastar
                            PINDOS PALACE φετινο και ειναι ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια του νομου Γρεβενων
                            Sumfwnw me dynastar gia to PINDOS PALACE gia to opoio exw akousei polu kala logia kai exw na simplirwsw kai gia Tumfaia oti einai polu kalo!!!

Dynastar aurio paw Vasilitsa 8a se eperna alla ksereis!!!mallon 8a er8ei kai o jone_S kai o Prof apo kastoria 8a er8ei aurio!!! "

Comment

DimisZ perimenoume foto e!!! "
                              www.board-addicted .gr

Comment

Working...
                              X