Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...

Είμαστε οι φανατικοί των καλαβρύτων. Γράφουμε συνέχεια για τα καλάβρυτα...
    Ας συγκεντρώσουμε λοιπόν τα θέματα που ανοίγουμε σε λιγότερες ενότητες ώστε να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη η ανάγνωση τους..
    ένα παράδειγμα... να ανοίξει ένα θέμα για τον καιρό και τις συνθήκες του χιονοδρομικού...

moderator μπορείς να βοηθήσεις..όπως και ο καθένας μας ώστε να μειώσουμε το μπάχαλο που γίνεται εδώ μέσα..

Λάμπρος Ν.

Darcobe (ή barcode) είχα κάνει και εγώ μία τέτοια προτροπή στο forum του Ελατοχωρίου, και πέσανε όλοι οι βόρειοι να με φάνε. Αυτοί ανοίγουν καινουργια θέματα για πλάκα, το forum των Καλαβρύτων είναι από τα πιο συμμαζεμένα. Παρόλα αυτά πρέπει να γίνονται τέτοιες υπενθυμίσεις (και εγώ στο παρελθόν είχα ανοίξει θέμα, επειδή δεν πρόσεξα πως υπήρχε αντίστοιχο).

Απλά, να γίνεται σύσταση να είναι και οι τίτλοι όσο πιο αντιπροσωπευτικοί γίνεται, και εκεί θα πρότεινα να αυξηθεί κατά λίγους χαρακτήρες το μέγιστο size του subject.
    Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

barcode, ο τύπος μας έστειλε αδιάβαστους...

Comment

Το προπροηγούμενο μήνυμα στάλθηκε κατά λάθος. Μου ζητήσαν να διαγραφεί και έτσι έγινε.
        30 χρόνια Snow Report

Comment

αν εδώ φίλε μου είναι μαζεμένο τότε το snoclub πώς είναι?
          σε προτρέπω να το επισκευτείς αν δεν το έχεις κάνεισ ήδη...

Comment

Πριν barcode λαλήσεις τρις", νά σου νέο θέμα με τίτλο ΝΤΡΟΠΗ, ενώ στην πρώτη σελίδα υπάρχει ήδη ο ίδιος τίτλος (με λατινικούς χαρακτήρες). Και να μην σχολιάσω τα κεφαλαία γράμματα, που επίσης κουράζουν στην ανάγνωσή τους..."

Comment

...μια φραση περιγραφει την κατασταση αγαπητε...

τον αραπη και αν τον πλενεις,το σαπουνι σου χαλας

Comment

Working...
              X