Announcement

Collapse
No announcement yet.

epomeni ebdomada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• epomeni ebdomada

Kalimera se oloys,
    16 C stis 9 to proi stin xalkida arketa ypsili gia proi.

Opos ola deixnoyn tin epomeni ebdomada to skiniko toy kairoy allazei me notiades kai broxes se dytiki ellada kyrios. Oi epikratesteroi anemoi apo kyriaki kai meta tha einai oi notioi kai oi dytikoi eno o kairos tha einai ipios kai me ypsili ygrasia. Ayto to montelo fainetai na diarkei gia kamia 10aria meres...
    Personal Weather Site
    Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ............ "

Comment

Γεια χαρα παιδια...
      Θα ξεκινησω με μια αναφορουλα...
      Σημερα η Λαρισα εχει τοπικες βροχες ,κυριος στα ανατολικα περιχωρα.σχετικη απνοια,μεγαλη υγρασια,και θερμοκρασια αυτη την ωρα στους +13C.
      Λοιπον Λοιπον...
      Κατ' αρχας,εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας...
      Βλεπετε οτι ακομα και ο Σακης τα εχει μπερδεψει λιγο...και μαζι του,μπερδευομαστε και εμεις...
      Ο Καιρος οπως ειχα αναφερει,και σε προηγουμενο ποστ,θα αρχισει να αλλαζει,και η αλλαγη αυτη ξεκιναει απο σημερα παρακαλω πολυ.
      Οποιος θελει ας ανατρεξει σε προηγουμενη προβλεψη μου...,, ΤΩΡΑ..
      συνεχιζω απο εκει που σταματησα γιατι δεν μου αρεσει να αλλαζω προγνωσεις για ψιλοδιαφορες...
      Την Δευτερα προς τριτη θα εχουμε νεφωκαληψη σε ολη σχεδον τη χωρα ,εκτος απο τα ανατολικα νησιοτικα τμηματα με ισχυρες βροχες,καταιγιδες,χιονια τοπικα εντονα στα ορεινα τμηματα των βορειων,και κεντρικων περιοχων.Οι Ανεμοι θα πνεουν Γενικος απο ανατολικες διευθυνσεις,στα ανατολικα και βορειοανατολικα,και νοτιοι-νοτιοανατολικοι τοπικα π.ισχυροι στα υπολοιπα,με στροφη σε βορειοανατολικους αργα τη νυχτα προς τεταρτη στα βορεια,με ταση ενυσχυσης.Η θερμοκρασια θα ανεβει ως προς τις ελαχιστες,ενω ως προς τις μεγιστες θα παραμεινει η ιδια.Απο την Τεταρτη το απογευμα ο καιρος θα βελτιωθει κυριος στα κεντρικα και βορεια.ομιχλες απο νωρις το βραδυ και μετα,τοπικα ιδιαιτερα πυκνες στις εκει περιοχες.Οι βροχες θα παραμεινουν ,και την τεταρτη στη νοτια-νοτιοανατολικη χωρα,με διαστηματα ομως και βελτιωσης.Υψηλες θερμοκρασιες θα εχουμε στην νοτιοδυτικη κρητη ,τοπικα +23 c .
      Την Πεμπτη ο καιρος θα μας βρει με πολυ χαμηλες θερμοκρασιες το πρωι στα κεντρικα και βορεια,και ομιχλες οι οποιες θα αργισουν να ξεκαθαρισουν.Η δε μεγιστη θερμοκρασια θα πεσει αισθητα.
      Την Παρασκευη θα εχουμε αλλαγη του καιρου απο τα Βορεια που σταδιακα θα επιρεασει ολοκληρη τη χωρα.(( ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΣ..)

Φανης Χατζηγριβας
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Φανη, ετσι οπως τα δειχνεις τα πραγματα, φαινονται ειδιλιακα! Φτου...φτου να μην το ματιασουμε! Μακαρι να γινει ετσι...

Αγγελος, απο την συννεφιασμενη Χαλκιδα των 15c.
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
        X