Hello Αξιότημα μέλη αυτού του πολυ καλου Forum...
Αυτό που Θα ήθελα να πω σε όλους σας ειναι το εξής...
4 χρόνια που παρακολουθώ το GFS (και γενικότερα πολλα μοντέλα) μου έχει δώσει ενα μάθημα... οι προγνώσεις του λοιπον ποσοστιαια εχουν αυτες τις τιμες-περιπτωσεις να επαληθευτουν:
Α)1-3 μερες 85-100%. Β)4-6μερες 60-85%. Γ)7-9 μέρες 40-60% και Δ)10-15 μερες 0-40%... Που Θέλω να καταλήξω???
Στο οτι καλό θα ήταν να πέρνουμε τις μετρητοις τις προγνώσεις μέχρι τις 120 ώρες μετά και οχι με απολυτη ασφάλεια μετα τις 72 ωρες! απο 120 και μεχρι 180 ωρες να βλεπουμε γενικότερα τις τάσεις του καιρου και >180 ωρες μονο και μονο για πλάκα... Ναι εχει τύχει να πέσει μέσα στις τάσεις >180 αλλα ειναι σαν να περιμένεις το Joker... Εμένα δεν μου αρεσει να τζογάρω" με τον καιρό και θεωρώ οτι δεν αξίζει καθόλου
... για να τελειώνω... Αν μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά οτι 23 νοεμβρίου δεν θα χιονισει στην αττικη ή οτι την ίδια μερα στην θεσσαλονίκη δεν θα πιάσει το θερμόμετρο 23 βαθμους ας το κανει...(Δεν λεω οτι θα γίνει κατι τετοιο φυσικά αλλα ποιος ξερει???) ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ε??? οχι μαλλον και πιθανοτατα... μεθαύριο ομως το ξέρω οτι ουτε χιόνι θα δει η αττικη ουτε η θεσσαλονικη θα νιώσει καλοκαιρι... οσο για τον υετό μας έχει αποδείξει οτι δεν ειναι σίγουρος και 5 ωρες μετα!!! Αυτά τα ολίγα...
Στο τουρνουά προγνώσεων λοιπον στον αγώνα μακρυπροθεσμες - βραχυπροθεσμες (προγνώσεις)
σημειώσατε 2 (διπλό) μακραν το πιο σιγουρο παιχνιδι όλων των εποχών
Με σεβασμό προς όλους Κωνσταντινος...
Υ.Γ. Χρονια πολλά σε όλους όσους Γιόρταζαν 8/11!
"
Αυτό που Θα ήθελα να πω σε όλους σας ειναι το εξής...
4 χρόνια που παρακολουθώ το GFS (και γενικότερα πολλα μοντέλα) μου έχει δώσει ενα μάθημα... οι προγνώσεις του λοιπον ποσοστιαια εχουν αυτες τις τιμες-περιπτωσεις να επαληθευτουν:
Α)1-3 μερες 85-100%. Β)4-6μερες 60-85%. Γ)7-9 μέρες 40-60% και Δ)10-15 μερες 0-40%... Που Θέλω να καταλήξω???
Στο οτι καλό θα ήταν να πέρνουμε τις μετρητοις τις προγνώσεις μέχρι τις 120 ώρες μετά και οχι με απολυτη ασφάλεια μετα τις 72 ωρες! απο 120 και μεχρι 180 ωρες να βλεπουμε γενικότερα τις τάσεις του καιρου και >180 ωρες μονο και μονο για πλάκα... Ναι εχει τύχει να πέσει μέσα στις τάσεις >180 αλλα ειναι σαν να περιμένεις το Joker... Εμένα δεν μου αρεσει να τζογάρω" με τον καιρό και θεωρώ οτι δεν αξίζει καθόλου
... για να τελειώνω... Αν μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά οτι 23 νοεμβρίου δεν θα χιονισει στην αττικη ή οτι την ίδια μερα στην θεσσαλονίκη δεν θα πιάσει το θερμόμετρο 23 βαθμους ας το κανει...(Δεν λεω οτι θα γίνει κατι τετοιο φυσικά αλλα ποιος ξερει???) ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Ε??? οχι μαλλον και πιθανοτατα... μεθαύριο ομως το ξέρω οτι ουτε χιόνι θα δει η αττικη ουτε η θεσσαλονικη θα νιώσει καλοκαιρι... οσο για τον υετό μας έχει αποδείξει οτι δεν ειναι σίγουρος και 5 ωρες μετα!!! Αυτά τα ολίγα... Στο τουρνουά προγνώσεων λοιπον στον αγώνα μακρυπροθεσμες - βραχυπροθεσμες (προγνώσεις)
σημειώσατε 2 (διπλό) μακραν το πιο σιγουρο παιχνιδι όλων των εποχών
Με σεβασμό προς όλους Κωνσταντινος...
Υ.Γ. Χρονια πολλά σε όλους όσους Γιόρταζαν 8/11!
"