Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΜΑΣ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΜΑΣ??

και το νέο run δίνει την ζωνική κυκλοφορία πάνω από την Μεσόγειο για τις επόμενες 5 μέρες περίπου,ενώ μετά στην Δυτική Ευρώπη δημιουργείται ισχυρός αυλώνας με κίνηση προς τα Ανατολικά.Σε εκείνο το διάστημα (8-10 μέρες μετά δηλ)είναι και το κρίσιμο για την περιοχή μας κατά πόσο δηλαδή οι εμποδισμοί που θα υπάρχουν θα επιτρέψουν και δεν θα αποτρέωουν αντίστοιχα την μετακίνησή του Ανατολικότερα και όχι Βορειοανατολικότερα .
    Με το πέρασμα ανατολικά φαίνεται η επέκυταση του αντικυκλώνα των αζωρών στην μεσόγειο και στην περιοχή μας,φέρνοντας ένα πρόσκαιρο τουλάχιστον Ανοιξιάτικο αλκυωνιδούς τύπου καιρό.

Κατι μου λεει οτι θα αλλαξουν τα πραγματα....
    Μυριζομαι χιονακι σε λιγο καιρο.... "
    καιρομανια!!!!!

Comment

Γιωργο καλημερα...φαινεται ομως, μια σχετικα καλη ψυχρη εισβολη, εκει γυρω στην επομενη Τεταρτη, η οποια φαινεται να καρατει και μερες, μετα απο ενα συντομο διαλειμα...

Εσυ ποτε τον βλεπεις περιπου, τον πρόσκαιρο τουλάχιστον Ανοιξιάτικο αλκυωνιδούς τύπου καιρό;
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αυτο της Βορειοανατολικης Ευρωπης δεν θα μας τιμησει μαλλον Εγω σε αυτο ηλπιζα"
        Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
        200μ.
        hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
        http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

katerina ti lene ta simadia?

Comment

Ακομα δεν ειδα κατι.
            Το εγραψα ομως σε αλλο τοπικ, οτι μπορει να εχω πεσει εξω σε ημερομηνιες αλλα ειμαι σιγουρη οτι τα πραγματα θα αλλαξουν. "
            καιρομανια!!!!!

Comment

βρε ’γγελε μην με μπερδεύεις τέτοια ώρα,χάνω τα λόγια μου που τα χάνω με την παρουσία της Κατερίνας .
              Μετά το περασμα του αυλώνα ανατολικά ,ο αζορών βρίσκει έδαφος επέκτασης Ανατολικά στην μεσόγειο αυτό είπα.Τώρα πότε είναι μετα από 10-12 μέρες δεν ξέρω ακριβώς,ανάλογα με το πως θα έχουν μέχρι τότε εξελιχθεί οι υπόλοιπες δραστηριότητες που αναλύσαμε."

Comment

Κανονισε να κανεις λαθος προγνωσεις και μετα να κατηγορουν εμενα..... "
                καιρομανια!!!!!

Comment

a ksexasa na po ena kalispera
                  re paidia fetos 1 mina xioniades tha exoume tlk? opos prodiagrafete etsi pame. to fovero krio tou agroti fenete pos den tha erthei telika
                  omos panta iparxi mia teleftaia elpida "

Comment

Νικόλα υπάρχει η δυνατότητα για το διάστημα που είπαμε,αλλά υπό προηποθέσεις όπως πάντα βέβαια.
                    Μην φέρνεις πρόωρα την ’νοιξη νε το ζώρι.

Comment

λαθρεπιβάτες χελιδόνια ήταν αυτά,άστα "

Comment

Μαιμου χελιδονια ητανε
                        Δε πιανονται... "
                        καιρομανια!!!!!

Comment

η μόνη ’νοιξη που ήρθε ήταν στο forum εδώ και την έφερε η Κατερίνα.Οπ .
                          "

Comment

Αυτο δε μου αρεσε... "
                            καιρομανια!!!!!

Comment

Για να σας εκδικηθω θα σας παρω στο μεγαρο μουσικης για να ακουσετετε κλασσικη μουσικη!!!! "
                              καιρομανια!!!!!

Comment

Working...
                              X