Announcement

Collapse
No announcement yet.

Διαφορα σχετικα....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Διαφορα σχετικα....

Λοιπον...Για να κλεισουν αρισμενα θεματα οριστικα.

Καλος η κακος οριστικα moderator.Αυτο ειναι ενα δεδομενο.
    Ζητω μια πιστωση χρονου,(αν και δεν πιστευω οτι εκανα κατι στραβο..) ,και μαζι με τη βοηθεια σας,θα φτασουμε το φορουμ εκει που πρεπει.
    Εαν υπαρχει καποια δευτερη η τριτη προτιμηση για moderator,δεν εχετε παρα να παρετε τηλεφωνο στο Πανο,για να το συζητησετε...εγω ειμαι θετικος.Κανεις ομως δεν βλεπω να κανει αυτη την κινηση.
    Εαν και παλι,θελει καποιος αλλος να μπει,ας το συζητησουμε εδω,για να το μεταφερω εγω.
    Αυτο το διαστημα δεν γραφω αρκετα,γιατι πνιγομαι στη δουλεια,και δεν εχω χρονο...και οχι για τιποτε αλλο.(διευκρινηση!)
    Επιδει ξερω οτι το ποστ,θα το διβασει και ο skier_2005,να του τονισω οτι εαν με ξαναπροσβαλει,και με αποκαλεσει φλορο" η οτιδηποτε αλλο,οχι μονο εμενα η αποιονδηποτε εδω,θα αρχισω "εκαθαρισεις" με banarisma.Aυτο να το καταλαβει καλα,και δεν κανω πλακα καθολου.
    O Eρυθραια που μια παρεξηγιομαστε,μια αγαπιομαστε εαν θελει ας με στειλει ενα mail,να τα πουμε απο το τηλεφωνο.... (και εγω τον αισθανομαι φιλο.
    Θελω επισεις να ευχαριστισω το γυναικειο πληθυσμο εδω μεσα,που ομορφηνε με τις foto το φορουμ!!
    θελω να ευχαριστισω επισεις,περαν πολλων αλλων τον Νικο απο τις σερρες,για το ενδιαφερων του,και για την τηλ/κη επαφη που εχουμε,ανα τακτα διαστηματα.
    Θελω να ευχαριστισω επισης,ολα τα παιδια που σταδιακα βελτιονουν την εικονα του φορουμ.
    Επισεις θα συζητησω με τον πανο,για να παρουσιαστει ακομα καλλητερο το φορουμ την επομενη χειμερινη περιοδο με αλλες προσθηκες.(κατι ειπαμε...),θα το μελετησουμε παντος.

φιλικα Φανης
    "
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Παντως κατι ασχετο Φανη...σου αξιζουν πολλα μπραβο, στον τομεα καιρος. Ειχες πει, πριν απο πολλες μερες, οτι μεχρι τις 28 Φλεβαρη, δεν θα εχουμε τιποτα! Ελπιζω περα των ημερομηνιων αυτων...να δεις κατι καλυτερο και πιο ενδιαφερον!

Ελπιζω, να συνεχισεις τις προβλεψεις σου...μπορει να μην πετυχες τα φαινομενα...αλλα την ταση του καιρου την βρηκες!

Αγγελος
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

ευχαριστω φιλε....

Εγω θελω να με πειραξει ο Ερυθραιαμπιτς,γιατι αισθανομαι τυψεις,και στερηση βλακειας... "
      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Φάνη μία ερώτηση.
        Την δημοσκόπιση πιος την έριξε αμέσως μετά την πρωινή σου ανακοίνωση?Ευχαριστώ.

Comment

Αγαπητοί κύριοι καιροσκόποι (κατά το βιντεοσκόποι),
          σας παρακαλώ πολύ τακτοποιήστε το section του καιρού σε πεντέξι θέματα μόνο γιατί χανόμαστε εμείς οι μη gsfιδες. Ετσι ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε τι τρέχει γιατί με κάτι z με κατι Τ με κάτι 850 δεν βγάζουμε άκρη. Φτιάξτε 5 θεματάκια να είναι μόνιμα στο πάνω μέρος και στα κάτω κάντε το παιχνιδάκι σας με τις ρομποτικές μαρμότες. Οταν τελειώσετε ποστάρετε στα μόνιμα αυτά θεματάκια να βλέπουμε και μεις τι λέτε τελικά (είτε βγάλετε είτε δεν βγάλετε άκρη) γιατί το λαμβάνουμε υπόψη μας εντέλει. Βλέπουμε και άλλα και αποφασίζουμε. Κάντε μας την χάρη κύριε Φάνη Moderator.
          Φιλικά,
          Πέτρος
          !!! Mind the Beginners & Children !!! The pain is enormous !!! O Καλός σας ο Καιρός

Comment

Ερυθραια,εγω την εριξα....απλα και μονο για χωρο.Αλωστε νομιζω περασαν αρκετες ημερες.
            Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Καλά έκανες και την έριξες θα στο ζύταγα και εγώ άλωστε αλλά:

ήταν η κατάλληλση στιγμή εκείνη την ώρα για να την ρίξεις(την ίδια χρονική στιγμή της ανακοινωσή σου) και μάλιστα την μόνη εκείνη την στιγμή αφού τις υπόλοιπες τις έριξες 1 ώρα μετά αφού το ίδες πιο ψύχραιμα.
              Ρωτάω και πάλι ήταν η κατάληλη στιγμή πιστεύεις?
              Ευχαριστώ.

Comment

αυτο το πιστωση χρονου δεν θυμιζει λιγο δηλωσεις μαλεζανι και τζιγκερ? "
                as long as we have memories,yesterday remains

Comment

Φάνη συγνώμη που στο λέω αλλά δεν μπορούμε έτσι να συνενοηθούμε ποτέ απαντώντας σε κάτι που αφορά ένα πρόβλημα ,με στιγμιαίο διάλογο ανά μία ώρα.
                  Δηλαδή εγώ θα πρέπει να περιμένω να λάβω την απάντηση της άμεσης ερώτησης όταν εσύ ξαναμπείς?

Comment

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχ ρε αδερφακι μου!!! Στειλε το κινιτο σου στο μειλ να σε παρω βρε γιωργοοοοοοοοοοοο!!!
                    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Συγνώμη ρε Φάνη είναι αυτή αντίδραση τώρα?

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ FORUM.

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΛΑΡΙΣΣΑ Η ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΗ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ FORUΜ.

Comment

ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΩΡΓΟ????? ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!! ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛ.ΣΟΥ Τ Ω Ρ Α Α Α Α !!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΘΑ ΘΥΜΟΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..
                        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Φάνη δεν θα το τράβαγα τόσο αλλά με προκαλείς.
                          Γιατί αποφεύγεις να μου απαντήσεις δεν καταλαβαίνω?
                          Πιο πολλά post έχεις γράψει τωρα.

Comment

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ.
                            ΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,ΕΓΩ ΤΟ ΘΙΕΩΡΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ FORUM.

Comment

ΞΑΝΑ-ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.....ΙΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΑ...
                              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Working...
                              X