Announcement

Collapse
No announcement yet.

το νερο γενικα στη περιοχη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• το νερο γενικα στη περιοχη

ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΗΜΟΥΝ ΑΝΩ ΣΕΛΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΡΕΛΟ ΝΕΡΟ, ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΗΣΩ
    ΚΑΠΟΥ 0,5 KM3 TO ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΕΚΕΙ ΚΟΡΑΚΙΑΣΑΜΕΕΕΕΕ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ........
    Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
    http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

μιλας προφανως για την περιοχη με τα λιονταρια ...
    εχεις δικιο .. δεν ξερω για ποιο λογο αφηνουν τοσο νερο να φευγει ανεκμεταλευτο ..

Παντως μου μυριζει κατι σχετικο με τη Ναουσα. Το Ανω Σελι νομιζω ανηκει στη Ναουσα και το νερο ισως το μαζευουν πιο κατω για να εξυπηρετησει αναγκες της Ναουσας ... "

Comment

ΦΙΛΕ ΖΕRΜΑΤΤ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΛΙΟΤΙΚΟ ΛΑΚΟ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ?
      ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
      Η σιωπή είναι χρυσός ;
      ή μήπως σε κάνει συνένοχο ;
      Το SKI μας φέρνει πιο κοντά.

Comment

Originally posted by zermatt
        μιλας προφανως για την περιοχη με τα λιονταρια ...
        εχεις δικιο .. δεν ξερω για ποιο λογο αφηνουν τοσο νερο να φευγει ανεκμεταλευτο ..

Παντως μου μυριζει κατι σχετικο με τη Ναουσα. Το Ανω Σελι νομιζω ανηκει στη Ναουσα και το νερο ισως το μαζευουν πιο κατω για να εξυπηρετησει αναγκες της Ναουσας ...
        Φιλε Περικλη, ειμαι οντως απο τη Βεροια. Γνωριζω επισης οτι η Ναουσα πινει νερο απο τον Α. Νικολαο. Εγω απλα ειπα οτι πιθανως να μην θελουν να μαζεψουν το νερο για να υδροδοτησουν Σελι και Ξηρολιβαδο αλλα και Κουμαρια διοτι το Α.Σελι ανηκει στη Ναουσα και να κολλαει το θεμα στη ΔΕΥΑ Ναουσας. Αυτα τα χωρια τους μηνες του καλοκαιριου εχουν πολυ μεγαλο προβλημα.

Τωρα το τι γινεται το νερο .... αγνωστο.. θα μπορουσα καμια φορα που θα βρεθω στην περιοχη να ακολουθησω το ρεμα αλλα ισως και να χανεται υπογειως και να βγαινει καπου αλλου. Υπαρχουν τεραστιες υπογειες σπηλιες που φτανουν μεχρι τον καμπο .. (βλεπε τρυπα του Μιχαλη)

Παντως ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα το οποιο θα επρεπε να το δουμε πιο σοβαρα. Σε λιγα χρονια θα πουμε το νερο νερακι. Σημερα 1 λιτρο εμφιαλωμενο νερο κανει 80 λεπτα ενω η βενζινη εχει 87€ ...
        "

Comment

Working...
        X