Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΣ ΦΑΝΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΟΣ ΦΑΝΗ

Φάνη καλημέρα, επειδή είμαι σίγουρος όπως και οι περισσότεροι εδώ για τις καλύτερες προθέσεις και την ανάλογη διάθεση που έχεις και δεν αμφέβαλα ποτέ γι αυτό (μπορεί να έχω διαφωνήσει σε διαδικαστικά θέματα μόνο) ώστε να βοηθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο στην δημιουργία καλύτερης εικόνας του forum θα ήθελα να σου προτείνω να κάνεις μία πρόταση-πρόσκληση μέσο e-mail σε μέλη που έχουν αποχωρήσει μετά απο κάποια παρ'εξήγιση που είχε δημιουργιθεί όπως για παράδειγμα ο kroi(με τον οποίο μπορεί να έχω διαφωνήσει και εγώ στο παρελθόν η και να έχω συγκρουστεί ακόμα με αφορμή κάποια σχόλια) άλλα είναι από τα πρώτα μέλη και δεν πρέπει να είναι απών,και άλλα μέλη όπως ο Ερμής και σίγουρα και άλλοι που ξεχνώ.
    Φυσικά όχι να τους παρακαλέσεις,μόνο τους καλέσεις.
    Δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση εσύ στα e-mail αλλά και να μην έχεις μπορείς να δώσεις το μύνημα στο snowreport και να το αποστείλουν οι ίδιοι.
    Μία προσωπική άποψη είναι μπορεί να έχεις διαφορετική εσύ η τα υπόλοιπα παιδιά.

siga mi gyrisei o kroi re!!
    kai perysi etsi amfisbitisi se olous anafores gia ta meroi ta patrika,misos gia ta b.p.....apexorise molis teleiose o xeimonas oristika pali...fetos gyrise kai pali efyge
    ti asxolise kathe xrono o idios einai,siga mi tou stili kammia rosida mesa se tourta "
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Νομίζω ότι όλοι εδώ λαμβάνουν τα μυνήματα του συνόλου όταν κάτι δεν πάει καλά με τα σχόλεια η τις παρατηρήσεις τους και πιστέυω ότι τα λαμβάνουν υπόψιν τους.Και δεν ενοώ φυσικά κάποιους που εισχόρησαν μόνο και μόνο για να δημιουργίσουν απλά πρόβλημα και εσκεμένο αποπροσανατολισμό,ενοώ εκείνα τα ενεργά επί μεγάλο διάστημα μέλη που δημιουργίθηκε στην πορεία κάποια παρ εξήγιση και αποχώρισαν.Νομίζω ότι ο καθένας μπορει να βρεθεί σε μία περίεργη κατάσταση στην προσωπική του ζωή και να μεταφέρει εν μέρη την κακή του διάθεση στο forum,γι αυτό και μόνο το λέω ότι σε τέτεοιες είδους παρεξηγίσεις που δημιουργίθηκαν με πιθανές αποχωρήσεις ό Φάνης θα μπορούσε να πάρει κάποια προτοβουλία δημιουργόντας γέφυρες,δίνοντας σε όλους να καταλάβουν βέβαια ότι εμπάθειες εδώ δεν χωράνε.

Comment

Μα δεν είναι θέμα εμπάθειας βρε Γιώργο, το εν λόγω άτομο δεν υπήρχε μέρα που θα έγραφε και δεν θα απαξίωνε αναφορές μελών απ' όλα τα μέρη της Ελλάδος. Αμφισβήτηση, γκρίνια, απαξίωση και επιθετική συμπεριφορά που εκνεύριζε και τον πλέον ήρεμο. Και παρά τις παρατηρήσεις ξανά μανά τα ίδια. Τέτοιου είδους πρακτικές δεν κάνει σε αυτόν το χώρο, ειδικά όταν πρόκειται για τόσο καταξιωμένα άτομα εδώ μέσα τα οποία ο εν λόγω δεν τα σεβάστηκε και τα είχε ως σαν να μην υπήρχαν. Οχι σε τέτοιου είδους εγωιστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές, μπουρλότο έβαλαν και θα βάλουν στο φόρουμ αν...

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Κώστα δεν το ανέφερα μόνο για το συγκεκριμένο μέλος,αλλά και για άλλα που πιθανόν έχουν αποχωρήσει κάτω από συνθίκες παρ εξηγίσεως.
          Και φυσικά και δεν συμφωνώ με τέτιες συμπεριφορές αμφισβήτησης και ειρωνικών σχολίων και γι αυτό ήθελα να πιστεύω ότι ήταν ακραίες συμπεριφορές άτυχης στιγμής ή αν το θες στιγμών που προέρχονταν από άλλες αιτίες και όχι από εσκεμένη διαδικασία απαξίωσης προς κάποια άλλα μελη.΄’λωστε εγώ πρώτος σχεδόν είχα δεχτεί κάποια πυρά
          Ίσως να έχεις δίκιο δεν ξέρω.
          "

Comment

Για φαντάσου Γιώργο κάθε φορά που γράφεις εσύ ή εγώ ή άλλο παιδί να βγαίνει κάποιος και να λέει αόριστα...άσε μωρέ τώρα τι να μας πεις εσύ, δεν πας να κάνεις καμμια βόλτα να πιεις ένα καφέ, ή καλά μη συνεχίζετε να είστε παιδάκια και να δίνετε θερμοκρασίες της πλάκας, ή ακόμη άσε τώρα μωρέ πάλι εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις τα γράμματα και θες να κάνεις και προγνώσεις. Πως θα σου φαινόταν συνέχεια μια τέτοια κατάσταση;

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Kώστα αν συνεχιζόταν μία τέτοια κατάσταση δεν διαφωνώ,απλά είπαμε να υπάρξει μία καινούρια αρχή για όλο το forum γενικά.Νομίζω και γι αυτό μπήκαμε στην διαδικασία ορισμού moderator(ώστε τέτοιες τάσεις να επισημένονται και να καταγράφονται ως αρνητικές,για να μην επαναληφθούν),με ευτές τις προυποθέσεις πάντα.Και τώρα που το ανέφερα δεν πείρα ούτε μία απάντηση μια ολόκληρη μέρα τώρα και θα το κάνω ερώτημα.

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΦΑΝΗ-ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΞΑΡΤΟΝΑΤΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!
                Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

που είσαι ρε Τάκη σε χάσαμε?Θα σου στείλω mail αργότερα στη διεύθυνση την τελευταία που είχες γράψει.
                  Αν και νομίζω ότι οι παρεμβάσεις σου πρέπει να είναι συχνότερες αφού από την περιοχή γενικά της Πελ/σου όχι μόνο της Αρκαδίας μόνο εσύ και ο charis γράφετε και ο ALEX από ’ργος.
                  Ο πλουραλισμός απόψεων μετράει και κυρίως ενημέρωση από όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές.

Comment

Εγώ καταρχήν θέλω να επιστρέψει ο Φάνης!!! Από τότε που έγινε μοντεράτορ δεν γράφει πια...
                    Over and out.

Comment

Ο Φανης για ακομα μια φορα, εφυγε απο το forum! Θα ξαναρθει βεβαια...οπως παντα! "
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Διρφη!! Υδρομενο σε βλεπω στη φωτο....τι εκανες πριν ρε c??? τζοκιν???
                        "
                        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Ζεστη φιλε...ζεστη!! Ολο το καλοκαιρι Αγγλια...κατεβαινω Αυγουστο Χαλκιδα, στους 35c, τι περιμενεις!!! "
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

euxaristo file erythreabeach alla opos eksigisa eginan kapia pragmata pou me apomakrinan.vlepeis einai kapoioi pou katakrinoun tin arkadia epeidi den anexontai na sigkrinontai mazi mas epeidi einai upotimitiko giautous.file kathe mera edo eimai alla ti na sou po,tha ta poume emeis pantos min anisixeis!
                            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                            Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                            Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

ΤΚΑΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΡΑΨΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ MAIL ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΨΑΧΝΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.

Comment

Working...
                              X