Φάνη καλημέρα, επειδή είμαι σίγουρος όπως και οι περισσότεροι εδώ για τις καλύτερες προθέσεις και την ανάλογη διάθεση που έχεις και δεν αμφέβαλα ποτέ γι αυτό (μπορεί να έχω διαφωνήσει σε διαδικαστικά θέματα μόνο) ώστε να βοηθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο στην δημιουργία καλύτερης εικόνας του forum θα ήθελα να σου προτείνω να κάνεις μία πρόταση-πρόσκληση μέσο e-mail σε μέλη που έχουν αποχωρήσει μετά απο κάποια παρ'εξήγιση που είχε δημιουργιθεί όπως για παράδειγμα ο kroi(με τον οποίο μπορεί να έχω διαφωνήσει και εγώ στο παρελθόν η και να έχω συγκρουστεί ακόμα με αφορμή κάποια σχόλια) άλλα είναι από τα πρώτα μέλη και δεν πρέπει να είναι απών,και άλλα μέλη όπως ο Ερμής και σίγουρα και άλλοι που ξεχνώ.
Φυσικά όχι να τους παρακαλέσεις,μόνο τους καλέσεις.
Δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση εσύ στα e-mail αλλά και να μην έχεις μπορείς να δώσεις το μύνημα στο snowreport και να το αποστείλουν οι ίδιοι.
Μία προσωπική άποψη είναι μπορεί να έχεις διαφορετική εσύ η τα υπόλοιπα παιδιά.
Φυσικά όχι να τους παρακαλέσεις,μόνο τους καλέσεις.
Δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση εσύ στα e-mail αλλά και να μην έχεις μπορείς να δώσεις το μύνημα στο snowreport και να το αποστείλουν οι ίδιοι.
Μία προσωπική άποψη είναι μπορεί να έχεις διαφορετική εσύ η τα υπόλοιπα παιδιά.

"
"
τζοκιν???
"
Comment