Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναζητηση Υλικου για Εργασια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αναζητηση Υλικου για Εργασια

Ο γιος μου εχει μια εργασια στη Τεχνολογια για τα σκι για το σχολειο και ψαχνει υλικο (Ιστορια του σκι, Κατηγοριες σκι , τεχνολογια σκι , υλικα που κατασκευαζονται τα σκι) και οτι αλλο νομιζεται οτι μπορει να βοηθησει.
    Οποιος μπορει να προτεινει καποια σελιδα θα τον ευχαριστουσα πολυ

http://skiinghistory.org/skishistory.html

Comment

[QUOTE=michalis] http://skiinghistory.org/skishistory.html

http://fis-ski.com/

Comment

δεν ήξερα ότι η Elan και η Kneissl θεωρούνται οι πρωτοπόροι των νέων carving" σκι. Ανέβηκε η υπόληψή μου για τα σκι μου (elan) "

Comment

Se olous tous tomeis to R&D gia nea protoporeiaka proionta ginetai sta ergastiria mikrwn etaireiwn.

To R&D twn megalwn etaireiwn afora mono tin exereunisi tropwn paraskeuis pou na apodidoun perisotero kerdos...
          Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
            για την βοηθεια

Comment

Originally posted by Chris82
              δεν ήξερα ότι η Elan και η Kneissl θεωρούνται οι πρωτοπόροι των νέων carving" σκι. Ανέβηκε η υπόληψή μου για τα σκι μου (elan)
              Ρίξε μιά ματιά στην ιστοσελίδα της www.kneissl.com όπου η εν λόγω εταιρεία καινοτομεί και πάλι με το σύστημα glide.Συγκεκριμένα το πέδιλο στη κάτω απιφάνειά του έχει 4 υποδοχές,δύο μπροστά & δύο πίσω όπου αν θέλει κανείς μπορεί να τοποθετήσει τα ειδικά glide.Μοιάζουν με "σκι" μήκους ~10 εκ. & πλάτους 1 εκ. και πάχους ~1 χιλ.το καθένα.Αποτέλεσμα τα πέδιλα έχουν πολύ μεγάλη σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες γιατί χαράσουν το χιόνι και δεν ψαλιδίζουν.Φανταστείτε το κάτι σαν ιπτάμενο δελφίνι που πηγαίνει πάνω σε σκι.
              Ίσως να μιλάμε για την νέα επανάσταση στο σκι.Γενικά τα προιόντα της άνω εταιρείας θεωρούνται από πολύ κόσμο κορυφαία."

Comment

Χμμ ναι είδα αν και μικρές φωτογραφίες όντως φαίνεται πολύ πρωτότυπο Επίσης μια απορία, τι σημαίνουν τα GS και SL? Grand slalom μήπως και?"

Comment

Originally posted by Chris82
                  Χμμ ναι είδα αν και μικρές φωτογραφίες όντως φαίνεται πολύ πρωτότυπο Επίσης μια απορία, τι σημαίνουν τα GS και SL? Grand slalom μήπως και?
                  Ακριβώς,GS Giant slalom (γιγαντιαίο-ακτίνα 21 +-0,5μ) και SL Slalom (τεχνική κατάβαση-ακτίνα 14 +-0,5μ).
                  Super G =super giant slalom-υπεγιγαντίαια κατάβαση και DH Downhill-ελεύθερη κατάβαση.Στις δύο τελευταίες κατηγορίες δεν υπάρχουν διαθέσιμα πέδιλα στο ελεύθερο εμπόριο (ποιός να τα φορέσει???O Deneriaz???)
                  "

Comment

Χμμ το Super Giant slalom τι διαφορά έχει με το Giant slalom? Δυστυχώς στους ολυμπιακούς δεν πέτυχα super G..για να δω τη διαφορά. Και τι είναι η ελεύθερη κατάβαση..? "

Comment

Η διαφορά του Super G απο το GS είναι ότι έχει λιγότερες πόρτες στην πίστα,άρα οι αθλητές αποκτούν μεγαλύτερη ταχύτητα.Η ελεύθερη κατάβαση,είναι το πιο γρήγορο άθλημα.Διεξάγεται σε μεγάλου μήκους πίστα (δε θυμάμαι ελάχιστη διάσταση,αλλα θα το βρω)οπου αναπτύσουν μεγάλες ταχύτητες οι αθλητές.Σε μια πίστα στην Ελβετία φτάνουν και τα 150ΧΑΩ
                      ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ,ΛΟΓΟΙ ΚΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ!

Comment

Working...
                      X