Announcement

Collapse
No announcement yet.

Deep Winter ΦΕΤΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deep Winter ΦΕΤΟΣ

magkes den xero an diabasate alla fetos tha exoume vary xeimona gi'auto eksoplisteite me xionolastixa, alisides kai mpoliko wax sta sanidia, have a good season dudes!!!

Sostos..(alla balte kai boli wax sta ski )
    Kai etimastite gia trela apatita!
    Rock On "

Comment

oxi mono apotita alla kai trela almata!!!!
      snownaut sou proteinw to jimny....dimizzzz pou xathikes!!!!!!!!!!!!"
      the beauty is more enough...

Comment

Ela bre Dynastar!!!Pou na exw xa8ei oi spoudes blepeis den prolabenw me tipota..lol!!!Afou den exei kati to endiaferon na sizitisoume edw kala kala den exoume oute ena neo apo tin dieu8insi tou x/k an uparxei kiolas giati egw fetos mono apo tin apopetrosi(pou siga tin apopetrosi stin elimeia mexri tin mesi kaneis pou kaneis kati kanto ollo kai oxi to miso!!!duskolo itan na ka8arisoun tin pista pou einai etsi apo to 1987?ka8e mina tou kalokairiou apo to 1987 mexri simera an ebgazan mia petra twra 8a itan ka8ares olles oi pistes!!Telospanton)Ta leme paidia kai an einai na anoiksei kapoios kanena 8ema gia suzitisi as to anoiksei gia na arxisoume na mazeuomaste!!!
        Just Do It Like Me -2010-

Comment

καλημερα σε ολους και καλο χειμωνα να εχουμε.μακαρι να βγουν αληθινες οι προβλεψεις. ξερει κανεις αν εγινε τιποτα με το καινουργιο lift?

Comment

kalo vari xeimona magkes!!!!!!!!!

dimisz pali psemata les?\

trele dynastar pires kainouria ski tlk?

tsagia magkes!!!!!!!!!!!"
            Jamaica!!!

Comment

Πολλους χιονοδρομικους χαιρετισμους κι από τον ¨παλαιουρα¨ see u guys

Comment

Μαλλον δεν ξερει κανεις για το lift. "

Comment

mallon..kaneis den xerei giati den egine TIPOTA!!
                  "

Comment

Τελικα μονο λογια ειναι ολοι τους.Εμεις να ειμαστε καλα και δεν πειραζει θα την βρουμε την λυση παλι. "

Comment

apo oti gnwrizw to lift exei agorastei alla den prolavenoun na to valoun kai prepei na einai 200m megalutero apo to palio. auto pou thelw gia fetos einai na anei3ei i tumfaia "
                      the beauty is more enough...

Comment

Arxika Ade Gia ama exeis na peis kati sxetiko me ti Basilitsa pesto alliws papse kalutera giati ka8e fora pou mpenw sto forum kai diabazw kanena msg sou ollo me mena asxoleise kai den les kai kati sobaro.Sto meteo deinei broxes gia tis epomenes meres.Gia ta lift me to mualo pou koubalane 8a ta balooun to 2010 kai pali paizete.Re paidia einai to apo ta x/k pou akoma den exei dwsei mia anafora sto snowreport kai exw arxisei kai apogoiteuomai apo twra kai den 8elw na 8umamai ta persina(plires anorganosia).Kati akoma ta ratrack pou perisi mia leitourgouse to 1 alli fora olla alli fora ta 2 ti ginete ta kanane kanena service i 8a mas fonaksoun kamia mera na ta sbroxnoume stin mesi tis pistas.
                        Just Do It Like Me -2010-

Comment

Working...
                        X