Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς PANTELAROS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς PANTELAROS

Σε καλοσοριζουμε στην παρεα μας,αλλα η εισαγωγη σου στο φορουμ,ηταν αστοχη.
    Παρακαλω πολυ,τα λογια σου να ειναι μετρημενα σε ολα τα επιπεδα,και να μη βριζεις.
    Καλη συνεχεια.

Φανης Χατζηγριβας
    Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

pantws fanh n s pw kati omws o pantelaros oti k an einai auto p ithele t petuxe mexri k nea themata kalosorismatos dextike se antithesh m alla melh sigoura einai polu pio axiologa k xrhsima k pernan sthn afania xwris kanenas n tous kalosorisei..mia filikh parathrhsh aplws "
    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Για στασου ρε Φανη.Μου θυμιζεις λιγο δημοσιογραφο τωρα ο οποιος οταν οι βρωμοαναρχικοι καταστρεφουν αυτος τους αποκαλει ....παιδια.Διαβασες καθολου τα ποστς του?Ιβρυστικο περιεχομενο, χυδαιο θα ελεγα καλυτερα.Και τον καλωσοριζεις??Με πιο σκεπτικο? Θα εχει κανενα οφελος απο αυτον τον αλ... το φορουμ? Αν ειναι να καλοδεχομαστε τον καθενα που μας βριζει και αισχρολογει εεε τοτε να παμε αλλου... "
      10 χρονια μελος στο φορουμ.:spy:

Comment

Καλλημερα ice! Απλα οπως και σε ολους μας,του δινετε μια ευκαιρια να διορθωθει.Την επομενη που θα βρισει,θα ειναι και η τελευταια.

Λαρισα,ηλιος με λιγα συνεφα,απ'οτι βλεπω χιονιζει στις κορυφες του ολυμπου μαλον.Θερμοκρασια τωρα +9.1,και καιρος για βολτα...... Μαλον παμε για 15αρι σημερα.....και την κυριακη καλο 20αρι...
        "
        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Καλημερα και σε σενα φανη. Και εγω ειμαι τυχερος σημερα γιατι η ΟΤΟΕ εχει απεργια και ετσι σαν τραπεζικος απεργω.Καλο τριημερο δηλαδη.Υπεροχος καιρος. βλεπω οτι ο Χορτιατης πλεον καθαριζει απο χιονια..Θα τα φαει ολα το Σαββατοκυριακο παντου.Δεν πειραζει.Στο msn γιατι δεν μπαινεις? "

Comment

Ο Χορτιατης ειναι πολυ χαμηλο βουνο (1201 μ) για να περιμενουμε να κρατησει και χιονι... Και τοσο που κρατησε καλα ηταν. Για τους φαν των βουνων σιγουρα δε λεει και πολλα...

Comment

Φιλε συντοπιτη.Εχεις λαθος στο υψομετρο που δινεις για τον χοριατη.Ο χορτιατης ως κορυφη ειναι 1145 μετρα.Η κορυφη με τα ρανταρ εχει 1201 αλλα ειναι ανωνυμη.Οσο για το αν εχει ενδιαφερον κανε καμια βολτα με τα ποδια ομως και θα δεις. "

Comment

Φανη ποιον πηγες να καλωσορισεις; Διαμαρτυρεσαι για το επιπεδο της λιστας αλλα μετα καλοσωριζεις τετοια ατομα που απλα ερχονται να σπασουν πλακα και να βρισουν. Μενω εκπληκτος. Μαλιστα γραφεις σε καλωσοριζουμε λες και εκφραζεις ολη την λιστα. Εδω βαριομουν να τον βρισω γιατι ουτε αυτο αξιζει οχι και να τον καλωσορισω. Λογικα πρεπει να γινει ban αμεσα αν δεν εγινε ηδη.

Comment

Aς του δωσουμε ακομα μια ευκαιρια....
                  Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Που χαθηκες εσυ βρε?

Comment

Και να διαγραφει το ποστ του,απο τα παιδια του snowreport.
                      Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Το ψηλοτερο ρανταρ βρισκεται στη θεση Κοισος, υψομετρο 1201 μ στο ορος Χορτιατη. Δεν ειναι ανωνυμη κορυφη. Ειναι σημαδεμενη σε ολους τους χαρτες.

Ειναι σαν να λες οτι ο Μυτικας (Πανθεον) δεν ειναι στον Ολυμπο...

Comment

Νομίζω οτι από εχτές που το θέμα άρχισε να παρεκτρέπεται με εκφράσεις μη αρμόζουσες στον χώρο εδώ τουλάχιστον θα έπρεπε να αποδοκιμαστούν αμέσως από τα παιδιά που σημμετείχαν στην συζήτηση με μία απλή δήλωση αποδοκιμασίας στο ίδιο θέμα πράγμα που έγινε από ορισμένα παιδιά,και να μην δωθεί καμία περετέρω συνέχεια ώστε το θέμα να απομονωθεί.
                          Δεν θέλω να πω οτιέπρεπε να περιθοριοποιηθεί το καινούριο μέλος ως μέλος που άνοιξε με ατυχέστατο χειρισμό το θέμα αλλά σε πρώτη φάση να του επισημανθεί ότι δεν χωράει αυτός ο τρόπος γραφής στον χαρακτήρα του FORUM αυτού για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μια εσκεμένη ενέργεια η μία παρορμιτική κίνηση λόγο άγνοιας.

Comment

Σωστοτατος.........Ποτε θα βαλεις καμια φωτο εσυ να σε δουμε???(ασχετο).
                            Εκτος αν αυτο που γυριζει ειναι το κεφαλι σου!! (πλακα κανω) (αλωστε εμεις οι δυο τα εχουμε αυτα...)
                            "
                            Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

δεν βαζω φοτο σου έχω εξειγήσει γιατι.μπορει τότε να αναγκαστείς να βγάλεις την δικιά σου Φάνη.

Απλα δείχνω ότι μυαλό μου παίρνει συνέχεια στροφές Φάνη "

Comment

Working...
                              X