Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι να παρω???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τι να παρω???

Να τα σκασω και να παρω στο τελος της σεζον κανα σανιδι στιλ RIDE, BURTON , κ.τ.λ ή να παρω απο κλαουδατο κανα ROSSIGNOL σε μιση τιμη ( μιλαω για το καλυτερο μοντελο της ) π.χ απο 600ε να το παρω 300ε
    Πιστευεται εχει η Rosignol κανα σανιδι μισοfreestyle-freeride που να αξιζει ωστε να το παρω ετσι μισοχρονια?
    Ειδα μεσα στο σαιτ αλλα αν εχει αγορασει κανενας φετος και μπορει να μου πει εμπειρικα θα βοηθουσε πολυ!!!
    UR 2 good to be 4gotten sucka!

ine to proto sou sanidi?. apo sanidi pare kati pou na ine sta sosta cm gia esena .kala ine ine na dosi pola money se destres kai botes.i lisi me ti rossiniol ine poli kali an ine tosi kali prosfora.psaxe to thema omos. min kanis biastiki agora.an pas ston klaoudato tha sou pi pare rossignol ine poli kali....an pas se allo magazi tha sou pi pare to diko mou ine kalitero.

Comment

ειναι η δευτερη σανιδα που θα παρω (κανω 3 χρονια)
      Οποτε καταλαβαινεις οτι η επιλογη ειναι πιο δυσκολη!!
      Εχει κανεις Rossignol-RS , RS WORKS, JONAS EMERY, PREMIER ? Αν εχει καποιος κατι απο τα παραπανω θελω να μου πει λεπτομερειες για συμπεριφορα!!!
      Ψαχνω ενα μισο μισο Freestyle -freeride σανιδι για να κανω οτι γουσταρω στο βουνο και να μη σκοτιζομαι αν εχει πουδρα ή παγο,αν θελω να σκασω αλμα ή να παω γρηγορα κ.τ.λ
      Προτεινεται τιποτα παρομιο απο αλλη μαρκα?? "

Comment

Rome - Anthem & Agent
        Lib Technologies - Magne Traction
        Nitro - Suprateam
        Burton - Custom, Jussi, Uninc
        Forum - Walsh, JP Walker

Oles aytes einai poli kales sanides pou me (arketi) ekptosi mporeis na tis breis giro sta 400 euro. Oi Burton exoun psiloexantlithei stin Athina apo oso xero, oi alles iparxoun. Apo tis Rossignol ego ti Jonas tha epairna, alla tha ti breis 300 euro?? An einai etsi axizei sigoura.

Comment

apo forum i destroyer prepi na ine arketa kali. surfernova mipos xeris pos tha matho times gia walsh-destroyer apo forum?

Comment

Νασαι καλα αγορι , αυτο θα πει πληροφορηση!! "

Comment

Originally posted by Tsoureki
              ...
              Εχει κανεις Rossignol-RS , RS WORKS, JONAS EMERY, PREMIER ? Αν εχει καποιος κατι απο τα παραπανω θελω να μου πει λεπτομερειες για συμπεριφορα!!!
              Ψαχνω ενα μισο μισο Freestyle -freeride σανιδι για να κανω οτι γουσταρω στο βουνο και να μη σκοτιζομαι αν εχει πουδρα ή παγο,αν θελω να σκασω αλμα ή να παω γρηγορα κ.τ.λ
              Προτεινεται τιποτα παρομιο απο αλλη μαρκα??
              περί rossignol:
              Του jonas το 2002 νομίζω, εκείνο με την μαιμού, έστριβε εντυπωσιακά καλά παρόλο που μούπεφτε λίγο φαρδύ. Την μέρα που το δοκίμασα δεν είχε απάτητα αλλά με την μυτόνγκα που είχε δεν νομίζω να δυσκολευόταν στα βαθιά. Pop? Δεν θυμάμαι να έχω κάνει μεγαλύτερα olie με τίποτε άλλο. Πολύ σταθερό στα flat-ευθείες.
              Του todd 156, τυχερός όποιος πρόλαβε. Τρελλό και άρρωστο. Δεν τρελλένεται όμως για πούδρες ειδικά αν είσαι πάνω από 70 κιλ.
              rs 162 (rs σε όλα τα μεγέθη νοικιάζει φέτος ο κλαουδάτος στο σέλι-δεν πίστευα στα μάτια μου, δεν ξέρω για τα μέρη σου, ίσως βρείς) νοίκιασε ένας φίλος το σαββατο και του'κλεψα ένα run. Χωρίς εκπλήξεις, ένα μάλλον θετικό allround που παρόλο το μέτριο flex του περνούσε καλά μέσα από τα ανακατεμένα βαριά απάτητα της κεντρικής (βοηθούσε και το μήκος του). Αν ήταν βαξαρισμένο μπορεί και να μου άρεζε περισσότερο.
              Το περσινό rice 155-φέτος το λένε αλλιώς πως-μου φάνηκε πολύ καλό για τα λεφτά του (285 το 04-05). Πολύ pop και καθόλου μούρη. Δεν νομίζω ότι θα σε καλύψει στα φρέσκα, είναι όμως αρκετά παιχνιδιάρικο στα σκληρά.
              Για τα forum που προαναφέρθηκαν το περσυνό Β leins 156 που δοκίμασα τα κάνει όλα καλά ειδικά αν είσαι κάτω από 70 κιλ."
              ok computer

Comment

John_S, xero oti sto Micro stin Athina i Walsh kai i destroyer exoun 600 euro alla epeidi epsaxna kai ego gia sanidi teleytaia, paizei ekptosi kai tha tis pareis giro sta 480. An thes apo internet klassika des sto bluetomato.at pou exei poli kales times.

Tsoureki, apo oses sou eipa, tha sou elega na skefteis pio poli gia ti Nitro kai tis Rome. Einai foberes sanides, apodedeigmena, tha doseis giro sta 450 alla axizoun kai me to parapano ta lefta tous.

Ena kalo site gia reviews einai to
                http://www.boardreviews.com/ ,

Comment

Παιδιά ψάχνω και γω για σανίδα και είμαι άσχετος.Μου πρὀτειναν ένα Santa Cruz 155cm με δέστρες γύρω στα 250 ευρώ,μεταχειρισμένο ενός χρόνου.Αυτός που θα το χρησιμοποιήσει είναι 165cm και 60kg.Απ'αυτά που έχω διαβάσει σε σχέση με την τιμή τους, καλά είναι τα Rossignol.Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει σανίδες. Διαθέτω για σανίδα με δέστρες περίπου 450 ευρώ.Περιμένω βοήθεια.Ευχαριστώ πολύ.
                  Η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι.

Comment

Elzaatar, sxetika me to Santa Cruz, exartatai apo to pio sanidi einai kai poies destres.

Me 450 euro mporeis na breis arketa kala pragmata telos season kai kainourgia.

Gia sanides stin Athina :

Microxtreme : Forum, Allian, Nidecker
                    Sublime : Burton
                    Switch : Burton
                    Slick Bitch : Nitro
                    Forward : Lib Technologies, Ride
                    Nine Eleven : Rome, Burton
                    New Cult : Burton
                    Silent Progression : Forum, Allian
                    k.a...

Sta perissotera kanoun kales ekptoseis kai ta paidia sinithos xeroun ti tous ginetai opote tha se boithisoun, alla psaxto kai monos sou prin pas na koitaxeis.

Comment

Το Santa Cruz είναι περσινό μοντέλο,αλλά δεν ξέρω ποιο είναι ακριβώς.
                      Ευχαριστώ για τη βοήθεια surfernova.

Comment

@ elzaatar
                        ...αφού είσαι από Πάτρα μπορείς να περάσεις από το μαγαζί μου (αν δεν το έχεις κάνει ήδη...) και να ρίξεις και μια ματιά στα SIMS" του 2006...
                        ...υπάρχει αυτή την εποχή πακέτο "SIMS" 2006 (σανίδι+δέστρες+μπότες) στα 360 € (μοντέλο "SOURCE") και στα 390 € (μοντέλο "IMPULSE")...

Φιλικά
                        Τάσος Παπαδημητρίου
                        www.loop.com.gr"
                        It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

Όπως είπα είμαι άσχετος με το άθλημα.Δεν έχω περάσει από το μαγαζί σου αλλά θα το κάνω πριν κάνω την οποιαδήποτε αγορά.
                          Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Comment

Originally posted by elzaatar
                            Όπως είπα είμαι άσχετος με το άθλημα.Δεν έχω περάσει από το μαγαζί σου αλλά θα το κάνω πριν κάνω την οποιαδήποτε αγορά.
                            Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
                            ...να 'σαι καλά...
                            ...στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειστείς... "
                            It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

Working...
                            X