Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SNOWREPORT CARD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ SNOWREPORT CARD

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 30 % ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ Χ.Κ. ΦΑΛΑΚΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 16 € ΠΛΗΡΩΣΑ 13 € ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ(ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ)ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 11€20ΛΕΠΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    ΣΤΑΘΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ"
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ

Originally posted by wevetgr
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 30 % ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ Χ.Κ. ΦΑΛΑΚΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 16 € ΠΛΗΡΩΣΑ 13 € ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ(ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ)ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 11€20ΛΕΠΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    ΣΤΑΘΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
    30% έκπτωση σημαίνει, ότι σημαίνει και τζάμπα τις Τετάρτες στο Μαίναλο που πλήρωσα 4 ευρώ. Με συννενόηση που είχα με το snowreport όμως ελπίζω να λύθηκε το θέμα.."

Comment

Τελικά στον Παρνασσό έχει έκπτωση ή όχι;

Comment

kalhspera !!!!!
        to 3hmero hmouna sto karpenhsi kai noikiasa exoplismo ski apo ton klaoudato,alla otan epedeixa thn karta mou eipane oti den isxuei h ekptwsh kai oti den einai enhmeroi gi auto!!!
        telika isxuei h ekptwsh 'h h snowreport karta einai akurh!?
        euxaristw ek twn proterwn
        medicus curat deus sanat

Comment

την εκπτωση την εχουν ολα τα χ/κ η μονο αυτα που θελουν??
          http://www.skafotexniki.gr
          http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Ελπίζουμε οι παραπάνω περιπτώσεις να ήταν μεμονωμένες.
            Σε κάθε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα μπορείτε να μας
            τηλεφωνείτε άμεσα στο 2103617790 ακόμη και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ή της Κυριακής έτσι ώστε να λύσουμε άμεσα τυχόν πρόβλημα.
            20 χρόνια Snow Report

Comment

Την Δευτέρα που πήγα Πισοδέρι ενώ λέει μείωση στις καθημερινές από 12 σε 10 Ε όταν ρώτησα αν έχω έκπτωση και τους έδειξα και την κάρτα μου είπαν ούτως ή άλλως μειωμένες τιμές έχει σήμερα...Και δεν μου έκαναν την έκπτωση.Δεν το συνέχισα...και ούτε με νοιάζουν τα 2 Ε.Απλά να μη μας κοροιδεύουν κιόλας...Απαράδεκτο από ένα τέτοιο Χ/Κ...Δεν το περίμενα.

Comment

Φέτος σε ολα τα χιονοδρομικα που πηγα με την επιδειξη της καρτας δεν αλλαξε κατι στην χρέωση. Για τον εξοπλισμό δε οπου την ανεφερα την κάρτα για έκπτωση μόνο που δεν με ειρωνεύτηκαν κατάμουτρα. Εκπτώσεις έχουμε κύριε ούτως ή άλλως κ.λ.π. !!!!!!!!!!!! Μάλλον πρέπει να το δείτε το θέμα σοβαρά γιατί δεν βλέπω να μου χρειαστεί του χρόνου.
                oxi ali grinia

Comment

Working...
                X