Announcement

Collapse
No announcement yet.

Report 8/2/06

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Report 8/2/06

Λιακάδα, καθόλου κρύο, αέρας λίγος μόνο στην κορυφή, χιόνι άφθονο..στον Φίλιππο πραγματικά βούλιαζες Μόνο κακό ..το στρώσιμο των πιστών κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον. Αυτόν τον Αριστοτέλη τον έστρωσαν καθόλου???? ή μόνο σε μένα φαινόταν άθλιος?
    Υ.Γ. Ήθελε και αλυσίδες ο δρόμος για 13 χμ περίπου, α και πάνω από μια (μου έσπασε η μια στο δρόμο λόγω καλής ποιότητας και περίμενα μισή ώρα να μου ανεβάσουν άλλες..ουφ)

ΟΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΑΘΛΙΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΡΩΤΕΣ?? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ
    ΑΕΛ

Comment

Δεν θα συμφωνήσω για το πάτημα των πιστών σήμερα. Τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά και το αποτέλεσμα κατά την γνώμη μου ήταν αρκετά καλό. Μέχρι τις 13:00 γιατί μετά λογικό ήτανε να χαλάσει από τα περάσματα με τα σκι-snowboard. Όχι φυσικά ότι δεν μπορούν να πατήσουν και καλύτερα απλά οι θερμοκρασίες δεν βοηθάν στο να σφίξει το χιόνι και να γίνουν αεροδρόμιο οι πίστες. Ας ελπίσουμε ότι για αύριο θα έχουν πατήσει γιατί μας έχουν συνηθίσει ουκ ολίγες φορές να αφήνουνε απάτητες τις πίστες τις καθημερινές..
      Too Fast To Live
      Too Young To Die

Comment

Mα ο Αριστοτέλης ήταν πατημένος χθες? Ούτε σημάδια του ρατράκ φαίνονταν πουθένα (ανέβηκα 10:45) και γενικά πολλές κροκάλες" και ότι να'ναι..."

Comment

ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ενας boarder που κατεβαινει
          τσουλοντας πλαγια κανει περισσοτερο κακο στην πιστα απο ενα
          σκιερ?

παντως τις δυο φορες που πηγα μεσα στον γεναρη ο αριστοτελης
          ηταν χαλια και ειδα το χειροτερο... απο τη μια αρχαριοι να
          τσουγγριζονται με moguls και να τρωνε χιονι και απο την αλλη
          experts να τους προσπερνανε με μουρη και χιλια.

ελεος
          rideON

Comment

ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ MONKI? ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!! .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!Η ΑΛΙΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΤΟ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ!!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ!!!!( ΦΙΛΙΚΑ TAYRI) ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΣΑΝΙΔΙ!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!!!"
            ΠΑΜΕ ΧΙΟΝΙ!!!

Comment

προς θεου ταυρε αγριε και σανιδοτε...

οταν ο boarder ξερει τι κανει δεν χαλαει τη πιστα. οι αρχαριοι ειναι
              αυτοι που τις χαλανε, κι αυτο που λεω εγω ειναι οτι ενας αρχαριος
              boarder χαλαει περισσοτερο απο εναν αρχαριο σκιερ.

για μαν?
              rideON

Comment

Εγώ συμφωνώ με τον φίλο monki..όντως οι snowboarders το καταστρέφουν το χιόνι.. ας πηγαίνουν μόνο στο απάτητο :P"

Comment

Working...
                X