Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Καλησπέρα,

Ενώψει του επερχόμενου χειμώνα μπορείτε να με καθοδηγήσετε τι όργανα πρόγνωσης (βαρόμετρο, κλπ,) μπορώ να βρώ και πού ?

Με ευχές για πολλά χιόνα εφέτος !!

Φιλικά
    Λευτέρης"
    canada dry

φιλε το που θα τα βρεις δεν το ξερω, υπαρχουν μαγαζια που μπορεις να τα προμηθευτης, ειδικα στις μεγαλες πολεις. Το βαρομετρο ειναι αρκετα χρησιμο αν ξερεις βεβαια να το διαβαζεις, καθως απο μονο του δεν ειναι πληρης οδηγος προγνωσης. βαρομετρο λοιπον+θερμομετρο και σε συνδυασμό με χρήση ιντερνετ (μελετη προγνωστικων χαρτων). ισως και υγρομετρο, αν και δεν ειναι τοσο χρησιμο.

Comment

Ikast ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΗΤΟΥΡΓΙΕΣ.ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ ΑΛΤΗΜΕΤΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΘΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟ PC.Η ΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η SILVA.ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ Β ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ.ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Π.Χ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ 1008.5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ.ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΕΤΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Comment

φίλε PARNASSIE από που το πήρες το συγκεκριμένο όργανο και πόσο σου κόστισε; το ακριβές υψόμετρό σου μπορείς να το βρεις από το google earth αφού πρώτα βρεις το σπίτι σου "

Comment

ΚΑΛΑ ΤΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ 0.ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΝΕΜΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΕ 250 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ 170.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΩΗΘΙΣΑ!ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΣΤΗΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΥΡΙΟ.

Comment

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε. Το μαγαζί γνωρίζω που είναι

Comment

Working...
            X