Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι θα κάνετε το καλοκαίρι; Ιδεες για διακοπες παραλίες κλπ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γαμηλιο ταξιδι στην Κουβα..9-19 ιουλιου..Με την ελπιδα να σκασει και κανα τυφωνακι πρωιμο..😆

Comment

Φέτος έχει 5θημερο Ιούλιο Ισλανδια.

Comment

Στα ασχετα το θεμα για οποιον ενδιαφερεται...εχουμε 2 μηνες χειμωνα ακομα
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
          Γίνετε καιρόφιλοι μπας και απολαύσετε πιο εύκολα τις εποχές που δεν μπορεί να χιονίζει. Ειδικά τις καταιγίδες που έχουν και μεγάλο ενδιαφέρον σε σύγκριση με μια ανιαρή βροχή
          +1000000 και από εμένα, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα. Εμένα μου αρέσει πολύ να είναι βράδυ να είσαι έξω με παρέα σε κανένα πάρκο ή καμιά πλατεία να αστράφτει και να ετοιμάζεται για καταιγίδα και να μυρίζει αυτή η απολαυστική μυρωδιά του βρεγμένου έδαφος.
          Last edited by MeteoTirnavos; 27/01/2018, 11:57 AM.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
          John Steinbeck

Comment

Θα θελα να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι με αυτοκίνητο. 10 μέρες

Comment

Originally posted by MeteoTirnavos View Post
              +1000000 και από εμένα, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα. Εμένα μου αρέσει πολύ να είναι βράδυ να είσαι έξω με παρέα σε κανένα πάρκο ή καμιά πλατεία να αστράφτει και να ετοιμάζεται για καταιγίδα και να μυρίζει αυτή η απολαυστική μυρωδιά του βρεγμένου έδαφος.
              Τέλειο! Από την άλλη, δε με χαλάει και μια απλή βροχή. Οτιδήποτε εκτός από ήλιο, με ευχαριστεί!

Comment

Originally posted by storm View Post
                Τέλειο! Από την άλλη, δε με χαλάει και μια απλή βροχή. Οτιδήποτε εκτός από ήλιο, με ευχαριστεί!
                Καλά και εμένα δεν με χαλάει η βροχή Σωτήρη, αλλά η αίγλη μιας καταιγίδας είναι ασύγκριτη!! Για αυτό και πάντα ήθελα να μετακομίσω στην κοιλάδα των ανεμοστροβίλων στην Αμερική, ή να είμαι επαγγελματίας κυνηγός καταιγίδας!!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                  μπιτσιμπαρα ,στριγκακια να κοβουν βολτες ,μπυρα ξαπλωστρα και μουσικη ρεγγε ,και μιακοκκινομαλα 1,80 Νο4 σουτιεν να μου κανει αερα!!

ΜΜΜΜ......παναθεμα σε 1.75 εισαι μου θες και 1.80 κοκκινομαλα τι να σε κανει ρε πουρο να σου κρυωνει το τηλιο χαχαχαχαχαχαχαχα......μωρε για τα ιαματικα εισαι αλλα δεν το ξερεισ χαχαχαχαχαχαχαχα
                  mountain

Comment

Ρωήστε τον ΧΕΛΜΟ και όταν σας πεί, θα δείτε τι ΔΕΝ θα κάνει τελικά

Comment

Καλύτερα να μπει sticky το θέμα
                      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Εμεις μενουμε στη θαλασσα οποτε δεν μας λοιπουν τα μπανια(εγω φετος εκανα 1-2).Εαν μας βγουν οι αδειες οπως τις θελουμε το προγραμμα εχει,https://vovousafestival.gr/ μετα Νεραιδοχωρι και τελος Ευβοια.Μετακινηση με αυτοκινητο,διαμονη σε σκηνη και μακρυα απο τη ζεστη.
                        Powder With Power!

http://www.youtube.com/watch?v=cfmNgQH2nm8&feature=related

Comment

Working...
                        X