Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα. Καμία γεωγραφική ή οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της χώρας των σκοπίων. Μοναδική αποδεκτή ονομασία που να περιέχει τη λέξη Μακεδονία είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του κώλου

την άλλη κυριακή όλοι εκεί,δεξιοί,αριστεροί,δεν έχει καμία απολύτως σημασία. λίγα πράγματα μας έχουν απομείνει και πάνε να μας τα πάρουνε και αυτά. το 1992 οι γονείς μου με πήραν στο καρότσι για να πάμε στο συλλαλητήριο και προφανώς δεν θυμάμαι τίποτα. πρέπει να τους δείξουμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους αν τολμήσουν να πουλήσουν το όνομα της πατρίδας μας στο κράτος που αποτελείται από αλβανούς και βούλγαρους που αυτοαποκαλούνται μακεδόνες. κυριακή 21 ιανουαρίου όλοι εκεί
    https://www.facebook.com/events/1927051067309633/
    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Πρέπει ολοι να δωσουν το παρον! Επιτελους για την πατριδα αξιζει να σηκωθεις απο τον καναπε! Αν υπαρχει ακομα αυτη η λεξη στο λεξιλογιο μας και δεν καταργηθει ως "ρατσιστική" αναφορά.
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

και συλλογή υπογραφών εδώ
      https://onomasia.gr/
      στις 6 του μηνός είχαν μαζευτεί ήδη 130000 υπογραφές. προφανώς κανείς δεν περιμένει να έχει 1.5 εκατομμύριο όπως το 1992,αλλά δε νομίζω ότι θα είναι τόσο μικρό το συλλαλητήριο(αν το επιτρέψει ο καιρός) όσο μπορεί να νομίζουν ορισμένοι πιστεύοντας ότι οι έλληνες ακόμα κοιμούνται. προσωπικά έχω στείλει μήνυμα σε όλους τους φίλους μου και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι την κυριακή μέσω φβ σε όσους έχω εκεί. δεν έχω χιλιάδες φίλους στο φβ όπως άλλοι για να το δουν πολλοί από εμένα,αλλά έστω κι ένας να κάνει το ίδιο αν το δει από εμένα,ξεκινάει μια αλυσίδα για να το δουν κι άλλοι πολλοί.
      μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Συμφωνώ!

Comment

Eλπιζω να εχει κοσμο το συλλαλητηριο .δυστυχως ομως μονο η ελπιδα δεν φτανει .δυστυχως πολλοι ακολουθουν την κομματικη γραμμη .εχει πολλα μειον σε σχεση με το 1992,το οποιο ηταν κατι το απιστευτο .το θυμαμαι σαν σημερα ,ημουν 20χρονων τοτε .
          μεχρι δεν φαινεται ιδιαιτερη κινητικοτητα για το συλλαλητηριο .λιγο η κριση ,λιγο το οτι αρκετα κομματα συμφωνουν σε αυτη την ονομασια ,λιγο το οτι οποιος στηριζει την πατριδα του τον λενε φασιστα ,λιγο το ενα λιγο το αλλο .λειπει αυτη η εξαψη του 1992.αυτο που λεμε ΄΄και την πετρα θα στιψω ΄΄
          θα παω την κυριακη αλλα φοβαμαι πως θα απογοητευτω απο την προσελευση .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
          θελω και ελπιζω να δω παρα πολυ νεολαια .γυμνασιοπαιδα και λυκειοπαιδα .

Comment

Comment

θα προτεινα να βαζαμε αυτη την εικονα στο προφιλ μας .και εδω και στο φεις οσοι εχουν

Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ

Comment

Παίδες λυπάμαι που σας το λέω αλλά η εποχή των συλλαλητηρίων έχει περάσει....

Μιά απόδειξη είναι ότι αυτό το τόπικ έχει πιάσει σε 3 μέρες 1 σελίδα ενώ το τοπικ με το "ποιός την έχει πιό μεγάλη..." είχε πιάσει σε 3 μέρες 82 σελίδες.....

Comment

Στηριζω τη Μακεδονια!

Comment

Originally posted by yakutia View Post
                      Παίδες λυπάμαι που σας το λέω αλλά η εποχή των συλλαλητηρίων έχει περάσει....

Μιά απόδειξη είναι ότι αυτό το τόπικ έχει πιάσει σε 3 μέρες 1 σελίδα ενώ το τοπικ με το "ποιός την έχει πιό μεγάλη..." είχε πιάσει σε 3 μέρες 82 σελίδες.....

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΦΙΛΕ......

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...

Comment

Originally posted by orinos View Post
                        ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΦΙΛΕ......

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...
                        Έτσι είναι. Χώρια ότι η κρίση που μαστίζει τη χώρα, οδηγεί στην παγίδα πολλούς στο να υποβαθμίζουν τη σημασία των εξωτερικών ζητημάτων της χώρας και τους κινδύνους που αναβιώνουν πιο επικίνδυνοι κι επίκαιροι, ακριβώς λόγω της σημερινής σχετικής αδυναμίας της χώρας.

Summer τα έγραψες όλα! Συμφωνώ γενικά με Τάσο, evonimo, orino, "outer space"!!! Βρε συ, επίλεξε συγκεκριμένη τοποθεσία να γνωρίζουμε το μέρος των αναφορών.

Comment

επιτρέψτε μου να επιμένω στην πραγματικότητα και τον ορθολογισμό. Στο εξωτερικό ελάχιστοι συμπολίτες μας στην ΕΕ (καλά για παραπέρα δε συζητάω ξέρουν μόνο τα Σκόπια σαν Μακεδονία) γνωρίζουν καν ότι η ότι έχουμε ..."και εμείς" Μακεδονία και μάλιστα την original Ελληνική σε μεγάλη έκταση με τρείς μεγάλες Περιφέρειες.

Πολύ αποδοτικότερο από συλλαλητήρια της τελευταίας στιγμής θα ήταν να προβάλαμε έντονα και επίμονα στο εξωτερικό την Μακεδονία: Τουριστικά και πολιτιστικά.
                          Οι Κυκλάδες και η Κρήτη, τα Ιόνια είναι ελληνικά brandnames παγκοσμίως. Η Μακεδονία άγνωστη.

Googlάρετε π.χ. travel to Macedonia να δείτε τι βγαίνει... Mόνο αν γράψεις γενικά Macedonia βγαίνει και μια αναφορά Macedonia (Greece) σε παρένθεση.

https://www.google.gr/search?q=trave...hrome&ie=UTF-8

Αν οι 3 Περιφέρειες, ο ΕΟΤ, οι ξενοδόχοι, τα Επιμελητήρια, φρόντιζαν π.χ. επί χρόνια να προβάλλουν το όνομα σαν προορισμό, σε τουριστικές εκθέσεις, οδηγούς, ιντερνετικά πρακτορεία, google adds κλπ αυτό θα είχε πολλαπλάσια οφέλη απ τα συλλαλητήρια. Τα οποία εν τέλει προσφέρουν μιά αυτοϊκανοποίηση και μόνο, ότι και καλά κάτι κάναμε....

Comment

Originally posted by storm View Post
                            "outer space"!!! Βρε συ, επίλεξε συγκεκριμένη τοποθεσία να γνωρίζουμε το μέρος των αναφορών.

και αν δεν έχει συγκεκριμένη, αλλά ταξιδεύει συνεχώς;

Comment

Θα καθίσουμε εμείς να βάλουμε μυαλό στον ελλ. λαό ;;
                              Εδώ στο δημοψήφισμα 15' του καλοκαιριού το 62% είχε ψηφίσει ΟΧΙ στην Ευρωπη και πανηγύριζε με τις μπουτούδες στο Σύνταγμα !! ( Η φίλη εντωμεταξύ Ρωσία ήταν η 1η χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδνία ενώ η κακιά ΕΕ δεν το έχει πράξει επουδενί ).

’σε δε, παλαιότερα την δεκαετία του 90' που μάς έκαιγε το θέμα, εν μέσω του εμπράργκο Β/Ελλαδίτες επιχειρηματίες έσπαγαν τον κλοιό και έκαναν λαθραία μεταφορά πετρελαίου προς τα Σκόπια !

Δεν υπάρχει πλέον μυαλό και συνοχή, ούτε και ενδιαφέρον στον λαό μας, όχι για την Μακεδονία, αλλά ούτε καν για τα τού οίκου του ( με την πολύ τοποικιστική έννοια ).
                              Σε λίγο θα έχουμε 10% μεμέτηδες στην χώρα μας, που θα ποδηγετούνται από την Τουρκία και την Σαουντία, και εμείς θα ακούμε τα αιτήματά τους, πειθήνια. Αυτοί θα καθορίζουν και την πολιτική ατζέντα .

Σύριζα και ξερό ψωμί .
                              "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Working...
                              X