Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ για την τελευταία κακοκαιρία του 2017 (26-30/12)....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυτά είναι. ...μεγάλο χιόνι παραμονές κάνεις όλες τις γιορτές με παιχνίδια κ ομορφη ατμόσφαιρα....

Ψυχρό κ αναστροφικο το σημερινό βράδυ 3.5 πριν λίγο στηβ κοκκινοπουλου όπως επέστρεφα κ πάμε για λευκό (από παχνη) πρωινό. ..

Παραδόξως δεν έχουμε πνίγει από αιθαλομιχλη όπως άλλες βραδιές
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• -7.3 στα Καλάβρυτα στα 740μ
      -9.8 στο Πάος στα 630μ

Comment

• -5 στο λιβαδι η ελαχιστη...Σεθ οχι το 06 δεν ειχε ριξει τοσι χιονι στο λιβαδι!Το 03 δεν ξερω..
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
          -7.3 στα Καλάβρυτα στα 740μ
          -9.8 στο Πάος στα 630μ
          Βεσσυνι πανω στα 1000 μετρα ποσους βαθμους να εχει;
          Kaiser vs χιονοζομπι

Comment

• Στο Βεσίνι -6 απόψε με ένα αμφιβόλου ποιότητας θερμόμετρο εξωτερικού χώρου. Πάντα είχε +2 +3 σε σχέση με το Πάος .

Comment

• Originally posted by avgerinos View Post
              Στο Βεσίνι -6 απόψε με ένα αμφιβόλου ποιότητας θερμόμετρο εξωτερικού χώρου. Πάντα είχε +2 +3 σε σχέση με το Πάος .
              Απο Βεσινι είναι η μάνα μου.... Ισχύει αυτό το +2+3....Εκτιμώ σε ισχυρές αναστροφες πως έχει και πιο χαμηλά στο Πάος ιδίως προς τον κάμπο.... Τι όμορφα που είναι εκεί πάνω...
              Ήταν κάνεις εκεί την προηγούμενη εβδομάδα να μας πει πόσο χιόνι έβαλε?

Comment

• ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΙΌΛΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ

Comment

• Ακόμα πιο κρύα ή σημερινή ημέρα πάρα τον ήλιο ότι έπρεπε για βόλτες

4.8 η ελάχιστη στο μπαλκόνι κάνα 3αρι στην αυλή κ όλα άσπρα το πρωί στα ανοιχτά σημεία λιβάδια κλπ

12.3 η μέγιστη μόλις με ελαφρύ βοριςδακι που έκανε την ατμοσφαιρα πεντακάθαρη....Ζήρεια Κουραμπιές άπτο μπαλκονι στο βάθος του ορίζοντα

6.5 ήδη κ πάμε για ένα χιονοβολο κ ψυχρό 2018! Καλή χρονιά σε όλους !!!
                  ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                    Απο Βεσινι είναι η μάνα μου.... Ισχύει αυτό το +2+3....Εκτιμώ σε ισχυρές αναστροφες πως έχει και πιο χαμηλά στο Πάος ιδίως προς τον κάμπο.... Τι όμορφα που είναι εκεί πάνω...
                    Ήταν κάνεις εκεί την προηγούμενη εβδομάδα να μας πει πόσο χιόνι έβαλε?
                    Ήμουν εγώ και έκανα απόπειρα να ανέβω.

Δεν μπόρεσα να ανέβω επάνω τέρμα παρά την 4κινηση τα χιονολαστιχα και τα λοιπά, διότι κοιλιασα απο το πολύ χιόνι και δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ανηφόρα .

Από τα χαμηλά στονπαος τουλάχιστον 35 ποντακια, και επάνω τουλάχιστον 60-70 από αναφορές των δύο πλέον μονιμων κατοικων. Σίγουρα έριξε περισσότερο και από τα φαινόμενα της Αριάδνης (τότε ανεβοκατέβαινα άνετα έστω και σκάβοντας στο χιόνι)

Το Πάος πάντα λόγω κάμπου και υγρασίας υποφέρει από τον παγετό εξού και οι χαμηλές θερμοκρασίες .

Comment

• Originally posted by avgerinos View Post
                      Ήμουν εγώ και έκανα απόπειρα να ανέβω.

Δεν μπόρεσα να ανέβω επάνω τέρμα παρά την 4κινηση τα χιονολαστιχα και τα λοιπά, διότι κοιλιασα απο το πολύ χιόνι και δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ανηφόρα .

Από τα χαμηλά στονπαος τουλάχιστον 35 ποντακια, και επάνω τουλάχιστον 60-70 από αναφορές των δύο πλέον μονιμων κατοικων. Σίγουρα έριξε περισσότερο και από τα φαινόμενα της Αριάδνης (τότε ανεβοκατέβαινα άνετα έστω και σκάβοντας στο χιόνι)

Το Πάος πάντα λόγω κάμπου και υγρασίας υποφέρει από τον παγετό εξού και οι χαμηλές θερμοκρασίες .
                      Το κλίμα στο Πάος είναι φρικτό πραγματικά....
                      Εκ παραδρομής έγραψα η μάνα μου ότι είναι από το Βεσινι...
                      Απο το Δεχουνι ειναι

Comment

Working...
                      X