ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο εμενα ,και ευχομαι η επιστροφη μου και εστω και αργα να φερει τρελα χιονια απο εδω και περα.....Α ,και να ξερετε εφερα και την αρκουδιτσα μου μαζι ετοιμαστειτε!!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!ΥΓΕΙΑ!!!
Collapse
X
-
Μακάρι να σαι γουρλής Φανή..... Καλωσηρθες ξανα και Χρόνια ΠολλαOriginally posted by xatzigrivasF View PostΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο εμενα ,και ευχομαι η επιστροφη μου και εστω και αργα να φερει τρελα χιονια απο εδω και περα.....Α ,και να ξερετε εφερα και την αρκουδιτσα μου μαζι ετοιμαστειτε!!!!!
Comment
-
Καλημερα! Χρονια πολλα! Υγεια και τυχη σε ολους.. Πασχουγεννα ξανα και ο ηλιος ανηλεος. Αντε τα καταφεραμε παλι! Δεν πειραζει χαχα. Και του χρονου με υγειαAmber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
Comment
-
Originally posted by notios_polos View Postπεραστικα γιωργο και μιχαηλ...φυσικα και υγεια υγεια και υγεια..τα ποδαρακια μας τα χερακια μας τα ματακια μας και ολα τα ζωτικα μας οργανα ακμαια και ολο και κατι θα γινει..
Εσυ λιγο επιδιορθωση τον εγκεφαλο θες .Τα υπολοιπα παν καλα.
Χρονια πολλα . Να σκασουν οι οχτροι μας.
Comment
-
Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ όλα ! περαστικά σε όσους έχουν πρόβλημα υγείας αυτές τις μέρες ! και φυσικά έντονο καιρικό ενδιαφέρον να έχει η χώρα μας !Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/
Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
Comment
-
Χρονια πολλά σε όλους παιδια !Υγεία,τύχη και πνευματική πρόοδο εύχομαι!Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment

Comment