Announcement

Collapse
No announcement yet.

21/1/2006 Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pollodolly, περαστικά και από μένα και εύχομαι ξανα πάλι πίσω στις πίστες, χωρίς άλλους τραυματισμούς!
    Εκείνη την ημέρα ήμουν και εγώ πάνω, όντως για να κάνεις σκι ήταν μια οδύσσεια.
    Στα 27 € για τον Παρνασσό και τα Καλάβρυτα περιλαμβάνεται και η ασφάλεια του χιονοδρόμου....
    ’ζωτο

Comment

θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους...
      ακομα και στον στην Sativa...

Χρηστο τα παμε και στο τηλεφωνο καλο το ποστ μα παντα χωρις
      απαντησεις...

Και λεγω... εστω κα αν εκανα εγω λαθος(αντε να παρω και αυτη τη περιπτωση ετσι..)...γιατι ειχα αφεραιθει και μπλα μπλα μπλα...

1) ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ???/

2)ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...
      ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ???

3)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ?

4)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ???

5)ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21/1 ΕΨΑΧΝΑ ΤΟΝ κο ΤΣΑΠΛΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ...

ΤΕΛΟΣ ...ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΤΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟ( ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ) ΝΑ ΔΩΣΩ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜΑ??

Comment

Αγαπητή Ανθή και από εμένα ciber περαστικά και γρήγορη ανάρωση και επιστροφή στις πίστες.

Originally posted by pollodolly

Το Θεμα ομως ειναι.....οτι θελω Απαντησεις σε προηγουμενα ερωτηματα...Σε διαφορα γιατι????

Γιατι να μην Υπαρχει κουμπι ασφαλειας που να σταματαει το συνδετικο????
        ΚΑΙ αν ρωταω αν υπαρχει τετοιο κουμπι γιατι δεν το πατησε ο φυλακας???
        Το Θεμα ομως ειναι.....οτι θελω Απαντησεις σε προηγουμενα ερωτηματα...Σε διαφορα γιατι????

Φυσικά και ΕΠΡΕΠΕ / ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ κύριοι ανευθυνουπεύθυνοι να υπάρχει κουμπί ασφαλείας" γιατί αλλιώς ελείψει τέτοιων συστημάτων ασφαλείας ΔΕΝ θα έπρεπε να τους χορηγείται το ειδικό σήμα λειτουργείας. Βέβαια ούτε αυτό το έχουνε λάβει ακόμα, και από ότι φένεται θα το πάρουν τον Μάιο που θα τους είναι και πολύ χρήσημο.

Από την άλλη δυστηχώς ΔΕΝ πρόκειται να λάβεις απάντηση από τους εν λόγο κυρίους, ΔΕΝ πρόκειται να λάβουνε -μάλλον- κανένα μέτρο για αυτό που σου συνέβει και αν τελικά αποφασίσεις να κινηθείς δικαστικά εναντίον τους (καλά θα κάνεις, γνώμη μου) θα μπλέξεις σε ένα ανελέιτο, χρονοβόρο, ψυχοφθόρο, και πάνω απ'όλα αντιοικονομικό αγώνα, πιθανότατα χωρίς αποτέλεσμα γιατί μπλέκεις και με τον μεγάλο κύριο ΚΡΑΤΟΣ και εάν δεν έχεις άκρες.......δεν θα βγάλεις δυστηχώς άκρη.Όλα αυτά σου τα λέω εκ πείρας διότι εδώ και 7 χρόνια είμα στα δικαστήρια (Για άλλο λόγο βέβαια), θα μου πεις "με τι κίνητρο το παλεύεις ακόμα?". Είναι πλέων καθαρά πίσμα, να δω που θα καταλήξει και τι θα ακούσουν τα έρημα τα αυτάκια μου.

Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά:

Είμαστε στη μέση περίπου της σεζόν, αν και εφόσων τα διαβάζουν όλα αυτά που λέμε / γράφουμε οι εν λόγο κύριοι θα έπρεπε να έχουν κάνει κάτι ή τουλάχιστον να έχουνε δίξει ένα δίγμα θέλησης. Τους τα έχουμε "σούρει" από την αρχή της σεζόν ουκ ολίγες φορές και ποιο το αποτέλεσμα?........μας γράφουνε στα παλαιότερα των υποδημάτων τους για να μην πω τίποτα άλλο. Παρόλα αυτά βλέπω κάτι Topics με θέμα "Θεε μου τι κόσμος", "πανικός το ΣΚ", "Έλεος" και δεν ξέρω και εγώ τι? Δηλαδή πάλι όλοι στον Παρνασό πάτε βγάζοντας αυτούς που λέγανε από την αρχή " άστους να λένε, έτσι και αλλιώς όλοι εδώ θα έρθουνε πάλι" να έχουνε δίκιο γιατί αυτό ακριβώς γίνεται.

Αφού λοιπόν βλέπετε οτί όλα τα άλλα, όλες οι κινήσεις σας δεν "πιάνουν" γιατί δεν δοκιμάζεται λίγο και με την αποχή, όπως και εγώ και άλλοι από εδώ μέσα, μήπως -αν και αμφιβάλω- βάλουνε λίγο μυαλό.

Φιλικά

Χρήστος

P.S. Αν κάποιος από τους εν λόγο κυρίους έχει αντίρηση, είμαι στην διάθεσή του για διάλογο ή και οτιδήποτε άλλο.Τα στοιχεία μου διαθέσιμα.
        "

Comment

TOYOYOYOYOYOYT ΤΟΥΤ
          TOYOYOYOYOYOYT ΤΟΥΤ
          TOYOYOYOYOYOYT ΤΟΥΤ
          Καλημέρα Σας έχετε καλέσει την υπηρεσία πελατών χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού. Αυτή την στιγμή όλοι μας οι γραμμές μας είναι απασχολημένες. Οι συνάδελφοι στις γραμμές 1-3 πίνουν καφέ. Οι συνάδελφοι στις γραμμές 4-6 ζεσταίνουν τα χέρια τους στην φουφού. Ο συνάδελφος στην γραμμή 7 είναι σε άδεια, μέχρι την λήξη της χειμερινής περιόδου.

Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
          TOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYOYT

Αφού έτσι το θές και με "παρακαλείς"

Comment

Τις καλές ημέρες,που λειτουργεί το τηλέφωνο.....καλό Χρίστο,καλό "
            Beati Paoli.........

Comment

pollodolly,
              PERASTIKA KAI APO EMENA,KAI GRHGORH EPISTROFH STIS
              PISTES.
              GIA TO GONATO MHN ANISIXEIS KATHOLOY. EXO KANEI
              2 ENXIRISEIS STOYS XIASTOYS KAI 2 STON MINISKO,
              ME ENOXLOYN PANTOY EKTOS APO TO SKI.
              TORA GIA TO KOYMPI ASFALEIAS ONTOS DEN YPARXREI
              OYTE STH MESH OYTE STO TELOS TOY SINDETIKOY.
              TO GNORIZO APO PERSI POY PARALIGO NA GIRISO KREMASMENOS
              PISO STA KELLARIA,OTAN ENA LOYRAKI APO TON SAKO MOY
              MAGKOTHIKE STO KAREKLAKI. EYTIXOS KOPIKE AFOY ME ESYRE
              30 METRA.APANTIMATA DEN THA EXEIS GIA OLOYS
              TOYS LOGOYS POY EXOYME ANAFEREI APO THN ARXH THS SEZON.
              KAI TO XEIROTERO EINAI OTI EIMASTE ANAGASMENOI NA XANAPAME KAI NA XANAPERNAME TA IDIA KATHE XRONO.
              KAI PALI PERISTIKA

FILIKA
              YIANNIS

Comment

Φιλτατε tannis
                σε ευχαριστω για τα περαστικα..
                Δεν ανυσυχω για το γονατο..εγχειρισουλα ρουτινας ειναι..Εξαλλου το ιδιο γονατο το χω τρακαρει και ήταν πολυ χειροτερο σε θεα και σε επαναφορα ....

Απλα θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα φτιαχουν ολοι και δε θα χρειαζεται να εχουμε ασχημες θυμησες σα τη δικη σου τη δικη μου και καποιες αλλες που ακουσα...αλλα θα θυμομαστε τι καλα που θα περναμε....και με ασφαλεια......

Φιλικα
                Ανθή

Comment

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2004(ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΕΠΙ ΣΤΟΥΜΠΟΥ)ΕΙΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΙΦΤ 7(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΚΙΝ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ)ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΦΡΑΚΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΥΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΩ ΠΗΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΛΙΦΤΙΕΡΗ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΥΛΩΝΑ(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΣΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ(ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΣΚΙ ΤΣΟΥΛΑΓΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΣΠΡΩΧΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ)
                  ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΜΕΣΟ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥ(ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΦΤΕΡΟΛΑΚΑ)
                  ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΝΑΙ ΤΟ 7 ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ
                  ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
                  http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
                  ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

Working...
                  X