5ποντο στην Οινόη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....
Collapse
X
-
Κωστα την ωρα που μιλαγες με θοδωρη εγω μιλαγα με κασπερ..Εκλαψα...Με πηρε ο κασπερ μεσω βαιμπερ..Βουτιες στο χιονι...Θαβοτανε μεσα..😀Περα απο την πλακα σε καποια σημεια οπως εβλεπα μεσω της βιντεοκλησης το χιονι ξεπερνουσε και το μισο μετρο...Απιστευτη ποσοτητα και εκει με βαση παντα το τι περιμεναμε..
Comment
-
και εμενα με πήρε ο μπαγασας. Κανει κολοτουμπες στο χιόνι......ΥΓ παμε Βελιγράδι?Originally posted by sakis13 View PostΚωστα την ωρα που μιλαγες με θοδωρη εγω μιλαγα με κασπερ..Εκλαψα...Με πηρε ο κασπερ μεσω βαιμπερ..Βουτιες στο χιονι...Θαβοτανε μεσα..Περα απο την πλακα σε καποια σημεια οπως εβλεπα μεσω της βιντεοκλησης το χιονι ξεπερνουσε και το μισο μετρο...Απιστευτη ποσοτητα και εκει με βαση παντα το τι περιμεναμε..2002!
Comment
-
Με 5 βαθμούς και αέρα το χιόνι λιώνει με γοργούς ρυθμούς.Δεν το βλέπω να κάνει τίποτα το βραδυ αλλά δεν πειράζει,παράπονο δεν έχουμε. Πάντως πάρα ανέβηκε η θερμοκρασία από ότι βλέπω στους σταθμούςΑέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment

Comment