Μππα τιποτα εχει λιγοστο υετο κ πιστευω οτινθα βρεξει μετα τ βραδυ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....
Collapse
X
-
Εχω πετυχει στο Λιβαδι δυο μετρα..δεν τα ειδα να πεφτουν τα βρηκα ειχαμε νοικιασει σπιτι σεζον πριν εικοσι χρονιΑ!Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post50 με 60 ποντοι πλεον...απλα ειναι σαν ψεμα...καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Σε κρυες και υετοφορες χρονιες μπορει να συσσωρευσει χιονι απο διαφορετικες κακοκαιριες....σε λιγοτερο απο ενα 24ωρο τετοιο χιονι δεν εχω ακουσει να εχει κανει....οι ντοπιοι με τους οποιους γνωριζομαι θα σου πουν οτι τα καλα χιονια στο λιβαδι ειναι μεχρι μισο μετρο...εδω αν συνεχισει παει για ενα μετρο σε λιγοτετο απο 2 24ωρα...και φυσικα υπερβαλεις με τα δυο μετρα...κατι διαφορετικο εγραφες τις προαλλες...Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΕχω πετυχει στο Λιβαδι δυο μετρα..δεν τα ειδα να πεφτουν τα βρηκα ειχαμε νοικιασει σπιτι σεζον πριν εικοσι χρονιΑ!ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Έκανα την τρελή και ανέβηκα Αγιο Μερκούριο από Βαρυμπόμπη. Ως τις ταβέρνες στον Αγιο Μερκούριο μια χαρά δρόμος αν όμως κανείς κάνει και συνεχίσει την Αγίου Μερκουρίου προς Μαλακάσα (δηλαδή να μη στρίψει δεξια στις ταβέρνες προς Ιπποκράτειο) την έκανε λαχείο. ’λλος Θεός. Εντονότατη χιονόπτωση με Τ 0 και 5-7 πόντους στον ακαθάριστο δρόμο. Εγώ με λάστιχα καλά τα χρειάστηκα στη μεση και γύρισα. Τρομερή διαφορα στο 1 χλμ πραγματικά.
Comment

Comment