3.2 στη Χαλκίδα δίπλα στο κύμα και ασταμάτητη βροχα...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....
Collapse
X
-
συγνωμη αλλα πραγματικα δεν εχω παρει χαμπαρι τελικα.
δεν ξερω λοιπον αν ειχαμε καμια αναφορα απο Ηπειρο αλλα θεωρουσα προσωπικα δεδομενο οτι δεν εχει κανει τιποτα πανω και δεν ψαχτηκα.
παρολα αυτα μιλωντας πριν λιγο με τους γονεις μου εριχνε απο νωρις το μεσημερι καργα χιονι ακομα και στην πολη χωρις να πιανει, ενω στο χωριο και στα τριγυρω εχει βαλει κατα τοπους απο 2-5 εκ. το οποιο και διατηρειται αναλοιωτο απο τις 5 μμ και μετα που εκοψε.<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Ναι Γιώργο ειδικά ένα διάστημα εκεί κατά τις 11 το πρωί έκανε ένα δυνατό ξεσπασματάκι και έστρωσε μια γανούδα στις εύκολες επιφάνειεςOriginally posted by Παπλαμουδας View Postσυγνωμη αλλα πραγματικα δεν εχω παρει χαμπαρι τελικα.
δεν ξερω λοιπον αν ειχαμε καμια αναφορα απο Ηπειρο αλλα θεωρουσα προσωπικα δεδομενο οτι δεν εχει κανει τιποτα πανω και δεν ψαχτηκα.
παρολα αυτα μιλωντας πριν λιγο με τους γονεις μου εριχνε απο νωρις το μεσημερι καργα χιονι ακομα και στην πολη χωρις να πιανει, ενω στο χωριο και στα τριγυρω εχει βαλει κατα τοπους απο 2-5 εκ. το οποιο και διατηρειται αναλοιωτο απο τις 5 μμ και μετα που εκοψε.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Έτσι είναι , κ Αβδελλα έριξε 2-3 δάκτυλα με -5 κατα τις 11:40 που ειδα φωτό απο κάμερα ενός πατριώτη.. αλλα άρα τα νούμερα ειδικα για εκει είναι ..Originally posted by Παπλαμουδας View Postσυγνωμη αλλα πραγματικα δεν εχω παρει χαμπαρι τελικα.
παρολα αυτα μιλωντας πριν λιγο με τους γονεις μου εριχνε απο νωρις το μεσημερι καργα χιονι ακομα και στην πολη χωρις να πιανει, ενω στο χωριο και στα τριγυρω εχει βαλει κατα τοπους απο 2-5 εκ. το οποιο και διατηρειται αναλοιωτο απο τις 5 μμ και μετα που εκοψε.carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Χιόνισε καθόλου σήμερα στη Χαλκίδα?Originally posted by dsak72 View Post3.2 στη Χαλκίδα δίπλα στο κύμα και ασταμάτητη βροχα...ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment

Comment