Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πατσαβουρες πραγματικα Λαμια
    θέλω τα χιόνια, εκείνα τα παλιά

Comment

• Originally posted by swter View Post
      Τι χιόνι βάζει η Λαμία ρε παιδιά ... Βάλε τι βάζει απο Ύπατη κ πάνω , Καστανιά Παυλιανη κ λοιπές δυνάμεις
      http://katafygio-oiti.gr/images/camera/cam.jpg παρομοια φαση και η καστανια!Πρεπει να μπει και μια καμερα στα χωρια της υπατης

Comment

• Comment

• Originally posted by teo_73 View Post
          [ATTACH=CONFIG]17255[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17256[/ATTACH]

αυτα ηταν στο 0-0 ρε Θοδωρη.

παντως ριχνει παππαδες. ο ουρανος, οχι η Λαμια.
          <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Originally posted by spirosm View Post
            Στην Ιπποκράτειο τα πράγματα είναι οριακά όσο αφορά τις θερμοκρασίες και για αυτό βλέπετε διαφορές στις χιονοστρώσεις. Στα ψηλά (πάνω από 600μ περίπου) το χιόνι είναι στρωμένο παντού (και στο δρόμο). Κάτω όμως από αυτό το όριο, λόγω 0,2-0,3 διαφοράς στην θερμοκρασία (είπαμε είμαστε οριακά για στρώσιμο σήμερα) το χιόνι δεν επιβιώνει τόσο εύκολα. Η κάμερα του σταθμού του ΕΑΑ είναι στ 570μ περίπου και λόγω χαμηλής ανάλυσης δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που βλέπεις με το μάτι. 'Αρα στις οριακές χιονοστρώσεις δεν δείχνει σχεδόν τίποτά. Βάζω από φώτο από το δρόμο στα 600μ στην εκκλησία της Αγ. Τριάδας και από το σημείο της κάμερας την ίδια ώρα για να δείτε την διαφορά μέσα σε 30-40 μέτρα μονο. Τ'ωρα χιονίζει μέν αλλά ασθενώς...[ATTACH=CONFIG]17253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17254[/ATTACH]
            Πάω να βάλω χιονοκουβέρτα για παν ενδεχόμενο....
            Thanx Σπύρο γιατί είχα άπιστους και είμαι με κινητό!!
            NEA WEATHER CAM ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ :

http://forecastweather.gr/index.php/site/camera/ippokrateios-politeia

Η λιμνη μας τον χειμωνα. https://www.facebook.com/IppokratiosPolitia

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
              http://katafygio-oiti.gr/images/camera/cam.jpg παρομοια φαση και η καστανια!Πρεπει να μπει και μια καμερα στα χωρια της υπατης
              Ασυζητητί .... θυμαμαι το χειμώνα του 2002 νομίζω που την πέρασα όλο Φθιωτιδα κ ειχε βάλει πετσες η Λαμία , 40+ ύπατη κ Αντε γεια Καστανιά που τοτε Ζοσέ μονο ενα ζευγάρι ηλικιωμένων ... μαγική χρονια με άφθονα χιόνια . Φοβερή η ορεινή Φθιωτιδα ...
              carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Να δω τι αλλο θα σκεφτουνε, για να μας αναγκασουν, να βλεπουμε Παναθηναικο....

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                  Fenomeno ja xionizei kamena voyrka sto kume me ayta ta dedomena
                  Όταν η φύση μας βάζει τα γυαλιά,το ονομάζουμε...φαινόμενο Γιάννη,έτσι είναι.
                  11/01/2017

Comment

• Originally posted by swter View Post
                    Ασυζητητί .... θυμαμαι το χειμώνα του 2002 νομίζω που την πέρασα όλο Φθιωτιδα κ ειχε βάλει πετσες η Λαμία , 40+ ύπατη κ Αντε γεια Καστανιά που τοτε Ζοσέ μονο ενα ζευγάρι ηλικιωμένων ... μαγική χρονια με άφθονα χιόνια . Φοβερή η ορεινή Φθιωτιδα ...
                    εχουν ενα καλο οτι βαζουν με ολους του καιρους.

Comment

• Bρε παπλαμουδενιε μου τι περιμενες??Οι γιδοβοσκοι της λαμιας ασελγουν πανω στο πτωμα που λεγεται παναθηναικος..Πανω απο τις μισες ομαδες της βρωμολιγκ ζουν απο την πρεζα του χοντρου....Συγνωμη για το οff topic

Comment

• Εγω τα παραταω...1.3 στον βολο και τιποτα ακομα
                        2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Originally posted by ANTONIS 64 View Post
                          Να δω τι αλλο θα σκεφτουνε, για να μας αναγκασουν, να βλεπουμε Παναθηναικο....
                          Χαχαχα και στον ύπνο σου θα τον βλέπεις!!
                          2002!

Comment

• Originally posted by sakis13 View Post
                            Bρε παπλαμουδενιε μου τι περιμενες??Οι γιδοβοσκοι της λαμιας ασελγουν πανω στο πτωμα που λεγεται παναθηναικος..Πανω απο τις μισες ομαδες της βρωμολιγκ ζουν απο την πρεζα του χοντρου....Συγνωμη για το οff topic
                            βιαζεσαι.......?
                            2002!

Comment

• Αύλαααα στη Λαμία!!
                              2008......Νίκος

Comment

• Έφυγα από τη δουλειά στη Ριτσωνα περίπου στις 16:30 και χιόνισε κανονικότατα, το αυτοκίνητο είχε ασπρίσει, και έφτασα Χαλκιδα οπου βρέχει πολύ με την θερμοκρασία στους3.9 στο θερμόμετρο μου. Απίστευτος καιρός.
                                ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                                ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

Working...
                                X