Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• απριζουν σιγα σιγα και οι ακρες των δρομων στα ψηλα της λαμιας!πολυ καλη χιονοπτωση

Comment

• Βρόχουλα Ζωγράφου με 6 βαθμούς και αίσθηση 3

Comment

• καλημέρα. Γιάννενα δυστυχώς νιφάδα τσακιστή και άρχισε να χιονίζει λάρισα. Βαρέθηκα την ζωή μου.
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Καλημέρα, έφυγα από το σπίτι μου στη Χαλκίδα με βροχή και 4,7 στο θερμόμετρό μου, λογικά πάνω από τα 500 στην Εύβοια πρέπει να βάζει καλό χιόνι.
          ΔΗΜΗΤΡΗΣ
          ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Καλημερα...κοντευει τα 15 εκατοστα η χιονοστρωση στο Λιβαδι,με μετρια προς δυνατη χιονοπτωση και μικρες σχετικα νιφαδες!Τ στους -3 σχεδον...ειναι μαγεια το γμνο...
            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by dsak72 View Post
              Καλημέρα, έφυγα από το σπίτι μου στη Χαλκίδα με βροχή και 4,7 στο θερμόμετρό μου, λογικά πάνω από τα 500 στην Εύβοια πρέπει να βάζει καλό χιόνι.
              3.4c εχει η Στενή... το κρύο ειναι στην Στερεά!
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• χαμος τωρα,πυκνο και χοντρες νιφαδες στρωνει παντου(λαμια).Φευγω για πεζοπορια τα λεμε μετα!

Comment

• Καλημερα.
                  Βλεπω τις αναφορες οτι χιονιζει Λαμια Καρδιτσα και Λαρισα.
                  Σηκωνομαι να δω τι κανει κι εδω. Παιδια ριχνει χιονονερο κι εδω στα 50 μετρα του Αλμυρου πραγματικα μεγαλη εκπληξη!!
                  Δεν ξερω θερμοκρασια αλλα ο καιρος ειναι κλειστος απο παντου καταλευκος ουρανος και οι χιονοκουρτινες ξεκιναν απο τα 150 περιπου μετρα στην Οθρυ..!

Comment

• Xιονομανα η Λαμια χαχααχ το στρωνει αμα λαχει με -3c στα 850
                    Μονο χιονι.
                    Καταργηση αλλων μορφων υετου ΤΩΡΑ!

Comment

• Δυνάμωσε η χιονόπτωση Καρδίτσα

Comment

• Καλημέρα . Τι ομορφιές διαβάζω πρωινιάτικα παιδιά...?
                        Εδω χιονίζει συνεχώς και 8 cm στρωμένο χιονι παντού. Με το μέτρο βγήκα πρωί πρωι...

Comment

• χιονιζει στο χορτιατη..απροσμενη εκπληξη...εγω περιμενα να ξυπνησω με αναστροφη ηλιο κ παγωνια κ βλεπω συμπαγεις συννεφια κ να χαζοχιονιζει στα βουνα.
                          tzelilis

Comment

• Originally posted by Dirfis View Post
                            3.4c εχει η Στενή... το κρύο ειναι στην Στερεά!
                            ναι το είδα δυστυχώς, λογικά πάνω απο τα 650-700 μετρα όμως η Δίρφυ θα χώνει καλά.
                            ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                            ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Originally posted by STRENGTHTAKIS View Post
                              Καλημέρα . Τι ομορφιές διαβάζω πρωινιάτικα παιδιά...?
                              Εδω χιονίζει συνεχώς και 8 cm στρωμένο χιονι παντού. Με το μέτρο βγήκα πρωί πρωι...
                              Τα καλά έρχονται σε λίγο Τάκη.... Βγάλε το φτυαρι

Comment

• παπλαμουδια τώρα στο ασπρονερι Φθιώτιδας πάνω στα χταπόδια λεμεεεεεεεεε
                                ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                                DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Working...
                                X