Θυμιος αν βαλεις και τα αυριανα παει για 70αρα η Αγοριανη....το βουνο θαβεται στην κυριολεξια
εγω κυριακη θα ανεβω τελικα κ θα τα βρω ολα ετοιμα. παρα την ανοδο πιστευω το χιονι στο χωριο θα μινει πολλες μερες.. αν δεν βρεξει δλδ δεν μασαμε.
ελπιζω απο εβδομαδα να εχω και την καμερα στα χερια μου εντος του χωριου με περιπου τετοια εικονα
Παιδια αφου δεν χιονιζει στα πεδινα ανεβηκα πανω στο Λαμπιρι Αιτωλακαρνανιας και επιασα το πρωτο χιονι του χειμωνα..πανεμορφο και αγριο τοπιο για οσους ξερουν ειδικα ο Κωστας που το διαφημιζει καθε χρονο.
Χιονι απλα ο βασιλιας του καιρου.....
Για οσους ανεβουν προς τα πανω τα χιονια ξεκινανε λιγο πριν το χωριο απο τα 800μ περιπου υπολογιζω...το χωριο ειναι κατασπρο και τωρα εχουμε ενταση οποτε πρεπει να ριχνει πολυ καλο πραγμα.
Πρεπει το πρωι να εριξε και πολυ χαμηλοτερα σε υψομετρο αλλα η γραμμη των 0 στα 850 τραβιεται πιο εσωτερικα (απο την πλευρα του Ιονιου) στην ενδοχωρα της Ελλαδας και ειδικα οσο περναει η ωρα
Θα ανεβασω φωτογραφιες το βραδακι δεν προλαβαινω τωρα
Το χάρηκα δεόντως το χιόνι, το καλό ήταν μόλις μισή ώρα και μετά σταμάτησε με κάτι μόνο αερομεταφερόμενες. Βέβαια αν και ξανάρχισε τώρα, η δορυφορική δεν δείχνει αρκετά ψωμιά. δεν πειράζει όμως, ήταν απρόσμενο στα μοντέλα, και εκεί που έλεγα ότι όντως δεν θα χιονίσει έριξε για λίγο ένα χαμό, έκανε ένα στρωσίδι στα εύκολα, και το χάρηκα.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Πραγματικος χιονο-οργασμος ... να εχεις 15-20 cm στρωμενα (ισως και παραπανω) με τετοια στουπα ειναι πραγματικη ονειρωξη. Δεν θελω να φανταστω τι εικονα θα εχει η περιοχη την Κυριακη το βραδυ...
Η πυκνή χιονόπτωση συνεχίζεται στην πόλη της Καρδίτσας...7 μιση ώρες συνεχόμενες χιονιού
.Εκεί που δεν υπήρχε πολύ υετός,θερμοκρασία κατάλληλη γιά χιόνι...
Η φύση όμως είχε άλλη γνώμη.
Πραγματικος χιονο-οργασμος ... να εχεις 15-20 cm στρωμενα (ισως και παραπανω) με τετοια στουπα ειναι πραγματικη ονειρωξη. Δεν θελω να φανταστω τι εικονα θα εχει η περιοχη την Κυριακη το βραδυ...
Βγαζω κι αλλες...φτανει τα 25 σε σημεια...χιονιζει απιστευτα εντονα
Comment