Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καρδίτσα κέντρο πριν από λίγο

Comment

• Originally posted by koystado View Post
      Καρδίτσα κέντρο πριν από λίγο
      πανεμορφα φιλε,τι θερμοκρασιες εχετε τωρα?

Comment

• σε συνεχη πτωση η θερμοκρασια.. -1.3 πλεον.
        σοβαρευει το πραμα! πριν λιγο απο φεις

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
        ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
        :weather_17:

Comment

• Πολυ πυκνο κατα διαστηματα αλλα ψιλο στο υψος του πολις ταγαραδες θερμης
          ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

• Χιονίζει για τα καλά με πυκνες και σχετικά χοντρες νιφάδες εδώ και ωρες στη Λάρισα, αλλα με θερμοκρασίες από 1 έως 1,3 βαθμούς μόνο πετσες πανω σε αυτοκινητα. ’ξιζε η χιονοβόλτα μεσα στην πόλη. Αργότερα θα προσπαθησω να ανεβάσω και βιντεο.

Comment

• Τελευταία μιάμιση ωρα ρίχνει τα αντερα του..... ύψος χιονοστρωση τώρα στο δρόμο 18εκ.

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                πανεμορφα φιλε,τι θερμοκρασιες εχετε τωρα?
                Υπάρχει σταθμός 5-6 χιλιόμετρα βόρεια της Καρδίτσας από το Ε.Ε.Α. http://penteli.meteo.gr/stations/karditsa/

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                John Steinbeck

Comment

• υπερβορεια αττικη γινετε τιποτα;

Comment

• βαραει καλα!!
                    tzelilis

Comment

• Originally posted by LarissaSnow View Post
                      Χιονίζει για τα καλά με πυκνες και σχετικά χοντρες νιφάδες εδώ και ωρες στη Λάρισα, αλλα με θερμοκρασίες από 1 έως 1,3 βαθμούς μόνο πετσες πανω σε αυτοκινητα. ’ξιζε η χιονοβόλτα μεσα στην πόλη. Αργότερα θα προσπαθησω να ανεβάσω και βιντεο.
                      Και στον Τύρναβο Γιώργο υπάρχει πέτσα σε αμάξια, χόρτα και ορισμένα κεραμίδια. Εγώ που είμαι Βόλο συννεφιά με 3oC και πολύ δυνατός ΒΔ άνεμος

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                      John Steinbeck

Comment

• τωρα αναμενουμε Εφαρα και κλειδωσαμε για φετο(ς).
                        τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• εξω απο το χωριο στα τελευταια σπιτια το πρωτο ασπρισμα
                          tzelilis

Comment

• Originally posted by Giannisg89 View Post
                            υπερβορεια αττικη γινετε τιποτα;
                            Τίποτα. Θρακομακεδόνες 5,5 χωρις φαινόμενα, αλλά ευτυχώς με εντελώς κλειστό καιρό.
                            Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by MeteoTirnavos View Post
                              Και στον Τύρναβο Γιώργο υπάρχει πέτσα σε αμάξια, χόρτα και ορισμένα κεραμίδια. Εγώ που είμαι Βόλο συννεφιά με 3oC και πολύ δυνατός ΒΔ άνεμος
                              Από ότι βλέπω από τις καμερες μεσα στις πολεις σε Καρδίτσα και Τρικαλα παίζει να εχουμε και περισσότερο χιονουετό τελικά στη Λαρισα, το οποίο ομως δεν αποτυπώνεται στην επιφανεια λογω θερμοκρασιών. Πιθανως ο περισσοτερος χιονουετός, εαν τελικα ισχυει αυτό, να οφειλεται στο νοτιοανατολικο - ανατολικο στριμ στα 850 hpa

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                                Ετοιμο και στην καβαλα...βαρια συννεφια και 1 βαθμος στα λιγο ψηλα περιοχη νοσοκομειου
                                Τετοια λεγε μου σε λιγη ωρα αφηνω κιλκις και φευγω Καβαλα για Χριστουγεννα. Ας το δω λιγο εκει τουλαχιστον.

Comment

Working...
                                X