Originally posted by tendcol
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Collapse
X
-
Περίμενα ότι θα έβγαζε καμία χιοκουρτινα ο Παρνασσός σήμερα τέτοια ώρα αφού με ΝΔ το έχει για πλάκα (έτσι για να χαζέψουμε λίγο και για την όλη αίσθηση) αλλά αδυνατεί και να συννεφιασει σε αυτή την χώρα φέτος οποτε πολλα ζηταω .Πάλι ένα σύννεφο θα περάσει για κανενα 2ωρο και μετά νεκρά για μια εβδομάδα.Εαν έχει κάποιος στοιχεία για την ηλιοφάνεια στην Ανατολική στερεά θα ήθελα να τα δω . Πρέπει να πάμε για ρεκόρ . Το λέγανε ότι το μέλλον είναι στα φωτοβολταϊκά αλλά δεν τους πίστεψα...Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
δεν ξέρω αν τρολάρεις πάντως 13 βαθμοί είναι πολύ χαμηλά για μέσα στο σπίτιOriginally posted by tendcol View Postκαλημερα. 13.6 τωρα εγω καλοριφερ δεν εχω απο τον χειμωνα 11-12. μια σομπα πελετ εχω για 81 τετρ.σπιτι. και δεν την εχω αναψει ακομα με εσωτερικη 18 σαλονι και 17 τα δωματια. η μανα μου αγ.τριαδα παιανιας 310μ υψ. 79χρονων δεν εχει αναψει καλοριφερ με εσωτερικες 13-14 βαθμους μεσα στο σπιτι(μονοκατοικια).. με αυτες τις θερμοκρασιες κανεις τον καλυτερο υπνο!!
Comment
-
Κάποια νέφη στην Λάρισα όπου επέστρεψα για ΣΚ. Ντύσανε υπέροχα το πάρκο αλκαζάρ, πήγα για επισκευή το παλιό μου ποδήλατο για να μπορέσω να πάω σήμερα το βράδυ μια βόλτα προς τα εκεί και να πάρω φωτογραφίες, πριν βρέξει.
Να δούμε τι θα κάνει στα Γιάννενα τελικά, αύριο νωρίς το πρωί η πιθανότερη ώρα χιονόπτωσης.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Το πάρκο των ευχών άνοιξε χθες Μιχαήλ, πρέπει να είναι φοβερό από λίγες εικόνες που έχω δει! Αν πας σήμερα το βράδυ πήγαινε στην λίμνη, είχαν πει ότι θα την παγώσουν για να κάνουν παγοδρόμιο.Originally posted by [weathermaniac] View PostΚάποια νέφη στην Λάρισα όπου επέστρεψα για ΣΚ. Ντύσανε υπέροχα το πάρκο αλκαζάρ, πήγα για επισκευή το παλιό μου ποδήλατο για να μπορέσω να πάω σήμερα το βράδυ μια βόλτα προς τα εκεί και να πάρω φωτογραφίες, πριν βρέξει.
Να δούμε τι θα κάνει στα Γιάννενα τελικά, αύριο νωρίς το πρωί η πιθανότερη ώρα χιονόπτωσης.
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Μόλις πήρα το ποδήλατο από το ποδηλατάδικο έτοιμο για βόλτα! Που να χιονίσει δηλαδή, γυρίζω Λάρισα σε χρόνο dt με χιόνι, τέρμα στολισμένο το αγαπημένο πάρκο πραγματικά είναι όνειρο, σαν να βλέπεις εικόνες από την Αμερική είναι Θάνο, κλαδί για κλαδί δεν έχει μείνει αστόλιστο!Originally posted by MeteoTirnavos View PostΤο πάρκο των ευχών άνοιξε χθες Μιχαήλ, πρέπει να είναι φοβερό από λίγες εικόνες που έχω δει! Αν πας σήμερα το βράδυ πήγαινε στην λίμνη, είχαν πει ότι θα την παγώσουν για να κάνουν παγοδρόμιο.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Καλησπερα σε ολη την παρέα ... Εναλλαγές βαριάς συννεφιας και ηλίου μεχρι τώρα εδω με μπόρα δυο φορές .... και χιονοκουρτινες μεχρι τα 1500μ. Το χιονάκι που είχε ρίξει απο την Τρίτη βραδυ μεχρι και σημερα πρωί ηταν σχεδόν ανέπαφο... στα ανήλικα σημεία.... θρμοκρασια τώρα 6 βαθμοί... Αναμένοντας την έκπληξη...
Comment
-
Υπέροχη ηλιόλουστη μερα εδω θυμίζει Οκτώβρη.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment

Comment