Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ακριβως απεναντι απο το σπιτι που βλεπεις ειναι το δικο μου απο τοτε εχει να κανει χιονι σωστο ,για την περιοχη,παπλαμουδενιο,να εισαι καλα

Comment

• Αυτη ειναι η εκκλησία μας,χρονολογείται απο το 1762

Comment

• ....και μολις άρχισε να ψιχαλιζει

Comment

• Originally posted by ΠΩΓΩΝΙ View Post
          Ακριβως απεναντι απο το σπιτι που βλεπεις ειναι το δικο μου απο τοτε εχει να κανει χιονι σωστο ,για την περιοχη,παπλαμουδενιο,να εισαι καλα
          Τέλεια...εχω ανεβει αρκετες φορες στα μερη σου,έμενα Γεροπλατανο...εχω και καταγωγη απο Ηπειρο απο παππου και γενικα την λατρευω την περιοχη...δωσε μου τσιπουρο και πωγωνισιο μοιρολοι και ασε με να ταξιδευω...να σαι καλα φίλε μου και περηφανος για τον τοπο σου που προφανως εισαι!!!!!
          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Να εισαι καλα και εσυ φιλε μου και βεβαίως να ειμαστε περήφανοι για τον τοπο μας και την καταγωγη μας και οποτε ξαναερθεις απο τα μερη μας,και οποιος αλλος φιλος,ας ερθει απο το Δελβινάκι για να τον κερασουμε τσίπουρο παραγωγης μας και σιγουρα θα ακουσπυμε και τα κλαρινα μας α και προβατινα ντοπια ε

Comment

• Φιλε περυσι δεν χιονισε καλα εκει??
              Γιατι γιαννενα εβαλε 40ποντο γεματο

Comment

• Ας ελπίσουμε να ξαναδούμε 17.5αρι μετά απο καιρό. ..

Βρόχουλα το πρωί στην Αττική ένα περάσματα κι μετά ήλιος κ ξανά ανεβασμένες τ ευτυχώς άπτο απόγευμα γύρισε δυτικός κ τώρα ήδη 12.6 με αίσθηση χαμηλότερα κ διαύγεια καλή. ..
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Στα Γιάννενα εβαλε τοσο γιατι εδωσε η λιμνη οπως το κρατησε και περισσότερο λογω ομιχλης,απλα ειχαμε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες μεχρι και 15υπο εφτασε,εδω ειχαμε25ποντους

Comment

• Originally posted by Georgilio View Post
                    Φιλε περυσι δεν χιονισε καλα εκει??
                    Γιατι γιαννενα εβαλε 40ποντο γεματο
                    30ποντο γεμάτο georgilio

πάντως ψιλοφυσάει και χαλάει η αναστροφή
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• 7-10 χιλιοστά δίνει Ευρωπαίος για γιανενα. 15-20 για θεοδωριανα. Για να δούμε. Προσωπικά εμένα δεν μου πολύ γεμίζει το μάτι. Αλλά ακόμα νωρίς είναι. Ας έχουμε υπομονή.
                      ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• Originally posted by billipiros12 View Post
                        7-10 χιλιοστά δίνει Ευρωπαίος για γιανενα. 15-20 για θεοδωριανα. Για να δούμε. Προσωπικά εμένα δεν μου πολύ γεμίζει το μάτι. Αλλά ακόμα νωρίς είναι. Ας έχουμε υπομονή.
                        Δεν παίζει να πέσουν όλα αυτά, και αν πέσουν δεν νομίζω να είναι σε χιόνι εκτός αν πέσει σε καλές θερμοκρασίες από το πρωί.
                        Πάντως πέφτει πλέον η θερμοκρασία πολύ πιο αργά.
                        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• βροχη κατα διαστηματα απο χτες το βραδακι ειχαμε και μεσα στην νυχτα και κατα διαστηματα εως το μεσημερακι σημερα.θερμοκρασια 6-7c τις βραδυνες-πρωινες ωρες και μεγιστη 10.3c το μεσημερι με ηλιο ενω η χαμηλωτερη θα σημειωθει τωρα εως τα μεσανυχτα καθως ειμαστε στους 3.7c .ο χειμωνας αγνοειται παντως!!

Comment

• 4c θεοδωριανα 970μ
                            3c Κερασοβο 960μ
                            1,2c μετσοβο 1240μ
                            2,6c βοβουσα. 1024μ
                            3,4c πράμαντα 840μ
                            1,3c πλικατη 1200μ
                            6,7c Ιωάννινα. 475μ
                            ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• για την Αττικη γλιτωσαμε τα χειροτερα...ξερεται καλα......ειδαμε λοιπον αξιοπρεπη βροχοπτωση....μια χαρα ο Νοτιας δεν με χαλαει καθολου αρκει να φερνει βροχουλα......γενικα ο καιρος βοηθησε και ολο τον κοσμο στην Αθηνα να κανει τις βολτες και τα οποια ψωνια...λογω γιορτων.....ολοι λοιπον καιροφιλοι και μη καλ την βολεψαμε και αυτο το ΣΚ...για να δουμε τι μας επιφυλασει το επομενο που και οποσδηποτε αρκετοι σκεφτονται μικρες η μεγαλες αποδρασεις απο την Αθηνα.....

Comment

• μπηκε λιγο κρυο ηδη.. 5.8 με 5.6 πριν λιγο.. χωρις φενομενα τωρα αν κ δινει χιονι με 2.2 στην διασταυρωση στο σκαμνο..
                                AGORIANI-870m
                                Current Conditions as of 21:14 Sunday, December 17, 2017
                                Station Summary Current Today's Highs Today's Lows

Outside Temp
                                5.8 C 10.9 C 04:43 5.6 C 20:20
                                Outside Humidity 72% 87% 05:22 53% 18:14

απο το metar.. οι Παρνασσιοι σταθμοι..
                                Στερεά

Αράχωβα P.W.S. 950 μ 17/12/17 6.3c
                                Παρνασσός Πολύδροσο M.C. 392 10.1c

Σκαμνος στα 1210 2.2 και λεει χιονι????
                                http://www.skamnos.com/weather2/
                                Παρνασσός Σκαμνός
                                P.W.S. 1210 μ 2.2c

Παρνασσος Κελλαρια 1960μ -2.2c

απο αυριο το απογευμα η ουσιαστικη μπριζα... μονοψηφιες και σταδιακα γυρο απο το 0 και παρακατω και οσο παει!
                                ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                                ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                                :weather_17:

Comment

Working...
                                X