Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by notios_polos View Post
    οποιος προλαβει...χαχαχαχα...εχεις ανοιξει εσυ ποτε θεμα?
    Βασικα ναι...Δεκεμβριο του 2015
    913 σελιδες εφτασε :O Εριξα μια ματια τα ποστς...ολο επικα ραν ειχαμε τοτε και τρωγαμε φολες :P
    http://forum.snowreport.gr/showthrea...5-2015/page913
    Last edited by Χιονόλυτο; 26/12/2017, 01:07 AM.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Να δοκιμασω εγω μηπως? Μπα Αστο μωρε οχι ανοιξε και το γειτονακι μου ο Γκαρυ αλλα προκοπη δεν ειδαμε.

Comment

• Ο Φλεβαρης ειναι δικος μου!!!Ανοιξτε οτι θελετε τωρα....να δειτε προκοπη με τις κοπρογατες....χαχαχαχ
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• οποιος ανοιξε την αριαδνη να ξαναανοιξει,δεν ειμαστε για πειραματα ...χαχαχ

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
            οποιος ανοιξε την αριαδνη να ξαναανοιξει,δεν ειμαστε για πειραματα ...χαχαχ
            Βρειτε τον τωωωωρρρρααα....

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
              Ο Φλεβαρης ειναι δικος μου!!!Ανοιξτε οτι θελετε τωρα....να δειτε προκοπη με τις κοπρογατες....χαχαχαχ
              δεν ξερω ποιανου θα νε αλλα αν δεν δουμε κατι τον γεναρη θα πεσουμε ολοι με τα μουτρα στην τελευταια ελπιδα που θα ειναι ο φλεβαρης
              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

δεν ξερω ποιανου θα νε αλλα αν δεν δουμε κατι τον γεναρη θα πεσουμε ολοι με τα μουτρα στην τελευταια ελπιδα που θα ειναι ο φλεβαρης
                Δεν εχω ανοιξει ποτε αναλογο θεμα...ξεχαστε τοοοοοο!!!!
                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• θα το ανοιγα εγω τον ιανουαριο,αλλα αν δεν παει καλα ,εκτος το οτι θα αυτομπαναριστω επ αοριστου ,θα αρχισω και τα αντικαταθλιπτικα.
                  νομιζω ηταν ο pupatzo απο ν.ιωνια

Comment

Δεν το ανοιγεις εσυ??? Εχεις ξανα ανοιξει σχολιασμο χειμερινου μηνα?

Comment

• Εγώ είχα ανοίξει το Γενάρη 2014. Έπιασα τη γανούδα με το 0 στα 850

Comment

• Να ανοιξω εγω λετε και ο ΘΕΟΣ βοηθος?

Comment

• Ας πρυτανεύσει η λογικη: αν ανοίξουν οι Μαυρογαταίοι θέμα "Σχολιασμός Χαρτών Επικού Γενάρη (με διπλο αξελ και τριπλο διαφορικο) 2018" δε με χαλαει.
                          Τα εισητηρια του Κογκα Δρακου για Φλεβαρη θα ηθελα να μην πειραξουμε αν γινεται.
                          Last edited by BrainA; 26/12/2017, 01:26 AM.
                          ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                          DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by bouasss View Post
                            Να ανοιξω εγω λετε και ο ΘΕΟΣ βοηθος?
                            καντο!!!!!!να μας το φερνεις απο το κιλκις παγωμενο!!!!!Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Comment

• Originally posted by bouasss View Post
                              Δεν το ανοιγεις εσυ??? Εχεις ξανα ανοιξει σχολιασμο χειμερινου μηνα?
                              μπα εγω συνηθως ανοιγω καλοκαιρη ..ειναι μεγαλη ευθηνη ο χειμερινος μηνας...σαλονικιος ηταν παντως...η ο τασος η το παιδι απο ιωνια
                              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Το ανοιξα παιδια.

Comment

Working...
                                X