Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• μάχιμος δείχνει ο αζόρας στα μακροπρόθεσμα..

Comment

• ποιος ηταν εκεινος ο 3καταρατος χειμωνας (2012??) που δεν εκανε ουτε μια καταβαση ψυχους πανελλαδικα?!??
      τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Πολύ καλό είναι το ευρωπαϊκό το διήμερο Πέμπτη- Παρασκευή για Παρνασσό και Ελικωνα . Για Λιβαδειά φαίνεται χιονονερο στα χαμηλά και προς χιόνι στα πάνω σπίτια (270μ).
        Ασθενή χιονοπτωση τώρα πάνω από τα 300μ, Χαμηλά είναι το σ.δ στην πόλη -0.7c
        Μάρτης 87

Comment

• Originally posted by geod View Post
          ποιος ηταν εκεινος ο 3καταρατος χειμωνας (2012??) που δεν εκανε ουτε μια καταβαση ψυχους πανελλαδικα?!??
          Νομίζω ο χειμώνας Δεκ2013-Μαρ.2014

Comment

• Originally posted by diko View Post
            Νομίζω ο χειμώνας Δεκ2013-Μαρ.2014
            Και 2007
            2002!

Comment

• θενκς guys!! πωπωπω... . . . μαυροι χειμωνες!
              τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• nope. το 13-14 έκανε κάτι πράγματα με την σημαντικότερη χιονλόπτωση στης Θεσασαλονίκης στην μαύρη δεκαετία
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Δηλαδη, δεν υπαρχει μικρη περιπτωση να μετατοπιστει παλι ο αυλωνας πιο δυτικα?

Κλειδωσε?

Comment

• βέβαια μιλάμε για τραγικές εικόνες στην Ευρώπη από θέμα ψύχους, νόμιζες ότι είναι Απρίλιος
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Originally posted by evonimos View Post
                      Δηλαδη, δεν υπαρχει μικρη περιπτωση να μετατοπιστει παλι ο αυλωνας πιο δυτικα?

Κλειδωσε?
                      Αλλαγές θα υπάρξουν αλλά όχι ικανές για κάτι καλό evonime. Στόχος σας είναι να μπορέσετε να το δείτε όσο πιο χαμηλά γίνεται τώρα.
                      εδώ ότι πρέπει θα είναι ο καιρός για παρατηρησεις.. αστρονομίας

Comment

• Ψοφια πραγματα δηλαδη..

Comment

• βλέπεις τους χάρτες και είναι να απορείς
                          καταβάσεις παντού.
                          μπλεδάκια σε βόρεια αφρική, σικελία, μικρά ασία.....μόνο ο "ψωριάρης χώρια".....
                          τι να πω.....

Comment

• Αν ο καιρος δεν σοβαρευτει ωστε να χιονιστει η χωρα απο ψηλα προς χαμηλα και απο βορρα προς νοτο μην περιμενετε προκοπη. Αυτο περα απο χαρτες και μοντελα. Ευτυχως φαινεται να αλλαζει η κυκλοφορια μετα τα χριστουγεννα και να επανερχονται τα χαμηλα απο δυτικα και βλεπουμε.Φετος παντως εγω θα ακουστω σπαστικος αλλα δεν ευχομαι κακοκαιρια μεσα στις γιορτες στη Θεσ/νικη γιατι με το αεροδρομιο ετσι οπως ειναι θα ταλαιπωρηθουμε πολυ κι εμεις και το επιβατικο κοινο . Μεχρι τωρα μας εχει παει ανελπιστα καλα.
                            Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
                            τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
                            θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
                            ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
                            συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
                            Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

• Μετά τη σχετική ανάπαυλα διαφαίνεται πάλι μια κυκλοφορία οπως την είδαμε Δεκέμβρη

Comment

• Παίδες μια ερώτηση θα είμαι πρωτοχρονιά στο μπανσκο Βουλγαρία θα Κάνω λευκή αλλαγή η και εκει δύσκολα???
                                Συγγνώμη για off topic

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

Working...
                                X