Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by xionogeorge View Post
    ο αυλώνας-στρινγκ στο πρωινο τρέξιμο έγινε αυλώνας-κορδόνι. Ετσι οπως παει θα μείνει ξεβράκωτος. Χάλια τρέξιμο.
    ενταξει, γελασα παρα πολυ με αυτο. χαχαχα.

στα των μοντελων τα εχουμε χιλιοπει οτι αν δεν πεσουμε κατω απο τις 100 ωρες δεν πρεπει να εχουμε ελπιδες για τιποτα.

Comment

• μεσα σε 3 ραν , 12ζ , 18ζ, και 00ζ , ο τζιφος μαλλον ηρθε στην πραγματικοτητα.
      το ουκμο λεγαμε οτι ειναι εκτος πριν 2 μερες αλλα τελικα φενεται οτι επιασε την φαση καλυτερα. μαλλον.

Comment

• καλημερα....το ευρωπαικο νομιζω εκανε ενα κλικ δυτικα...ο τζιφος μαζευτηκε.οποτε καπου στην μεση θα βρεθουνε...σχεδον παλι το χειροτερο σεναριο θα παρουμε....απο την μια οι ιταλοι φετος κ απο την αλλη οι τουρκια.
        tzelilis

Comment

• Τα διαβασα και τα ειδα κι εγω τα θλιβερα νεα....δεν πειραζει παμε για αλλα, με ενα μεγαλο μαθημα: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 48-72 ΩΡΕΣ....η εκτιμηση προγνωσιμοτητας για πανω απο 100 ωρες απο μενα προσωπικα πεφτει πλεον στο 5% .... οριστικα....

Ειναι δυσκολο το πεδινο και παραθαλασσιο χιονι στην Αττικη....ποσο μαλλον το στρωσιμο....ευτυχως θα εχουμε κρυακια ομορφα και πολλα πολλα μετρα στα βουνα μας και στην παρνηθα αξιοπρεπες, για παιχνιδια - αποδρασεις...

Αντε στην επομενη να ειμαστε πιο τυχεροι
          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
            ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 48-72 ΩΡΕΣ....η εκτιμηση προγνωσιμοτητας για πανω απο 100 ωρες απο μενα προσωπικα πεφτει πλεον στο 5% .... οριστικα....

Αυτο ρε παιδια το εχουμε πει ποσες φορες αλλα σαν καιρικα πρεζακια που ειμαστε δεν το τηρουμε ποτε
            Μου θυμιζει αυτο που λεει ο πατερ-- πηγαινε και μην ξανα-αμαρτανεις και στην πρωτη ευκαιρια παει ο φιλαθλος στο γηπεδο και ξεβαφτιζεται χαχχαχαχα

Πανως πολυ μουφα ο αυλωνας.... ελπιζω να κανει κανα πυροτεχνημα την πρωτοχρονια με κανενα αυλωναρο που να μην πλαγιαζει πολυ προς τουρκια...να ερθει καρφι καθετα για να πιασει και δυτικα με διπλο χαμηλο ιονιο+αιγαιο
            Μονο χιονι.
            Καταργηση αλλων μορφων υετου ΤΩΡΑ!

Comment

• τα μαζεψε αρκετα. ! ειναι μ..ια να εχει απο εχθες απογευμα αρνητικες και συννεφια και να εισαι στο περιμενε..
              τελικα και με 20εεκ να ειμαι ευχαριστημενος παρνασσο-αγοριανη?
              η μπορει και παραπανω. θερμοκρασιες εχουμε... υψομετρο εχουμε ,,υετο θα εχουμε?
              ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
              ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
              :weather_17:

Comment

• ναι αλλα αυτη ειναι η μαγεια ρε παιδια!!!!η προσμονη , η χαρα ,η απογοητευση, το οκ παμε για αλλα, η ελπιδα,,οι κοντρες μεταξυ μας!!! ζωη με υγεια να εχουμε πανω απολα!!!!

Comment

• Τα μοντελα ειναι ολα για πεταμα. Εχει καταντησει αηδια. Πριν κανα 10αρι χρονια δεν γινοταν αυτο το χαλι. Τετοιες αλλαγες απο ωρα σε ωρα. Που να στγρηχθει κανεις πια;;; και ιδιως εμεις που ψαχνουμε την εξερεση στον κανονα... απογοητευομαι απλα...
                  9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Originally posted by Hlioupolitis98 View Post
                    Τα μοντελα ειναι ολα για πεταμα. Εχει καταντησει αηδια. Πριν κανα 10αρι χρονια δεν γινοταν αυτο το χαλι. Τετοιες αλλαγες απο ωρα σε ωρα. Που να στγρηχθει κανεις πια;;; και ιδιως εμεις που ψαχνουμε την εξερεση στον κανονα... απογοητευομαι απλα...
                    Φιλε Ηλιουπολιτη οταν το παρεις αποφαση οτι ο καιρος δεν μπορει να προβλεφθει 100% θα εισαι ηρεμος κι εσυ και δε θα χαλιεσαι.Και εμενα μου πηρε καποιο διαστημα να το καταφερω αλλα πλεον το διασκεδαζω
                    Kaiser vs χιονοζομπι

Comment

• Originally posted by vasilis78 View Post
                      Φιλε Ηλιουπολιτη οταν το παρεις αποφαση οτι ο καιρος δεν μπορει να προβλεφθει 100% θα εισαι ηρεμος κι εσυ και δε θα χαλιεσαι.Και εμενα μου πηρε καποιο διαστημα να το καταφερω αλλα πλεον το διασκεδαζω
                      Περυσι το διασκεδαζα . Ομως δεν ειχα γνωσεις καθολου. Φετος π εχω πιο πολλες και ειμαι σε διαθεση να κοιταξω και να ανυπομωνω δεν βλεπω τπτ . Επισης δεν ειπα για 100% αλλα με αυτες τις αλλαγες ειναι ενα απλο 0% . Αυτο ναι ειναι αηδια γτ δεν ξερεις τι να σκεφτεις. Εν τελη αφου δεν πιανουν 4μερες μπροστα τα μοντελα καλα καλα καλυτερα να μην κοιταμε καν ! Ποιο το νοημα; και ναι εχω αποδεχθει οτι δεν υπαρχει λογος να χαλιεμαι γιαυτο και απλα θα αποδεχθω απο τωρα οτι υπαρχουν προδιαγραφες να κυλισει το ιδιο χαλια και ο ιανουαριος.
                      9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• αντε παλι!!! http://www.xalazi.gr/prognwsh-kairou...iria-diarkeias

Comment

• Originally posted by tendcol View Post
                          Σηματάκι με φτυάρι κ θαυμαστικό ξέχασαν να βάλουν ...Ενταξει αυτο με τα θαυμαστικά και το «πυκνές χιονοπτώσεις» θα το διαβάσει κανένας τουρίστας απο το Μπάφαλο που τις προαλες έβλεπε αγώνα με χιονοθύελλα και θα του φύγει το μισο Αντερο
                          carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• οριστικό τέλος για την κακοκαιρία. πάμε τώρα για τέλη του μήνα. το 00ζ ωραίο.
                            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Τα μοντέλα αντι να γίνουν πιο αξιόπιστα, χρόνο με το χρόνο γίνονται χειρότερα. Καμία εμπιστοσύνη πλέον ακόμα και σε λιγότερες από 100 ώρες. Και μιλάμε για τρομερές αλλαγές. εξαφανιζόλ τρελό! το θέμα είναι ότι θα βγεί ο χρόνος με το 80-90% το χκ κλειστό. Ας ελπίσουμε πλέον για δυνατούς τους δυο κύριους μήνες μήνες του χειμώνα (γενάρη και Φλεβάρη). Πάντως το κύριο και διαχρονικό πρόβλημα πλέον του ελληνικού χειμώνα δεν είναι η έλλειψη κρύου, είναι η έλλειψη ΥΕΤΟΥ!!!. ΠΟΛΛΑ ΚΡΥΑ ΧΑΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• ο αρνιακος πχ που και εγω σχολιασα χθες αλλα μοντελα εβλεπε???

Comment

Working...
                                X