Πιθανό άσπρισμα με εγκλωβισμό ψύχους βράδυ Τετάρτης προς Πέμπτη πρωί σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και πιθανόν Λάρισα..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Θανο μου νωρις ακομα κανε υπομονη 2 μερουλες κρατα μονο οτι εχουμε μια θετικη στροφη στα προγνωστικαOriginally posted by Thanos92 View PostΜιας και τα ειχαμε πει πριν μερες..Για πες εμεις στο κεντρο τελικα θα δουμε τιποτα; Και αν ναι για ποτε;
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalksnow is life
Comment
-
Ωραίος Θάνο!Originally posted by MeteoTirnavos View PostΠιθανό άσπρισμα με εγκλωβισμό ψύχους βράδυ Τετάρτης προς Πέμπτη πρωί σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και πιθανόν Λάρισα..
να σου πω, επειδή εγώ θα πάω για ύπνο, βάλε ένα διάγραμμα όταν βγει σε περίπτωση που δεν κοιμάσαι από Λάρισα. Καληνύχτα !!!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-

'' Συνασπισμός προσήνεμων και κεντροβόρειων ρίχνεται στον αγώνα εναντίων των Τούρκων, στη μάχη του Χριστουγεννιάτικου Αυλώνα ''
~ Δεκέμβριος 2017, Μουσείο Ερμιτάζ ~18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
-
κλασσικό 18αρι. εντωμεταξύ από τα ανσάμπλ αυτό που βγαίνει ότι ή θα κάνει ιστορικό χιόνι(γιατί θα είναι το πρώτο μετά από πολλά χρόνια που θα κάνει το σωστό δρομολόγιο από ιόνιο στη μαύρη θάλασσα και μάλιστα αρκετά δυνατά) εδώ ή δεν θα κάνει τίποτα. ακόμα πλειοψηφία είναι το τίποτα φυσικά.
από την άλλη ο παίος δεν χιονίζει ούτε την τουρκία (που λέει ο λόγος)μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
graphe3_1000___21.9217_39.3656_Kardνtsa.jpg
http://www.meteociel.fr/cartes_obs/g...lle=Kard%EDtsa
πεμπτη φαινεται ενα ψιλοασπρισμα στην δυτικη θεσσαλιαLast edited by poseid; 19/12/2017, 01:41 AM.
Comment
-
Ναι είναι πιθανό αυτή τη στιγμή..Originally posted by poseid View Posthttp://www.meteociel.fr/cartes_obs/g...lle=Kard%EDtsa
πεμπτη φαινεται ενα ψιλοασπρισμα στην δυτικη θεσσαλια
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment

Comment